تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 475 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام من بین تبلت acer iconia a500 16g و lenovo ideapad k1 16g موندم به نظرتون کدوم بهتره تا بخرم راحت بشم؟ در حد همین 700 تومن پول دارم میگن انگار ایسر فیلم های فول اچ دی را نمیخونه اما لنوو میخونه کلا هرکسی از این 2 شناخت داره بگه لطفا
    دوست عزیز ایسر که درسته پخش نمیکنه مشکلاتی دارن کلا. ولی شما بهتر هست بری تو انجمن های تخصصی و در تاپیک مشاوره مربوط به همین تبلت ها یا کلوپ های بحث و راهنمایی و سوالات و اشکالات درباره این تبلت ها از کسایی که استفاده میکنن بپرسی تا به نتیجه بهتر برسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام .طریقه اتصال تبلت به انترنت بوسیله سیمکارت ایرانسل را برام توضیح بدبد.
    یعنی از طریق گوشی موبایلم باید تبلت رو به انترنت متصل کنم(pc suiteاز راه ) یا اینکه سیمکارتو بوسیله یه راه دیگه به تبلت متصل کنم. جایی که من هستم فقط میشود با سیمکارت ایرانسل از طریق گوشی به انترنت متصل شد. مدل گوشی من نوکیاx6-00 است. ببخشید طولانی شد. بازم ازتون متشکرم که دارین راهنمایی ام میکنید.
    میتوانید جوابو به ایمیلم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از WAHED206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .طریقه اتصال تبلت به انترنت بوسیله سیمکارت ایرانسل را برام توضیح بدبد.
    یعنی از طریق گوشی موبایلم باید تبلت رو به انترنت متصل کنم(pc suiteاز راه ) یا اینکه سیمکارتو بوسیله یه راه دیگه به تبلت متصل کنم. جایی که من هستم فقط میشود با سیمکارت ایرانسل از طریق گوشی به انترنت متصل شد. مدل گوشی من نوکیاx6-00 است. ببخشید طولانی شد. بازم ازتون متشکرم که دارین راهنمایی ام میکنید.
    میتوانید جوابو به ایمیلم ارسال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز دلم
    من مشخصات گوشی موبایلتون رو بررسی کردم . خوشبختانه گوشی شما مجهز به WLAN IEEE 802.11 b/g هست . بنابراین میتونید اینترنت سیمکارت ایرانسل رو از طریق wi-fi پخش کنید تا تبلت شما بدینوسیله به اینترنت متصل شود و نیازی به درآوردن سیمکارت یا کار دیگری نیست .

فقط گوشی موبایل شما نیازمند نرم افزاری هست که نمیدونم آیا بطور پیشفرض بر روی گوشی شما نصب هست یا خیر .
    گوشی خودم که نوکیا هست و WLAN IEEE 802.11 b/g رو داره اینترنت سیمکارت رو بوسیله نرم افزار JoikuSpot به اشتراک میزارم .

اگر سیستم عامل گوشی شما سیمبین Series 60 v5.0 باشه نرم افزار زیر را که ساین شده هم هست دانلود و نصب کنید و پس از ریستارت گوشی نرم افزار را اجرا کنید تا اینترنت سیمکارت رو از طریق wi-fi پخش کند و سپس wi-fi تبلتتان را روشن کنید و اجازه دهید که شبکه های موجود را جستجو کند و اگر پیدا کرد آنرا انتخاب کنید تا متصل شود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممکنه تبلتتان چندین شبکه wi-fi رو پیدا کنه پس اونی رو انتخاب کنید که به اسم JoikuSpot هست .
    نکته : فایل بصورت rar فشرده شده است پس فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید و سپس نرم افزار را نصب کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 11-02-2012 at 17:20.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بازم ممنون اما در مورد لنوو چیزی نوشته نشده

داره خودمونی میشه m4jhooL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام
    یه تبلت ارزون واسه نت و خرده کاری میخوام.
    تبلت لندر رو دوستان تایید میکنید؟
    این مدلش:

شما چی پیشنهاد میدین

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه ممکنه تبلت 7.7 اینچی معرفی کنید به ترتیب قیمت (کم به زیاد) . ترجیحا حدود قیمتشم بگید

---------- Post added at 05:10 AM ---------- Previous post was at 05:08 AM ----------

+ بیشتر از این و کمتر از 10 دیگه چه سازهایی بود؟..

