اکو 2مگ شاتل
تازه سرور کرج هست
خودم هم اهل کرجم
خدا بهم صبر بده
اکو 2مگ شاتل
تازه سرور کرج هست
خودم هم اهل کرجم
خدا بهم صبر بده
پست اشتباه شد !
می خواستم تو تاپیک تست سرعت پست بدم !.............
Last edited by Masoud-Susa; 08-10-2011 at 12:13.
دوستان نمی خواید کاری کنید؟دوست دارید هر روز محدود ترمون کنن؟
نه عزیز هیچ وقت نمیتونن دان استریم و اپ استریم رو روی 70 80 ببندن اونجوری که خیلی تابلوئه! سرعت سقف من 9 هست همونطوری که میبینید 256 ها 7 و 128 ها 4 کیلوبایت هستن... بصورت دستی محدود کردن
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
خب چی میشه کرد؟ سرعت 9 واسه 512 که حداقل سرعته و قانونیه به شرکت هم بگیم که میگه که ما گفتیم دایالاپه...
تغییرات باید از ریشه باشه
دوست عزیز به سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی کشور یا زنگ یزن یا فرم شکایت پر کن. ضمنا تست سرعتت رو هم از پرتال ملی ایران بگیر و نتیجه رو هم ذخیره کن و براشون ارسال کن
دلت خوشه ها
میگم من 2 جا شکایت کردم دو هفته هم بیشتر شده باز میگی شکایت کن؟؟ وقتی سرعت 7 کیلوبایت واسه 512 قانونیه دیگه برم با سرعت 9 چی بگم؟؟ تو پروفایل هم زدن 512 512 تو مودم هم که 2048 512 ولی دستی محدودش کردن اینم یجور راه دررو از قانونه دیگه سرعت رو دستی محدود کردن رو حداقل (اونم روی 9 که مثلا زمانی سرعت خیلی خراب بود نشه 5 من بتونم برم شکایت کنم)
دل من خوش نیست. دوست عزیز شما دو بار به کجا شکایت کردی به سازمان تنظیم؟؟
تا زمانی که همه مثل شما بخواهند فکر کنند و شکایتس هم نکنند شرکتها همین روال رو ادامه میدهند. به قول خود شما دستی این کار رو میکنند که شما نا راضی بشی و بری از سری طرح های خرید ترافیک استفاده کنی همین قانون اشتراک 1 به 10 برای همه سرویس ها هست و فقط مختص این سرویس نیست! چرا شرکت سرویس دهنده شما بر روی سایر سرویس ها همجین کاری رو انجام نمیده ؟؟؟
من دو بار از 2 جای مختلف شکایت کردم
همه مثل من نیستند. 2 هفته پیش شکایت زدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات ولی بررسی نشده امیدی هم ندارم بررسی بشه... همه هم شکایت کنن تأثیر نمیکنه عزیز اخه وقتی کف سرعت 7 هست من هی با 9 تست بگیرم بگم کمه کمه میخوان بگن قانونه دیگه
یعنی شکایت من اعتبار لازم رو نداره و میره جزو دسته ی شکایت های بی مورد و نامربوط
فعلا دارم پیگیریش میکنم از یه جای دیگه ای تا ببینم چی میشه درست میشه یا نه
سگ خورد نصف سرویسم رفته دیگه باید سر کنم تا تهش ایشالا درست بشه
دوست عزیز کی میگه کف سرعت 512 مگابیت 7 هست؟
برای چی باید 7 باشه؟؟؟
پس اگه اینطوره 128 ها باید از دیال آپ کمتر باشن که.
دوستان طریقه شکایت چجوری هست؟
منم از پارس آفلاین شکایت دارم. سرویس 256 نامحدود سرعت دانلود روی 8....
سازمان تنظيم مقررات ميگه!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)