تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 102 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

کسی میدونه چه انتی ویروسی این ویروس رو ازبین می بره؟؟ ویروسی که تا رم یا مموری اکسترنال می زنم تمامی اطلاعات ram , memory رو حذف می کنه؟؟ mersi

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

کسی میدونه چه انتی ویروسی این ویروس رو ازبین می بره؟؟ ویروسی که تا رم یا مموری اکسترنال می زنم تمامی اطلاعات ram , memory رو حذف می کنه؟؟ mersi
    حذف نمیکنه بلکه اون رو به صورت سوپر هاید در میاره که اسمش دانلودر هست و من با avg و نورتون تست کردم از بین میبرتش

3. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام چند وقت پیش تعدادی پست در ارتباط با اپلود بی رویه یک سری پروسه های سیستم گذاشته بودم
    مشکلی که الان می خوام مطرح می کنم در یک سیستم دیگری غیر از سیستم اولی اتفاق افتاده است و نیازمند کمک همگی هستم
    تا حالا دو بار اتفاق عحیب برای اسکایپ افتاده که اپلود های مشکوک دارد!! این رو با چک کردن نرم افزارای کنترل حجم ام فهمیدم
    اگر عکس ها را مشاهده کنید می بنید که اسکایپ فقط مشغول اپلود بوده !!
    حالا چه چیزی خدا می داند ! نکت جالب توجه اینکه در دو عکس اول وقتی که ان 500 مگ اپلود شده سیستم فقط روشن بوده و متصل به اینترنتو اسکایپ هم وضعیت انلاین بوده و حتی text chat i هم در کار نبوده !! یعنی اسکایپ فقط انلاین بوده همین !!
    و نمی دانم که چه نخ هایی ازاسکایپ این گونه ازحجم ترافیک استفاده کرده و اپلود کرده!
    تمامی اپدیت های اسکایپ هم بسته بوده است چه ازطریق سرویس های ویندوز و هم ازطریق تنظیمات داخل برنامه اسکایپ
    ولی در بقیه روز های سال هیچ مورد مشکوکی دیده ننشده است و عادی بود میزان حجم اپلودی و دریافتی که د رحدچند کیلوبایت بود
    خیلی اوقات پیش امده اسکایپ فقط انلاین باشد اما چنین فرایند های مشکوکی پیش نیامده !!!!

ایا این می تواند کار ویروس باشد؟؟؟؟

ایا کسی با این مشکل مواجه شده است؟؟
    راه حل؟؟
    مرسی

Last edited by sky1sky; 16-09-2014 at 15:54.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام اگر لپ تاپی ویروسی باشه و بخوام با اون سیستم فایل kaspersky rescure disk روی سیدی رایت کنم برای بوت و اسکن سیستم
    ایا ویروس ها هم ممکنه حین رایت کردن ، به سیدی منتقل بشن و بعدا ازطریق اون سیدی سیستم رو الوده کنن یا خیر؟
    شرایط چه طوریه؟ایا به نوع ویروس بستگی داره ؟ یاهرگز با رایت کردن ویروس منتقل نمیشه ؟ مرسی

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان من سیستمم 100% پاکه مشکل یه فلش دوستمه که فایلای مهمی توشه
    خلاصه بگم ویروس شرتکات بود و با بیت دیفندر پاکش کردیم از روش دستور attrib h:*.* -h -r -s /s /d فایل ها رو برگردوندیم ولی فولدری که فایهای مورد نظر داخلش بود بر نگشت ولی حجمشون اشغال شدشون از پروپرتیس درایو مشخصه . از سیستمی دیگری هم امتحان کردیم نشد.
    فایلهای که بیت دیفندر ویروس شناخت و پاک کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام اگر لپ تاپی ویروسی باشه و بخوام با اون سیستم فایل kaspersky rescure disk روی سیدی رایت کنم برای بوت و اسکن سیستم
    ایا ویروس ها هم ممکنه حین رایت کردن ، به سیدی منتقل بشن و بعدا ازطریق اون سیدی سیستم رو الوده کنن یا خیر؟
    شرایط چه طوریه؟ایا به نوع ویروس بستگی داره ؟ یاهرگز با رایت کردن ویروس منتقل نمیشه ؟ مرسی
    ااین همه اهل فن و صاحب نظر هیچ کی نخواست پست ما رو جواب بده ؟؟؟؟؟؟یا نکنه سوالمون خیلی ابتدائی بوده ؟؟؟؟؟؟

