تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 129 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1289

نام تاپيک: Far Cry 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

برای شماها هم بعضی جاها مثل زمانی که از برج رادیویی بالا میریم یا داخل بعضی تونلها، تصویر ریب میزنه ! (گیر میکنه؟) افت فریم طبیعیه؟
    در ضمن این کیف پول بزرگتر را چطوری میتونم بدست بیارم. کیف پول من 2000 تا بیشتر جا نمیگیریه. کیف بزرگتر هم که 4 هزار چوغ پولشه. حالا وقتی 2 هزار تا بیشتر نمیتونم جمع کنم چجوری بگیرمش؟!

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

تشکر ولی پسورد داره راپید شیره
    منم نمیدونم پسوردش چیه ..
    من از آپلود باز دانلود کردم ..اگه نمی تونی تو گوگل سرچ بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی..

4. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره
    آرمین جان سعی کن بشکه ها و ماشینهارو بترکونی تا موجش دشمارو نابود کنه
    بعد rpg زنهارو نفله کن.اگه دیدی بازم نمیشه آخرین کرک و آپدیتو بگیر ببین درست میشه؟

7. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من آپدیت 1.04 این بازیو تو نت سرچ کردم اما یه مشکلی که هست اینه که حجم آپدیتهایی که تو سایتهای ایرانی و خود ubi گذاشتن کمی زیاد فرق میکنه.
    این فرق به خاطر نوع فشره سازیه یا محتوای آپدیت فرق میکنه؟

مثلا خود سایت ubi حجمش 260 مگه که اگه کرکم بهش اضافه بشه حدود 270 یا کمی بیشتر میشه.
    ولی توی سایتهای ایرانی حجمش حدود 290 تا 320 بود. ضمنا نوشته بودن که آپدیت ارائه شده از طرف reloaded

آپدیت reloaded با آپدیت خود ubi فرق میکنه؟ کدومو دانلود کنم؟
    Last edited by kiar; 11-01-2013 at 21:07.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم
    رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
    و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
    فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه

10. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
    دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه
    (یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)

13. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

15. 2 کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •