تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 405 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بهتر چهار تا 15 پره بذاری و تعدادش را کمتر نکنی.اینجوری به پکیجت هم کمتر فشار میاد.و دمای پکیج را هم روی درجه کمتر میذارید و پول گاز کمتری هم براتون میاد.
    ممنون از جوابتون توی سالن پذیرایی 2 تا نهار خوری 1 و نشیمنم 1 جا برای رادیاتورا گذاشتم میخواستم گرمای به نسبت یکسان پخش بشه میخوام از پره آلومینیومی استفاده کنم همون 4 تا 15 پره کافیه یا میتونه کمترم بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

asfa خان
    احتمال خیلی زیاد گیج فشارت گیر کرده.با یک تعمیر کار تماس بگیر تا برات درستش کنه.
    خیلی ممنونم داداش ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب tamirkar واقعا ازتون ممنونم که وقت میذارید و به سوالات پاسخ میدید از تمامی صحبتا به این نتیجه رسیدم که یا پکیج بوتان و یا آماتیس بگیرم بین اینا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟ (واسه همون خونه 200 متری که عرض کردم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من یزد هستم و یکسال پیش برای آپارتمان 90 متری خودم یک پکیج ایساتیس مدل مهر گرفتم.ولی هنوز نصب نکردم یعنی اصلا بازش هم نکردم.
    همونموقع تحقیق کردم .تقریبا همه میگفتن ایساتیس تو یزد خدماتش خوبه کیفیتش هم بین ایرانیا بهتره.(کارخونش همینجاست)
    چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1-این پکیج تک مبدله هست یا دو مبدله؟
    2-به نظرتون همین خوبه نصب کنم یا عوضش کنم؟اگه آره با چی؟
    3-یکی از اقوام آریستون گرفته یک مشکلی که داره اینه که وقتی آب باز باشه (مثلا یکی حموم باشه)رادیاتور ها کم کم سرد میشن.میخواستم بدونم همه پکیج ها اینجورین یا این یکی مشکل داره؟
    4-همین آریستونی که گفتم دمای آب رادیاتورش رو نمیشه بیشتر از 75 تنظیم کرد.(خونه خوب گرم نمیشه)ایساتیس هم همینجوره؟
    ببخشید سرتون رو درد آوردم.
    موفق باشید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام تعمیر کار عزیز
    لطفا اطلاعاتتون
    در مرد پکیج رادیانت و ایتالیا یی اصل بودنش و خدماتش
    و پکیج ولف و آلمانی اصل بودنش و خدماتش
    برا گرفتن نمایندگی فروش و خدمات

پکیج های فرولی و بوتان و آریستون و ایساتیس و ایران رادیاتور و بارال و تاچی و شاپه و چند مارک دیگه تو شهرمون هست و من باید یه مارکی بیارم که بشه رقابت کرد
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوستان دیگه اگر اطلاعاتی دارید ممنون راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلامی مجدد
    دوستان برا طراحی تاسیسات ساختمان دوبلکس که هر طبقه همزمان برای فضا های خواب باید از رادیاتور استفاده بشه ( به دلیل معماری و جنس کف نمیشه گرمایش از کف باشه ) و برای پذیرایی گرمایش از کف که اینم اجبارا معمارش میخواد از کف باشه راهنمایی کنید .
    1. از پکیج کدام طبقه برای گرمایش از کف هر دو طبقه و کدام طبقه برای رادیاتور هر دو طبقه استفاده کنم ؟
    2 . طول لوله کشی از پکیج برای فن کوئل طبقه پایین 15 متر و ارتفاع 3 متر
    ممنون از راهنماییتون امیدوارم فرستی بشه جبران کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من یزد هستم و یکسال پیش برای آپارتمان 90 متری خودم یک پکیج ایساتیس مدل مهر گرفتم.ولی هنوز نصب نکردم یعنی اصلا بازش هم نکردم.
