تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 103 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سونی توی یه سری از گوشیها که مینی هم جزو اوناس auto brightness رو فعال نکرده! اگه روی آخرین میزان نور گذاشتین نه دیگه توان گوشی همینه و بیشتر نمیشه. فقط شاید auto brightness کمک کنه.
    - منظور از auto brightness چی هست؟ همون تنظیم نور صفحه بر اساس نور محیط؟
    - سنسور نور محیطش ظاهراً خیلی حساسه، گاهی اوقات نور صفحه گوشی مثل نور مهتابی لرزش داره! طبیعیه؟
    - وقتی که گوشی داره بالا میاد، همون اول که مینویسه Sony Ericsson، یه لحظه نور صفحه زیاد میشه و دوباره کم میشه. این چطور طبیعیه؟
    - صدای این گوشی در مقایسه با سایر گوشی ها خیلی کم نیست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند سوال دیگه از دوستان:

- نرم افزارهایی که در بک گراند باز هستند رو چطور میشه بست؟
    - گوشی من به اینترنت وصل هست، اما وقتی بخش دریافت برنامه ها یا بازی رو میارم، مینویسه نمیتونه به سرور وصل شه. مشکل چیه؟
    - اپرا مینی رو که نصب میکنم، وقتی باز میکنم مینویسه در حال نصبه و همینطور میمونه. این مشکل از کجاست؟
    - بهترین پلیر برای این گوشی چی هست؟
    Last edited by 1233445566; 03-06-2012 at 16:14.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    آقا از طریق wifi رو xperia mini را به اینترنت متصل کردیم و فقط سوالی دارم هر کاری کردم که برنامه از google play دانلود کنم

نمیشود اکانت ایجاد کردم اما مینویسه که
    You don't have any devices
    و یه پنجره باز میشود که ارور میدهد
    You haven't accessed the Google Play Store app (the white shopping bag app icon) on your device with this email account. Learn more
    چطوری این مشکل را حل کرد
    و v p n امتحان کردیم اما همون ارور را میدهد
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی برای خانم می خوام بخرم. خودم نظرم روی xperia mini هست (در برابر glalaxy y)
    منتها دو مشکل اصلیش نمی دونم تا چه قدر حاده؟
    1- داغ کردن زیاد گوشی و خراب شدن خاصیت خازنی
    2-مصرف بالای باتری
    با تشکر

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

داغ کردن و خراب شدن شدن که حاد نیست.باتریشم یه روز میمونه دیگه.

6. این کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    آقا از طریق wifi رو xperia mini را به اینترنت متصل کردیم و فقط سوالی دارم هر کاری کردم که برنامه از google play دانلود کنم

نمیشود اکانت ایجاد کردم اما مینویسه که
    You don't have any devices
    و یه پنجره باز میشود که ارور میدهد
    You haven't accessed the Google Play Store app (the white shopping bag app icon) on your device with this email account. Learn more
    چطوری این مشکل را حل کرد
    و v p n امتحان کردیم اما همون ارور را میدهد
    ممنون
    اول با چیز پی ان رو کانکت کنید (تو کامپیوتر) بعد یه جی میل جدید بسازید بعد از ساختن اونو تو گوشی وارد کنید چیز پی ان تو گوشی کانکت باشه بعد برنامه Market Unlocker رو هم نصب کن بعد برنامه رو کانکت کن انشالله وصل میشه فکر میکنم یه باز هم باید با مرورگر بری تو سایت play.google.com که گوشیت رو به جیمیل جدیدیت معرفی کنی

اگه بدونه مشکل انجام بشه شما تو کامپیوترت میری تو سایت play.google.com برنامه رو میزنید که دانلود بشه اتوماتیک به جای دانلود تو کامپیوتر تو گوشی شما دانلود میشه (اینش خیلی باحاله)

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

- منظور از auto brightness چی هست؟ همون تنظیم نور صفحه بر اساس نور محیط؟
    - سنسور نور محیطش ظاهراً خیلی حساسه، گاهی اوقات نور صفحه گوشی مثل نور مهتابی لرزش داره! طبیعیه؟
    - وقتی که گوشی داره بالا میاد، همون اول که مینویسه Sony Ericsson، یه لحظه نور صفحه زیاد میشه و دوباره کم میشه. این چطور طبیعیه؟
    - صدای این گوشی در مقایسه با سایر گوشی ها خیلی کم نیست؟
    E
    دقیقا واسه منم اینجوریه شما هم سری 12 مشکی رو دارین درسته؟ حسگر نورش خیلی حساسه و لرزش هم داره نور صفحه تو سفیدی کاملا مشهوده این لرزش، زمانی هم که گوشی داره میاد بالا اولا که زیاد سریع نمیاد دوما اون صفحه نورش زیاده و دوباره کم میشه صدای گوشی هم بسیار مزخرفه البته بر عکس هدفونش
    حالا همین MINI رو واسه یه نفر دیگه هم خریدیم با این تفاوت که سفید بود و گارانتی پارس کامتل هم نبود و سری ساختش هم نمیدونم هم نور صفحش بیشتر بود هم صداش حسگرش هم اینطور نبود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشکیه. سریش رو کجا میشه دید؟
    توی نور زیاد، نور صفحه خوب میشه. اگه بشه سنسورش رو غیر فعال کرد طوری که همیشه نورش همینطور باشه، خوب میشه.

روی باتری گوشی شما چی نوشته؟ واسه من نوشته Li-Polymer و همچنین min 1160 mAh.

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

گوشی من یکی دو روزه نوره صفحه کلیدش خیلی زیاد شده انگار که زنون بستی.....!
    ضمنا سنسور من هم غیر فعاله یعنی با توجه به محیط نور صفحه تغییر نمیکنه
    مینی پرو سریال 11w32

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اول با چیز پی ان رو کانکت کنید (تو کامپیوتر) بعد یه جی میل جدید بسازید بعد از ساختن اونو تو گوشی وارد کنید چیز پی ان تو گوشی کانکت باشه بعد برنامه Market Unlocker رو هم نصب کن بعد برنامه رو کانکت کن انشالله وصل میشه فکر میکنم یه باز هم باید با مرورگر بری تو سایت play.google.com که گوشیت رو به جیمیل جدیدیت معرفی کنی

اگه بدونه مشکل انجام بشه شما تو کامپیوترت میری تو سایت play.google.com برنامه رو میزنید که دانلود بشه اتوماتیک به جای دانلود تو کامپیوتر تو گوشی شما دانلود میشه (اینش خیلی باحاله)
    سلام
    آقا اکانت جدید با v p n ساختم و البته هر کاری کردم v p n روی موبایل کار نمیکرد و فقط v p n روی کامپیوتر لپتاپ از طریق wifi کار میکرد و از همون طریق share کردم بدون هیچ مشکلی اما هر کاری کردم باز همون ارور را میداد و آقا اون نرم افزار هم همش میگفت باید روت ش.د اما نمیخواهم روت کنم راه دیگری داره ؟
    و تو لیست ساپورت گوگل مدل pro را گذاشته اما xpria mini نیست ممکنه مشکل از همین باشه مدل موبایل شما چیه
    ممنون میشوم
    راهنمائی کنید
    خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •