کسی میدونه چه انتی ویروسی این ویروس رو ازبین می بره؟؟ ویروسی که تا رم یا مموری اکسترنال می زنم تمامی اطلاعات ram , memory رو حذف می کنه؟؟ mersi
کسی میدونه چه انتی ویروسی این ویروس رو ازبین می بره؟؟ ویروسی که تا رم یا مموری اکسترنال می زنم تمامی اطلاعات ram , memory رو حذف می کنه؟؟ mersi
حذف نمیکنه بلکه اون رو به صورت سوپر هاید در میاره که اسمش دانلودر هست و من با avg و نورتون تست کردم از بین میبرتش
سلام چند وقت پیش تعدادی پست در ارتباط با اپلود بی رویه یک سری پروسه های سیستم گذاشته بودم
مشکلی که الان می خوام مطرح می کنم در یک سیستم دیگری غیر از سیستم اولی اتفاق افتاده است و نیازمند کمک همگی هستم
تا حالا دو بار اتفاق عحیب برای اسکایپ افتاده که اپلود های مشکوک دارد!! این رو با چک کردن نرم افزارای کنترل حجم ام فهمیدم
اگر عکس ها را مشاهده کنید می بنید که اسکایپ فقط مشغول اپلود بوده !!
حالا چه چیزی خدا می داند ! نکت جالب توجه اینکه در دو عکس اول وقتی که ان 500 مگ اپلود شده سیستم فقط روشن بوده و متصل به اینترنتو اسکایپ هم وضعیت انلاین بوده و حتی text chat i هم در کار نبوده !! یعنی اسکایپ فقط انلاین بوده همین !!
و نمی دانم که چه نخ هایی ازاسکایپ این گونه ازحجم ترافیک استفاده کرده و اپلود کرده!
تمامی اپدیت های اسکایپ هم بسته بوده است چه ازطریق سرویس های ویندوز و هم ازطریق تنظیمات داخل برنامه اسکایپ
ولی در بقیه روز های سال هیچ مورد مشکوکی دیده ننشده است و عادی بود میزان حجم اپلودی و دریافتی که د رحدچند کیلوبایت بود
خیلی اوقات پیش امده اسکایپ فقط انلاین باشد اما چنین فرایند های مشکوکی پیش نیامده !!!!
ایا این می تواند کار ویروس باشد؟؟؟؟
ایا کسی با این مشکل مواجه شده است؟؟
راه حل؟؟
مرسی
![]()
Last edited by sky1sky; 16-09-2014 at 15:54.
سلام اگر لپ تاپی ویروسی باشه و بخوام با اون سیستم فایل kaspersky rescure disk روی سیدی رایت کنم برای بوت و اسکن سیستم
ایا ویروس ها هم ممکنه حین رایت کردن ، به سیدی منتقل بشن و بعدا ازطریق اون سیدی سیستم رو الوده کنن یا خیر؟
شرایط چه طوریه؟ایا به نوع ویروس بستگی داره ؟
یاهرگز با رایت کردن ویروس منتقل نمیشه ؟
مرسی
دوستان من سیستمم 100% پاکه مشکل یه فلش دوستمه که فایلای مهمی توشه
خلاصه بگم ویروس شرتکات بود و با بیت دیفندر پاکش کردیم از روش دستور attrib h:*.* -h -r -s /s /d فایل ها رو برگردوندیم ولی فولدری که فایهای مورد نظر داخلش بود بر نگشت ولی حجمشون اشغال شدشون از پروپرتیس درایو مشخصه . از سیستمی دیگری هم امتحان کردیم نشد.
فایلهای که بیت دیفندر ویروس شناخت و پاک کرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ااین همه اهل فن و صاحب نظر هیچ کی نخواست پست ما رو جواب بده ؟؟؟؟؟؟یا نکنه سوالمون خیلی ابتدائی بوده ؟؟؟؟؟؟
سوال دوم سیستمی که تا فلش می زنم ویروس های زیر به فلش منتقل می شوند ،
وکلیه فایل های فلش را مخفی می کند و یک فولدر با شکل درایو فلش همانطور که در شکل در کادر سبز می بینید اضافه می کند و فایل های فلش را به داخل انمنتقل می کند
چه انتی ویروس برای ازبین بردن این ویروس ها مفید است ؟؟
پی نوشت : در سیستم مورد نظر حتی یک سری دستور های داس هم کار نمی کنددد
سوال سوم ایا دیسک نجات کاسپر اسکای مفید می تواند باشد و تضمینی سیستم را پاکسازی کند یا خیر ؟؟
مرسی![]()
Last edited by sky1sky; 26-09-2014 at 09:47.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش یه بازی نصب کردم وقتی اجراش میکردم لپتاپم هنگ میکرد و همینجور بدتر شد و درایوی که بازی توش بودو کلا دیگه نمیشناخت حتی نمیشد ویندوز عوض کرد
بالاخره بابرنامه system rescue هاردمو کامل فرمت کردم تا درست شد چند روز خوب بود تا دوباره یه بازی دیگه نصب کردم (رو هاردم بود وقتی هنگ میکرد کپیش کرده بودم رو فلش)
ومثل قبل دایوو نشناخت و هنگ میکرد بعد با system restore برگردوندم به قبل نصب برنامه تا درست شد درایو ولی بازم هنگ میکنه و فیلم هایی که داشتمو خراب کرده وسط فیلم گیر میکنه
رو وینوز قبلی avast7 با آپدیت به روز داشتم چیزی پیدا نکرد رو این ویندوز جدیده هم دوباره avast7 نصب کردم بازم چیزی نشناخت بعد پاکش کردم nod32 7 نصب کردم اکتیو کردم آپدیت کردم بازم چیزی نشناخت فقط رو یکی از درایو هام که عکس زیاده هنگ میکنه و دیگه ول نمیکنه من مطمئن نیستم که ویروسه یا بدافزار یا ... ولی دیگه راهی به ذهنم نمیرسه لطفا کمک کنید ممنون
سلام من رم کامپیوترم کلا روی سی وسه هس بالا میره ولی پایین نمیاد چیکار کنم آیا ایرادی هس با گجت ویندوز نگاه میکنم آنتی ویروسمم اویرا هس مشکلی نداره
سلامم با اسپای هانترspyhunter نسخه پرتابل یک سیستم مشکوک به malware , haijack و .... رو اسکن کردم اما پیام های زیر اومده باید accept بزنم یا restore؟؟؟؟؟؟
الان دقیقا منظورش چیه ایا accept یعنی پذیرفتن تغییراتی که اسپای هانتر در سیستم به وجوداورده ! لطفا کمک کنید
ایا ااینتغییراتی که اسپای هانتر داده ر وبپذیریم
ایا اینحا restore به معنیigonore هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
![]()
سلام
accept به معنی پذیرفتن تغییرات اعمال شده توسط همون برنامه
پس accept رو بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)