یکی بگه این جای سیمکارت برای چیه؟اصلا کاربردی داره؟ممنون![]()
یکی بگه این جای سیمکارت برای چیه؟اصلا کاربردی داره؟ممنون![]()
دوست عزیز لپ تاپه من الان دقیقا این طوری شده.من خودم هم تعجب کردم ولی تمام بازی هایی که هنگ میکرد الان با باطری (بدون برق) عالی اجرا میشه رو بالاترین گرافیک!
به نظر شما از شارژر میتونه باشه؟؟؟؟
با چندتا پریز و محافظ هم امتحان کردم ، درست نشد.
دوسته عزیز خودم هم اینو میدونم که باطری واسه کارایه سنگین نیست و 6ماه با برق مستقیم داشتم بازی میکردم که این نتیجه رو گرفتم.
ولی خیلی متشکرم از اینکه وقت گذاشتی برای مشکل من.![]()
بنظر من تنظیمات دستکاری شدهشما یه سر به تنظیمات بزن
تو ایران کاربردی نداره
Dell XPS L502X System BIOS
Release Date: 1/19/2012
Version: A09
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟
این برای بایوسه درسته.لازمه که من هم دانلود کنم یا این برای دوستمون هستش؟اینو دانلود کردیم چیکارش کنیم؟
برای
آپدیت بایوس اگه شما بلد نیستید و قبلا این کارو نکردید بهتره که این کارو نکنید
پس با این اوصاف چرا لبتاب انقد دردسر داره!؟چه کار کنم مبتدی نمونم؟چیز زیادی از لبتاب نمدونم.برای اپدیت های درایور های لبتابم از چه لینکی برم دانلود کنم و نصبشون کنم؟ممنون میشم کمکم کنی![]()
دردسر نداره تجربه میخواد
بهتره کنار یه وارد باشید تا یاد بگیرید
تو همین انجمن اگه بگردید و بخونید خوب یاد میگیرید
در مورد درایور وارد سایت سازنده لپ تاپ بشید و لپ تاپ خودتونو سرچ کنید و بیاریدش یه قسمت داره به اسم درایور اونو نصب کنید
هر وقت دیدید مثلا گرافیکتون خوب نیست و اینا درایورشو آپدیت کنید اگه مشکل رفع نشد سخت افزاریه و همینطور در مورد وایرلس و سایر موارد
یه نرم افزار هست به اسم :
TEST Deive Geniun که فقط اجراش کنید خودش میگرده تو نت درایور هارو براتون پیدا میکنه برنامه خوبیه ولی توصیه من اینه خودتون برید تو سایت سازنده و دانلودشون کنید تا از اخبار و تکنولوژی های جدیدش هم با خبر باشید
یه چیز مهم تو زمینه سیستم ها بروز بودن شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)