براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
فک نمیکنم نمره ندن یعنی باید نمره بدن
چون کتاب هم اشاره که جواب معادله x های معادله س
زیاد نگران نباش به احتمال زیاد میدن
اخ اخ نگو که از این بلا ها زیاد سرم اومده یه چیزی رو نمیبینم یا اینکه منظور سوالو نمیفهمم
خیلی حس بدیههههههههه
سلام
آسون بود ولی من خوب نمی شم(شاید به زور 18-17)
از شانس بد من این موقع(توی امتحانا)یه اتفاقاتی افتاده همش فکرم مشغوله روزی 5-6 ساعت می رم توی اتاق ولی فقط مثلا 2 ساعتش مفید می خونم
امثال توی امتحانا رکورد می زنم(فکر کنم یه بار دیگه هم گفتم)
تا حالا زیر نونزده نشده بودم اونوقت امسال...
خدا کنه سه تای آخری رو خوب بدم
اگه اونقدری که برای امتحانای کانون می خوندم برا اینا می خوندم خیلی از این بهتر میشد(مخصوصا دین زندگی و هندسه)
شما که حسابانت عالی بود دوست عزیز ( باتوجه به درصد های کانون )
چرا 17-18 ؟ اینکه خیلی بده
یه چیزی :
یه عوضی جلوم نشسته ، هم کلاسیمه ، تیک عصبی داره هر 5 ثانیه سرفه های خشک میکنه ، یعنی ریده به اعصابم
وسط امتحان حسابان با لگد محکم زدم به صندلیش مراقب میخواست بیاد منو بزنه ! هرچی هم به مراقب میگم جای من یا جای این رو عوض کنین میگه شماره های صندلی عوض میشه نمیشه
چیکار کنم ؟![]()
Last edited by One Minute; 09-06-2012 at 16:25.
درکت میکنم
کنار منم یکیه هی هرچی میخونه رو با صدای نسبتا بلند میگه که هم ادم متوجه نمیشه و هم روی اعصابه
هی میخوام بهش بگم اینجوری نکنه یادم میره تا وسط جلسه امتحان![]()
من زیست حساب کردم از روی کلید میشم 14 . خدایی سخت بود میخاستم برم سر جلسه گفتم 18 میشم واقعا که .فیزیک 17-18 زیست 14 اه اه اه![]()
بچه ها نگران گندهایی که زدین نباشید توی کنکور همش رو جبران میکنین ایشالا
وقتی درصد کنکورمون از 75 درصد حساب میشه ( همچین چیزی ) اونوقت مگه میشه نگران نباشیم ؟ : دی
تازشم ! مدرسمون 2 تا کلاس پیش خواهد داشت ( چون دو تا سوم داریم ) یه کلاس رو میخواد بکنه معدل 18 به بالا ، یه کلاس دیگه زیر 18 این یعنی منی که معدلم 17 هست باید توی یه کلاس ضعیف باشم ! : (
Last edited by One Minute; 10-06-2012 at 12:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)