خدا کنه هممون قبول بشیم.اونجایی که من زدم چون تازه تاسیسه معلوم نیس چطوره و با چ رتبه ای میخواد برداره یا چن نفر متقاضی داره
خدا کنه هممون قبول بشیم.اونجایی که من زدم چون تازه تاسیسه معلوم نیس چطوره و با چ رتبه ای میخواد برداره یا چن نفر متقاضی داره
سلام من 8000منطقه 3 شدم به نظرتونپزشکی بین الملل قبول میشم؟هر جا باشه مهم نیست؟![]()
لطفا یکی جواب بده![]()
ترازم شده7800
اونایی که قبول شدن ترازشون چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
سمانه خانوم ناراحت نباش ای شا ا... قبولی
منم منتطر نتایجم.بستگی به شرکت کننده ها داره .مثلا من خبر دارم یکی با رتبه 30000 منطقه 3 قبول شده ولی با 4000 منطقه 3 قبول نشده
شما انتخاباتون کجاها بود؟
بگید تا شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
Last edited by ho1373; 07-10-2013 at 13:12.
ترازتون خوبه فک کنم قبولید ولی بستگی ب انتخاب رشتتون هم داره
چون اسم شما برای 2جا برای مصاحبه در میاد نه بیشتر که احتمالشم زیاده که انتخاب اول و دوم اسمتون برا مصاحبه در بیاد.
راستی شما الویت های بین المللتون رو بگید که چطور زدید.قبلش که روزانه قبول نشدید؟
سال اولی هستین ک کنکور میدین یا دوم؟
بازم سوالی بود در خدمتم
Last edited by ho1373; 07-10-2013 at 13:11.
امروز روز نتیجه هاست. اما اینجا خبری نیست! لطفا نتایج قبولی تون رو اینجا هم بذارین.![]()
امروز نتایج نمیاد فردا میاد
هرکی قبول شد بگه ببینیم با چ رتبه ای قبول شده.
خدا کنه همه قبول بشیم
رتبتون چند بود دوست عزیز؟
رتبه من تعریفی نیست ولی نمی دونم چرا امیدوارم !! (23000) اگر به مصاحبه برسم باقیش حله! فکر می کنم با وضعیت بد اقتصادی کشور و دایر شدن پردیس برای اکثر دانشگاهها، ظرفیت خالی کماکان موجود باشه... البته این تصورات منه! امیدوارم نتایج برای همه رضایت بخش باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)