نه عزیز! این چه حرفیه. ترانس باید تو جعبه باشه. اگه نداده برو از فروشنده بگیر.![]()
نه عزیز! این چه حرفیه. ترانس باید تو جعبه باشه. اگه نداده برو از فروشنده بگیر.![]()
من مشکلی ندارم دوست عزیز ظاهرا جناب Ehsanpark این مشکل عجیبو داشتن چون اینو نوشتن: (جواب من هم به ایشون بود):
یه مورد دیگه. شارژر این چرا اینطوریه؟ اینو نمیشه که زد تو برق اینطوری! یه تبدیل چیزی میخواد نه؟ شاید مال من نداشته؟ مال شما تو جعبش شارژرش چطوری بود؟
دوستان از دوربین دوم این گوشی به راحتی میشه برای چت استفاده کرد؟
خواهشن یکی جواب سوالای منو بده:
من مثلا میتونم با گوشی به دوستم که با کامپیوتر داره با هم چت میکنه وب کم بدم و هم وب کم بگیرم؟
واسه اسکایپ که من مشکلی ندارم با دوربین جلوش
کیفیتش قابل قبوله
دیگه بقیش به نرم افزار چتی که شما میخوای استفاده کنی داره!
بله اتفاقا خیلی هم عالی جواب میده من خودم همیشه با talk چت میکنم.البته باید اینترنتتون پرسرعت باشه.
تبدیل ۳ به ۲ بله، ولی همراه کابل USB (همونی که یه سرش USB هست و یه سر minUSB)، یه دوشاخه(یا سه شاخه) با پورت USB باید بهت میداد...
نه، اصلاً تبدیل 3 به 2 هم نمیخواد. این عکسی که گذاشتم (که انگار نشون نمیده) باز کنید میبینید که ترانس بصورت یک دوشاخه است.
اونائی که واسه ایران یا حتی خاورماینه میان ممکنه ۲ شاخه بذارن ولی امکان گذاشتن ۳ شاخه توی محصولات بینالمللی محتملتره (البته از جهت ایمنی تاثیر زیادی نداره اما چون حجم باتریها زیاد شده این مسئله توجیه داره)
من این گوشی رو دارم
صداش محشره
ولی برای دست کوچیک
سلام
باتري گوشي من در حالت استند باي 12 تا 15 ساعت دووم مياره لطفا كمك كنيد
اول اينجوري نبود آپديت كردم اينجوري شد
برنامه ها رو همه رو پاك كردم و ريتارت هم انجام دادم ولي باز درست نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)