    همونموقع تحقیق کردم .تقریبا همه میگفتن ایساتیس تو یزد خدماتش خوبه کیفیتش هم بین ایرانیا بهتره.(کارخونش همینجاست)
    چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1-این پکیج تک مبدله هست یا دو مبدله؟
    2-به نظرتون همین خوبه نصب کنم یا عوضش کنم؟اگه آره با چی؟
    3-یکی از اقوام آریستون گرفته یک مشکلی که داره اینه که وقتی آب باز باشه (مثلا یکی حموم باشه)رادیاتور ها کم کم سرد میشن.میخواستم بدونم همه پکیج ها اینجورین یا این یکی مشکل داره؟
    4-همین آریستونی که گفتم دمای آب رادیاتورش رو نمیشه بیشتر از 75 تنظیم کرد.(خونه خوب گرم نمیشه)ایساتیس هم همینجوره؟
    ببخشید سرتون رو درد آوردم.
    موفق باشید...
    دوست عزیز پکیج ایساتیس یک پکیج تک مبدل فن دار هست
    2- برای خونه 90 متری فکر نمیکنم پکیج دیگه ای با ظرفیت حرارتی بیشتری نیاز باشه مگر اینکه سختی آب یزد بالا باشه و شما مجبور به استفاده از پکیج دو مبدل باشین
    3- کلا سیستم پکیج های دیواری طوری هست که از یک شیر مشهور به شیر سه طرفه استفاده میکنن یعنی وقتی شما شیر آب گرم مصرفی رو باز میکنید پکیج ، مسیر آب رادیاتور ها رو بسته و با تمام توانش آب گرم مصرفی شما رو تامین میکنه پس اگه رادیاتورها سرد میشن ایرادی نداره همه همینطورین . مگر پکیج هایی که مخزن آبگرم مصرفی دارند و تا مدتی که آب درون مخزن گرم هست و شما ازش استفاده میکنین شیر مسیر رادیاتور بسته نمیشه
    4- دمای بیشتر از 75 درجه برای مسیر شوفاژ برای یک واحد آپارتمانی معقول نیست و کلا مشعل یا برنر پکیج توان تامین این حرارت رو نداره احتمالا لوله کشی رادیاتورها ایراد داره و انسداد در مسیر لوله کشی وجود داره ، بهتره شیر برگشت رادیاتور رو هم کنترل کنید چون بعضی مواقع بدلیل عدم دقت نصاب شیر برگشت به صورت (نیمه باز) روی رادیاتور بسته میشه و باعث کاهش جریان آب و در نتیجه عدم گرمایش کافی میشه ، شما هم نگران نباشید اگر ایرادی در سیستم لوله کشی نداشته باشید پکیج ایساتیس توان گرمایش واحد 90 متری را بخوبی انجام میدهد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلامی مجدد
    دوستان برا طراحی تاسیسات ساختمان دوبلکس که هر طبقه همزمان برای فضا های خواب باید از رادیاتور استفاده بشه ( به دلیل معماری و جنس کف نمیشه گرمایش از کف باشه ) و برای پذیرایی گرمایش از کف که اینم اجبارا معمارش میخواد از کف باشه راهنمایی کنید .
    1. از پکیج کدام طبقه برای گرمایش از کف هر دو طبقه و کدام طبقه برای رادیاتور هر دو طبقه استفاده کنم ؟
    2 . طول لوله کشی از پکیج برای فن کوئل طبقه پایین 15 متر و ارتفاع 3 متر
    ممنون از راهنماییتون امیدوارم فرستی بشه جبران کنم .