سوال دوم سیستمی که تا فلش می زنم ویروس های زیر به فلش منتقل می شوند ،
    وکلیه فایل های فلش را مخفی می کند و یک فولدر با شکل درایو فلش همانطور که در شکل در کادر سبز می بینید اضافه می کند و فایل های فلش را به داخل انمنتقل می کند
    چه انتی ویروس برای ازبین بردن این ویروس ها مفید است ؟؟
    پی نوشت : در سیستم مورد نظر حتی یک سری دستور های داس هم کار نمی کنددد

سوال سوم ایا دیسک نجات کاسپر اسکای مفید می تواند باشد و تضمینی سیستم را پاکسازی کند یا خیر ؟؟

مرسی
    Last edited by sky1sky; 26-09-2014 at 09:47.

داره خودمونی میشه tech wave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند وقت پیش یه بازی نصب کردم وقتی اجراش میکردم لپتاپم هنگ میکرد و همینجور بدتر شد و درایوی که بازی توش بودو کلا دیگه نمیشناخت حتی نمیشد ویندوز عوض کرد
    بالاخره بابرنامه system rescue هاردمو کامل فرمت کردم تا درست شد چند روز خوب بود تا دوباره یه بازی دیگه نصب کردم (رو هاردم بود وقتی هنگ میکرد کپیش کرده بودم رو فلش)
    ومثل قبل دایوو نشناخت و هنگ میکرد بعد با system restore برگردوندم به قبل نصب برنامه تا درست شد درایو ولی بازم هنگ میکنه و فیلم هایی که داشتمو خراب کرده وسط فیلم گیر میکنه
    رو وینوز قبلی avast7 با آپدیت به روز داشتم چیزی پیدا نکرد رو این ویندوز جدیده هم دوباره avast7 نصب کردم بازم چیزی نشناخت بعد پاکش کردم nod32 7 نصب کردم اکتیو کردم آپدیت کردم بازم چیزی نشناخت فقط رو یکی از درایو هام که عکس زیاده هنگ میکنه و دیگه ول نمیکنه من مطمئن نیستم که ویروسه یا بدافزار یا ... ولی دیگه راهی به ذهنم نمیرسه لطفا کمک کنید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام من رم کامپیوترم کلا روی سی وسه هس بالا میره ولی پایین نمیاد چیکار کنم آیا ایرادی هس با گجت ویندوز نگاه میکنم آنتی ویروسمم اویرا هس مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلامم با اسپای هانترspyhunter نسخه پرتابل یک سیستم مشکوک به malware , haijack و .... رو اسکن کردم اما پیام های زیر اومده باید accept بزنم یا restore؟؟؟؟؟؟

الان دقیقا منظورش چیه ایا accept یعنی پذیرفتن تغییراتی که اسپای هانتر در سیستم به وجوداورده ! لطفا کمک کنید
    ایا ااینتغییراتی که اسپای هانتر داده ر وبپذیریم
    ایا اینحا restore به معنیigonore هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلامم با اسپای هانترspyhunter نسخه پرتابل یک سیستم مشکوک به malware , haijack و .... رو اسکن کردم اما پیام های زیر اومده باید accept بزنم یا restore؟؟؟؟؟؟

الان دقیقا منظورش چیه ایا accept یعنی پذیرفتن تغییراتی که اسپای هانتر در سیستم به وجوداورده ! لطفا کمک کنید
    ایا ااینتغییراتی که اسپای هانتر داده ر وبپذیریم
    ایا اینحا restore به معنیigonore هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
    سلام
    accept به معنی پذیرفتن تغییرات اعمال شده توسط همون برنامه
    پس accept رو بزنید

12. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •