منم همین مشکلو دارم
پیج های قبلو خوندم توش جواب پیدا نکردم !![]()
منم همین مشکلو دارم
پیج های قبلو خوندم توش جواب پیدا نکردم !![]()
سلام:اگر میشه به منم کمکی کنید
من مشکلی در نصب کیت سرورpes 12 دارم که وقتی manager اجرا میکنم Game executable را روی pes2012.exe میذارم زیرش مینویسه unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it وگزینه های Attachو Detach غیر فعال هستند وکیت سرور هم در محل نصب بازی ریختم( H:\GAMES\Pro Evolution Soccer 2012\kitserver)
سلام خواهشاً کمک کنین من هرکاری که فرمودینو کردم فایل 400 مگی رو دانلود کردم اما دریغ از یک کلمه گزارش همین بازی رو با همین cd تو سیستم یکی از دوستان نصب کردم گزارش فرانسویش میاد اما برا من یک کلمه هم حرف نمی زنه دیگه کلافه شدم
من هرکاری می کنم این بازی رو روی 7 نمی تونم اجرا کنم و موقع انتخاب آواتار بیرون میاد
یکی گفت باید توی درایو وینذوز باشه، نشد
یکی گفت با کلیک راست trube .. این ارور رو داد
http://up.vbiran.ir/images/jkfcrofw9zpwu3yocwx.png
یکی گفت از run admins .. اجرا کن، نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
دقیقا منم همین مشکل دارم ولی از من گیر میکند صفجه قسمت آواتار
چیکارکنم دوستان سه تا هم کرک دانلود کردم جواب نداد
بچه ها من نمیدونم چرا توی بازی گزازشگر گزارش بازی رو نمیده اول یه خورده حرف میزنه بعدش دیگه قطع میشه ؟
من هم همین مشکل رو با این گزارشگر مفت خور دارم.
مشکل قبلی ام با پتچ جدید 2.0 حل شد
ولی مثل دوستان با این گزارشگر منم مشکل دارم میره کجا خدا میدوند گزارش نمیکند
سلام خواهشاً کمک کنین من هرکاری که فرمودینو کردم فایل 400 مگی رو دانلود کردم اما دریغ از یک کلمه گزارش همین بازی رو با همین cd تو سیستم یکی از دوستان نصب کردم گزارش فرانسویش میاد اما برا من یک کلمه هم حرف نمی زنه دیگه کلافه شدم
بابا یکی جواب بده این همه ملت این مشکلو دارن اما یه نفر جواب نمی ده بخدا خسته شدم![]()
کسی نیس جواب بده ؟
من بازی رو نصب کردم و پچ آخر رو زدم ولی pesedit رو که اجرا می کنم این پیغام رو میده :
CLR error : 80004005 the program will now terminate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)