تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 160 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام.یه یک سالی هست روی پوست سرم جوش های چرکی در میاد با خارش و بعد مو های اون قسمتی هم که جوش دراومده،میریزه(پشت سرم سوراخ،سوراخ شده و جلو موی سرم هم کم پشت شده)،تا حالا هم پیش 4 تا پزشک پوست رفتم،همشونم برام یه دارو مینویسن و میگن دستکاری جوش ها نکنم،حالا منم دست نمیزنم،خودش چرک میزنه بیرون و بوی بدی هم میده.میخواستم بدونم روی این جوش ها اگه ماینوکسیدیل بریزم خطری نداره؟آیا درمانی داره که خوب بشم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    منم خیلی دنبال این مو و ... بودم دیگه میتونم یک مطب بزنم یکنم فک کنم :l - به همین خاطر میخوام تجربیاتمو بگم مطمئن باشید

تنها راه تغییر در وضعیت موتون همیناس که میگم

در مرحله 1
    اصلا دکتر نمیخواد برین مخصوصا کسایی که تو بازه سنی 18 تا 26 27 شروع به ریزش کردن و حجم زیادی مو از دست میدن( چون علت بدون شک ارثی هست مگه موارد خاص )

مرحله 2-
    تکلیفتونو با خودتون روشن کنید

>>>>> 2 تا تکلیف دارین -
    1- میخواین موهاتون رو حفظ کنید همون مقداری که هست
    2- موتون رو حفظ کنید و مقداری هم بیشتر بشه بدون تغییر در خط رویش مو -

داروی شیمیایی :
    اگه جزء گروه 2 هستین میخواین موهاتون دربیاد و حوصله دارین صبح و شب یک داروی ثابت رو به موهاتون بزنید اینقد استخاره نکنید برید روگین(ماینکسیدیل خارجی) رو بخرید و شروع کنید تا بفهمید جلوگیری از رویش مو و رشد مو یعنی چی و هی نگین میشه یا نمیشه و ... شک ندارم تا 80 90 % افراد با این روش رویش مو و عدم ریزش رو میبینن - البته ماینکسیدیل ایرانی خوبه زیاد استرس نگیرین فرق داره و ... در آخر یکار میکنن هردو - اما همهچی خارجیش بهتره - l ماینو 2 % و 5 % هس - پسرا 5% بزنن خوبه
    قرص های فینسترایده مراید و فین پرشیا و .... رو درسته به عنوان مکمل این دارو های ماینکسیدیل میشه استفاده کرد اما باعث کاهش میل جنسی میشه که اونش زیاد مهم نیست اما این قرص واقعا عوارض داره که هنوز ناشناخته هست حتی در بدترین حالت باعث عقیمی میشه - اصلا تو هر 10000000 نفر یکی عقیم میشه حالا شاید اوننیکییییییییییییی >>> ولش کن
    حالا درسته هر جایی تاییدش کرده باشه چه اداره دارو ایران باشه یا امریکا یا .. اگه سنتون بالاست و بچه هم دارید و دیگه مهم نیست که هیچ همشو خورید -اما لطفا جوونای ما تو این سنا که گفتم لطفا نخورید ارزش نداره اینو میدونم که میگم- درسته تاثیر داره ما همون ماینوکسیدیله خالی هم کارتونو راه میندازه - قرص zink plus رو مکمل کنید خیلی خوبه انواع ویتامین b هارو داره - اکوفن هم زیاد شنیدم -شما همون زینک پلاس بخورید کافیه

شامپو هم اونچنان تاثیری نداره اما بلاخره داره آلپسین خوبه کلیر زد ریزشش خوبه اما با هرموییش یکی سازگاره هر چی گرفتین ضد ریزش بگرین دیگه -
    و نکته مهم- ماینکسیدیل شما یک گل یک ... میکارید تا وقتی آب بدین رشد میکنن 1 هفته آب ندین پژمرده میشه پس اگه ماینو رو زدین تا آخرش با ماینو باشین و گرنه هرچی در اومده از طریق ماینو میریزه و استرس ناشی از ریختن اونا با توجه به ناثیرات مهم استرس و فکر روی ریزش مو اون چند تا هم که داشتینو زودتر براتون میریزونه ( حالا 1 روز دیر شد نترسین چیزی نمیشه اما تکرار نشه
    در اصل در ریزش ارثی بلاخره مو میریزه و ماینو به تاخیر میندازه این زمانو تا یک فکر اساسی کنید برای کاشت یا PRP یا ....

