قبلا درمورد چسب کارتون اینجا دیده بودم که اومدم عضو شدم ولی حالا هرچی میگردم پیدا نمیکنم. تو متفرقه هم نبود!
قبلا درمورد چسب کارتون اینجا دیده بودم که اومدم عضو شدم ولی حالا هرچی میگردم پیدا نمیکنم. تو متفرقه هم نبود!
ســلام..../
از سرچ گوگل استفاده کنید...اگر پیدا نکردید توی متفرقه تاپیک جداگانه بزنید و سوالتون رو بپرسید دوستان راهنمایی میکنن../
من یه فایلی که توش کارتون آواتار بازیرنویس بود رو حذف کردم . رفتم تو مای کامپیوتر اومدم پیداش کنم دیدم نوشت (میخوای با چه نرم افزاری باز بشه؟)از این حرفا . بعد زدم رو ادوب ریدر بعد تمام نرم افزار هام با اون باز میشه حالا زدم رو ویندوزمدیا سنتر حالا هم دیگه همه نرم افزار ها رو با اون باز میکنه و هم دیگه نمیره و هم نمیخونه برنامه ها رو![]()
اینجا بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما باید دوباره open with کنید فایل رو بعد با برنامه ی مخصوص بازش کنید تا درست بشه.
با سلام
رايانه بنده اگه كليكي انجام نشه مدت زيادي روي يه پنجره باقي نميمونه.
چي كار ميشه كرد؟
برو اینجا اگر ویندوز مشکل داره:
سلام مشکل من اینه که یهفلش 4 گیگ دارم و مارکش هم کینگستونه یه سری از اطلاعاتم پاک شده یه سری از اطلاعاتم هنوز باقی مونده و الان هم کمی نیم سوز هستش می خوام ببینم چه نرم افزاریبرای درست شدنش استفاده کنم !!!!!
به این قسمت مراجعه کنید
سلام
من یک مشکل در اکسل دارم . از سازمان سنجش دیتاهای مربوط به جوابهای یکی از درسهای کنکور(50 سوالی) رو یرای 7000 نفر گرفتم. 50 تا گزینه جواب هر نفر رو تو یک خونه ردیف کرده. حالا من میخوام این دیتاها رو جدا کنم تو 50 تا خونه افقی (یعنی میخوام 50 تا عدد یک خونه رو تو 50 تا خونه افقی جدا کنم). نشستم یه 50 تاشو دستی نوشتم ولی چون زیاده و میخوام زود کارمو انجام بدم خیلی خیلی طول میکشه.
میتونی کمکم کنی؟؟؟
ممنون
سلام
من یک مشکل در اکسل دارم . از سازمان سنجش دیتاهای مربوط به جوابهای یکی از درسهای کنکور(50 سوالی) رو یرای 7000 نفر گرفتم. 50 تا گزینه جواب هر نفر رو تو یک خونه ردیف کرده. حالا من میخوام این دیتاها رو جدا کنم تو 50 تا خونه افقی (یعنی میخوام 50 تا عدد یک خونه رو تو 50 تا خونه افقی جدا کنم). نشستم یه 50 تاشو دستی نوشتم ولی چون زیاده و میخوام زود کارمو انجام بدم خیلی خیلی طول میکشه.
میتونی کمکم کنی؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)