    دوست گرامی
    همانطور مطلع هستید درجه حرارت مسیر و مقدار افت فشار در مسیر سیستم گرمایش از کف با مسیر سیستم رادیاتور متفاوت میباشد و وقتی شما گرمایش محیطی را با استفاده از گرمایش از کف طراحی میکنید نمیتوانید همزمان از سیستم رادیاتوری استفاده نمایید . بهترین کار و راه حل استفاده از دو پکیج گرمایشی مستقل برای هر کدام از سیستمها است . سیستم گرمایش از کف به دلیل وجود خم های متعدد و طول لوله زیاد دارای افت فشار بیشتری میباشد و به این لحاظ باید پکیجی را انتخاب نمایید که پمپ سیرکولاسیون با هد بیشتری داشته باشد . برای یک واحد مسکونی 120 متر ، پمپ با هد واقعی 6 متر معمولا جواب گو است به شرطی که سیستم گرمایش از کف کاملا صحیح و بدون ایراد اجرا شده باشد . راه حل دیگری که میتوان پیشنهاد کرد با در نظر گرفتن دوبلکس بودن واحد مذکور و احتمالا متراژ زیربنای زیاد استفاده از یک پکیج زمینی که از آن برای سیستم رادیاتور استفاده نمایید و یک مبدل صفحه ای و یک پمپ سیرکولاسیون که به پکیج ملحق شده و از آن برای گرمایش از کف استفاده نمایید . البته این پیشنهاد من بود شاید اساتید نظر بهتری داشته باشن .

9. این کاربر از والور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان یه لطف کنین جواب منم بدین ممنون
    دوست گرامی
    اگه منظور فروشنده سیستم چگالشی ولف آلمانی بوده که شرکت مبنا وارد میکنه بسیار گرونه و علاوه بر اون فقط وظیفه دیگ رو انجام میده و شما باید پمپ و مبدل حرارتی و کلکتورهای مورد نیاز رو دوباره تهیه کرده و به سیستم اضافه کنید . لازم به ذکر هست که این سیستم چگالشی مرکزی به دلیل اینکه کلیه حرارت سوخت رو میگیره میتونید از لوله پی وی سی یا همون پلیکا برای دودکشش استفاده کنید !!
    به نظر من برای یک خونه سه واحده خیلی گرونه و صرف نمیکنه و ضمن اینکه واحد ها مستقل نمیشن و علاوه بر اون باید فضایی هم برای موتورخانه در نظر بگیرید .

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست گرامی
    همانطور مطلع هستید درجه حرارت مسیر و مقدار افت فشار در مسیر سیستم گرمایش از کف با مسیر سیستم رادیاتور متفاوت میباشد و وقتی شما گرمایش محیطی را با استفاده از گرمایش از کف طراحی میکنید نمیتوانید همزمان از سیستم رادیاتوری استفاده نمایید . بهترین کار و راه حل استفاده از دو پکیج گرمایشی مستقل برای هر کدام از سیستمها است . سیستم گرمایش از کف به دلیل وجود خم های متعدد و طول لوله زیاد دارای افت فشار بیشتری میباشد و به این لحاظ باید پکیجی را انتخاب نمایید که پمپ سیرکولاسیون با هد بیشتری داشته باشد . برای یک واحد مسکونی 120 متر ، پمپ با هد واقعی 6 متر معمولا جواب گو است به شرطی که سیستم گرمایش از کف کاملا صحیح و بدون ایراد اجرا شده باشد . راه حل دیگری که میتوان پیشنهاد کرد با در نظر گرفتن دوبلکس بودن واحد مذکور و احتمالا متراژ زیربنای زیاد استفاده از یک پکیج زمینی که از آن برای سیستم رادیاتور استفاده نمایید و یک مبدل صفحه ای و یک پمپ سیرکولاسیون که به پکیج ملحق شده و از آن برای گرمایش از کف استفاده نمایید . البته این پیشنهاد من بود شاید اساتید نظر بهتری داشته باشن .
    سلام ممنون جناب والور عزیز
    اگر از پکیج دیواری مجزا برای سیستم ها استفاده کنیم و با یه پمپ کمک سیستم کنیم جواب میده ؟
    مبحث 19 کامل اجرا میشه و زیر بنا هر طبقه 180 متر
    پذیرایی طبقه همکف سقفش همون سقف طبقه دوم هست که ارتفاعش میشه حدود 6 متر برای این فضا پیش بینی گرمایش از کف و فن کوئل کردم لطفا نظر بدید فن کوئل لازم هست یا همون گرمایش از کف جواب میده ؟ البته سیستم فن کوئل با رادیاتور ها از یک پکیج و گرمایش از کف هر دو طبقه از یک پکیج مجزا استفاده بشه .
    ممنون از راهنمایی دوستان گرامی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •