آره دیگه، چون وقتی با سرعت بیشتر از حالت عادی میدن پهنای باند کم میارن در نتیجه پینگ میره بالا و تایم اوت و . . . از این بدبختیا.
بلی
خیر
آره دیگه، چون وقتی با سرعت بیشتر از حالت عادی میدن پهنای باند کم میارن در نتیجه پینگ میره بالا و تایم اوت و . . . از این بدبختیا.
من قبول ندارم من سرویس 512 محدود داشتم که پینگش حدود 300 بود اما یه مدتی از 128 نامحدود استفاده میکردم که کمترین مقدار پینگش 800 بود و حتی یه بار تا 1095 هم رفت با اینکه سرعت 128 نامحدود واقعی بود کلا فکر کنم پینگ به مسائل دیگه ای ربط داره
اقایون تصمیم خودتونو بالاخره گرفتین تا به این مسئولین گزارش بدیم و اونا اجرا کنن؟!
بنده خداها منتظر دستورات و فرمایشات ما هستنا!!!!!!!!
![]()
تا حالا isp ها پهنای باند کم از زیرساخت میخریدن (به طوری که پهنای باندی که زیرساخت از خارج خریده بود روی دستش مونده بود) و isp ها برای مشتری بیچاره جیره بندی میکردن.
من با این طرح موافقم.
تا حالا توپ توی زمین کاربران نهایی بود. اما حالا اگر سرویس ها نامحدود بشه :
1- زیرساخت تمام پهنای باندی که خریده به isp ها میفروشه (کم هم میاره) . بعد باید پهنای باند بیشتری وارد کنه که پهنای باند بین الملل زیاد میشه = سرعت بیشتر برای کاربران
2- بخاطر قیمت زیادی که زیرساخت از isp ها میگیره بین خودشون شکایت و شکایت کشی میشه که باعث ارزان شدن قیمت ها میشه = نفع برای مشتری
فکر میکنم اینترنت ایران با این طرح به صورت اتوماتیک بهتر بشه - ما کاربر بدبخت ده سال تو سر و کله هم زدیم - شکایت کردیم-طوری نشد - روز به روز کم فروشی شرکت ها بیشتر میشه تا الان که به بدترین حالتش رسیده .
سرعت من روی دایل آپو سفید کرده
خوب شما که از نت 128 استفاده میکنی باید سرعتت 10 باشه
من دارم از 1mb استفاده میکنم ولی میدونی با چه هزینه ای؟
1 مگابیت با اشتراک 1 به 10 میشه 100 کیلوبیت یا به عبارتی 12.5 کیلو بایت
چطوری حساب کردی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
12.5 نمیشه اشتراک 1 به 10 میشه 0 مگابایت![]()
درسته، سرعت دانلود سرویس 1مگابیت باید 128 کیلوبایت بر ثانیه باشه. که با توجه به اشتراک 1 به 10 باید بشه 12.8 کیلوبایت. جوووووووووووووووووووون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)