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

البته تا تو دست نگیری متوجه نمیشی کیفیت صفحه نمایش و ایراداتی که داره ولی من در انجمن تخصصی دیدم و فروشگاه تبلت شاپ که تبلت های زیادی داره دیدم که سامسونگ بهتر بود خودشون هم از سامسونگ استفاده میکنند برای مدیریت سایتشون و گفت بین سامسونگ و موتورولا سامسونگ بهتره. چون خودم برای خریدن تبلت تک تک اینارو مورد بررسی قرار دادم. شما به خارج نگاه نکن. خارجی های خیلی چیزها براشون مهم نیست ضمن اینکه امکانات اونا با ما فرق داره. خود خارجی ها هم نعصب شدید به برند و محصولات خودشون دارن. الان شما نگاه کن حتی تو فیلم های روز دنیا تو دستشون موبایل های هوشمند خیلی کم هست اکثرا معمولیه. شما باید نیازهای خودت رو با توجه به امکانات کشورت ببینی و بخری استفاده کنی. اگه خارج بودیم منم دنبال سیم کارت خور نمیگشتم چون نیازی نیستش اونجا اینترنت های بی سیم رایگان سر تا سر کشورشون دارن و غیره
    اون که آره!

اتفاقا یه فروم پیدا کردم، همه راجع به فریز کردن زایبورد میگفتن که هر یه ساعت یع بار هنگ میکنه و ریستارت میشه!!

احتمالا همون تب 8.9 بگیرم!

ممنون از راهنماییت!

10. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه تبلت هدیه برای برادرم بگیرم. نه می خوام خیلی گرون باشه و هم نمی خوام از نظر کارایی پایین باشه. راستش در مورد تبلت ها هم اطلاع خاصی ندارم. حتی نمی دونم تبلت های اپل بهترند یاسیستم های اندروید. ( اما فکر کنم اندروید بهتر باشه)
    اگر میشه یه راهنمایی بکنید.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه تبلت هدیه برای برادرم بگیرم. نه می خوام خیلی گرون باشه و هم نمی خوام از نظر کارایی پایین باشه. راستش در مورد تبلت ها هم اطلاع خاصی ندارم. حتی نمی دونم تبلت های اپل بهترند یاسیستم های اندروید. ( اما فکر کنم اندروید بهتر باشه)
    اگر میشه یه راهنمایی بکنید.
    دوست عزيز شما بايد انتظاراتت رو بگي و اينكه چقدر ميخواي هزينه كني؟؟؟ اگر مودم 3 جي مهم نيست برات (يعني سيمكارت خور نيست براي اينترنت) فقط با واي فاي ميتوني استفاده كني ايسوس هست كه خوبه قيمتش 690 هزار تومان هست. قيمت تبلت ها از 700 هست تا 1 ميليون. ولي سامسونگ امكاناتش خوبه براي فيلم و عكس و بازي و كتاب خواندن و اينترنت واقعا عاليه چون من خودم خيلي حساس بودم و وسواس داشتم ديگه همين رو انتخاب كردم چون بيشتر از اين وسواس داشتن هم آخر چيز بد گير آدم مياد. تبلت سامسونگ 8.9 اينچ هست كه عاليه قيمتش 920 هزار تومان با گارانتي اصلي. ولي بايد ببينين سايز صفحه چي مهمه براتون. اگر سايز 7 اينچ مشكلي ندارين يكي 7 پلاس هست 898000 تومان و گلاكسي تب 7 اينچ هم 665000 تومان هست. بستگي به خود شما داره چي بخواي. سايت tabletshop.ir برو اونجا مشخصات با قيمتش هست. تبلت ارزان قيمت آركوس يا ويوسونيك هم هست كه زياد كيفيت خوبي ندارن اونارم داخل همين سايت هست ببين.
    موفق باشي

13. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزيز شما بايد انتظاراتت رو بگي و اينكه چقدر ميخواي هزينه كني؟؟؟ اگر مودم 3 جي مهم نيست برات (يعني سيمكارت خور نيست براي اينترنت) فقط با واي فاي ميتوني استفاده كني ايسوس هست كه خوبه قيمتش 690 هزار تومان هست. قيمت تبلت ها از 700 هست تا 1 ميليون. ولي سامسونگ امكاناتش خوبه براي فيلم و عكس و بازي و كتاب خواندن و اينترنت واقعا عاليه چون من خودم خيلي حساس بودم و وسواس داشتم ديگه همين رو انتخاب كردم چون بيشتر از اين وسواس داشتن هم آخر چيز بد گير آدم مياد. تبلت سامسونگ 8.9 اينچ هست كه عاليه قيمتش 920 هزار تومان با گارانتي اصلي. ولي بايد ببينين سايز صفحه چي مهمه براتون. اگر سايز 7 اينچ مشكلي ندارين يكي 7 پلاس هست 898000 تومان و گلاكسي تب 7 اينچ هم 665000 تومان هست. بستگي به خود شما داره چي بخواي. سايت tabletshop.ir برو اونجا مشخصات با قيمتش هست. تبلت ارزان قيمت آركوس يا ويوسونيك هم هست كه زياد كيفيت خوبي ندارن اونارم داخل همين سايت هست ببين.
    موفق باشي
    مصطفی جان میشه بگی کدوم مدل ایسوس 690 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •