دوستان عزیزم یه 2 سوال
اول اینکه بالاخره خوبه یا نه ، خریدش کار درستی هست؟ و اینکه مصرف بنده فقط برای باز کردن صفحات خبری هست
چون برای دانلود این کارا از PC استفاده میکنم.
و دوم اینکه کدوم مدل بهتره و مناسبتره اعتباری یا دیتا؟
دوستان عزیزم یه 2 سوال
اول اینکه بالاخره خوبه یا نه ، خریدش کار درستی هست؟ و اینکه مصرف بنده فقط برای باز کردن صفحات خبری هست
چون برای دانلود این کارا از PC استفاده میکنم.
و دوم اینکه کدوم مدل بهتره و مناسبتره اعتباری یا دیتا؟
به نظرم اینگونه نظرات کمی کلی گویی هست. مگر شما چه خدماتی از اپراتورهای دیگه میگیری که رایتل نداره. رایتل هم مثل روزهای اول همراه اول و ایرانسل باید این مسیر رو طی کنه. من که همین الانم از همراه اول با این همه سابقه راضی نیستم. هنوز که هنوز تو خیلی از مناطق به زور انتن میده.و کلا یک شبکه بی ثباتی هست. تازه یک عمر هم خودش تنها بود و رقیبی نداشت. ایرانسل که چه روزگاری باهاش سر که نکردیم تا به اینجا رسید یادتون رفت واسه سرویس mms چقدر عذابمون داد. هر عکسی که میفرستادیم واسمون مسج می اومد که شما اقدام به ارسال پیام غیر اخلاقی کردید هر چی به اپراتور میگفتیم بابا ما تو حرم امام رضا هستیم داریم از گنبد امام رضا عکس ارسال میکنیم. هیچ جوابی نداشتن. در مجموع بهترین مزیت رایتل اینترنت با کیفیت با قیمت معقول ما الان داریم یک گیگ رو ده هزار تومن میگیریم با زجر استفاده میکنیم 2500 بیشتر میدیم از رایتل استفاده میکنم که با ثبات بیشتر هست کیفیتش. ضمنا همیشه همراهت هست. رایتل= اینترنت قابل قبول - کیفیت مکالمه(در مناطق پوشش دار) عالی- سرعت ارسال sms باور نکردنی خصوصا رایتل به رایتل-پشتیبانی مناسب. تمام کنترل حساب کاربری به عهده خود مالک خط از طریق سایت شبکه. ضعف- پوشش کم
شما واسه نت میخوای فرقی بین دیتا و اعتباری نیست فقط مکالمه همین وگرنه هیچ فرقی بین تعرفها وجود نداره
دوستان یک سوال
من الان نقشه رایتل رو میبینم همه جا پوشش داخلی نداره
پوشش خارجی مشکل ایجاد می کنه؟
نه ولی شنیدم داخل خونه یا جا هایی که خیلی پوشیده باشند آنتن دهی ضعیف یا صفر میشه .
آنتن دهی کم بشه
تاثیرش روی سرعت و پینگ چه قدره؟
من داخل خونه معمولا بین 2 تا 3 خط آنتن دارم. سرعتم یک مگه، وقتی آنتن دهی کم بشه سرعت نوسانش زیاد میشه و بین 70 تا 120 نوسان پیدا میکنه. خداییش خیلی شارژ گوشی رو حروم میکنه چون دائم در حال جستجوی سیگنال قویه واسه همین مصرق شارژ گوشی رو بالا میبره. در ضمن پینگ رایتل خیلی بالاست. پینگش تا تهران 140ئه!
Last edited by bigbang0661; 16-08-2013 at 17:03.
اگه امکانش هست با راتل تست پینگ بزارید! 4.2.2.4
پیشاپیش ممنون!
Last edited by ShadowDragon; 16-08-2013 at 18:16.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=327ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=300ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=303ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=318ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=323ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=316ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=306ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=45
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 11, Received = 10, Lost = 1 (9% los
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 299ms, Maximum = 327ms, Average = 311ms
آنتن پر، HSPA+.
چرا آقا فرق میکنه! سیم کارت دیتا معادل حجم خریداری شده حجم رایگان شبانه داره، اما اعتباری ازین خبرا نیست، برای دیتا میشه حجم اضافه خرید، برای اعتباری نمیشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)