تشکر ولی پسورد داره راپید شیره
تشکر ولی پسورد داره راپید شیره
برای شماها هم بعضی جاها مثل زمانی که از برج رادیویی بالا میریم یا داخل بعضی تونلها، تصویر ریب میزنه ! (گیر میکنه؟) افت فریم طبیعیه؟
در ضمن این کیف پول بزرگتر را چطوری میتونم بدست بیارم. کیف پول من 2000 تا بیشتر جا نمیگیریه. کیف بزرگتر هم که 4 هزار چوغ پولشه. حالا وقتی 2 هزار تا بیشتر نمیتونم جمع کنم چجوری بگیرمش؟!
![]()
منم نمیدونم پسوردش چیه ..نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از آپلود باز دانلود کردم ..اگه نمی تونی تو گوگل سرچ بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی..
کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره
آرمین جان سعی کن بشکه ها و ماشینهارو بترکونی تا موجش دشمارو نابود کنه
بعد rpg زنهارو نفله کن.اگه دیدی بازم نمیشه آخرین کرک و آپدیتو بگیر ببین درست میشه؟
من آپدیت 1.04 این بازیو تو نت سرچ کردم اما یه مشکلی که هست اینه که حجم آپدیتهایی که تو سایتهای ایرانی و خود ubi گذاشتن کمی زیاد فرق میکنه.
این فرق به خاطر نوع فشره سازیه یا محتوای آپدیت فرق میکنه؟
مثلا خود سایت ubi حجمش 260 مگه که اگه کرکم بهش اضافه بشه حدود 270 یا کمی بیشتر میشه.
ولی توی سایتهای ایرانی حجمش حدود 290 تا 320 بود. ضمنا نوشته بودن که آپدیت ارائه شده از طرف reloaded
آپدیت reloaded با آپدیت خود ubi فرق میکنه؟ کدومو دانلود کنم؟
Last edited by kiar; 11-01-2013 at 21:07.
دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم
رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه![]()
ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه
(یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)
شما تا حالا اینجا رفتین؟ این عکس سنگی که گذاشتم. دقیقا از اونجایی که نشانه رفتم از تو سنگ بهم شلیک میشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سربازا هم دیوونه شده بودن همینجوری داشتن تیر هوایی شلیک میکردن:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)