گیاهی :

حالا گروه 1 : گروهی که میخوان همین موشونو نگه دارند و زیاد نریخته و حالا اولویتشون حفظ مو هست - دارو گیاهی بهترین گزینه هستتت 10000000 هم دارو هست که به نظرم جزء گیاهی تقسیم بندی کنیم بهتره چون متفرقس یا تقویت کننده - از حنا تخم مرغ رزماری روغن بادوم و .... خیلی زیاده خدایش گرفته تا یکسری چیزا که اصلا یک وضعی دنبلان :l (سرچ شود :l ) پوست مرغ و ...... بگذریم داروی طلسم هم هست که میگن خوبه و خیلی ها خریدن و استفاده میکنن حتی شنیدم موشون زیاد شده که به نظر من کلفت شدن مو در اینجا با ازدیاد اون به اشتباه گرفته شده نظر شخصی منه که اگه میخواین موهاتون حفظ بشه ترکیبات خوبی داره این طلسم و مطمئنا خیلی تاثیر داره در جلوگیری از ریزش با توجه به ترکیبات موجودش اما در رویش مجدد مو شک دارم گرچه ویژگی های مو و .. هرکس متفاوته،؛ ممکنه رشد هم کنه مو اما نه روی همه -خیلیا میگن تاثیر داشته واسشون خیلیا میگن نداشته و هیچوقت به جواب قاطعش نمیرسین تا اونکه روی خودتون امتحان بشه پس ازز هر کی میرسین نپرسین تاثیر داره یا نه به مشاوراش و .. هم ز نزنید که جوابشون واضحه - با این حال اگه مثلا خیلی نریخته موتون تو سن 20 21 23 اینا هستین بهتره فک کنم واستون طلسم - اما کسایی که زیاد خالی شده ( تاس نشده باشه هااااااا) (اون مقولش جداست) سنشون 26 27 28 دیگه وقت امتحان و بازی نیست برن چیزایی که جواب داده (مثل ماینو)

در مجموع طلسم با تقویت مو- مو های داشته رو نگه میداره ریشه مو رو کلفت کرده در نتیجه نمای پرتری از مو به ما میده گرچه نیم نگاهی هم میشه به رشد مو داشت اما به صورت کم و نه زیاد -

کسایی که دیگه کلا ریخته و دورش فقط هست بهترین روش کاشت به روش fit+fut و کسایی که هنوز کامل تاس نشدن یعنی خالی شده موهاشون همونایی که گروه 1 و 2 بالا بودن ( ماینویی ها و طلسمی ها )روش PRP روش جدیدی هست که توضیحاتش مفصله اما با توجه به ناشناختگی زیادش و عدم مشخص بودن عوارض در راز مدت -به دلیل نسبتا جدید بودن خیلی ها سمتش نمیرن - حتی ممکنه PRp کنید مویی رشد نکه یا ممکنه بین 10 تا 50 % هم برگرده با یک جلسه درمان (مطمئن میگم) اما یک مشکلاتی از این قبیل گفته شده با اینکه گزارش نشده ختی یک بیماری بد هم من شنیدم ممکنه ایجاد کنه اما از قدیم گفتن سری که درد نمیکنه رو ... ( به خاطر 4 تا دونه مو ) ....
    در نتیجه بزارید کامل بریزه خودتونو راحت کنید -بکارید با قابلیت رشد و همیشگب بی عوارض خاصی -

امیدوارم بارتون مفید بوده باشه 3>
    Last edited by saggav; 23-05-2013 at 16:14.

3. 7 کاربر از saggav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

saggav عزیز، اینا تجربیات خودتون بود؟

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

...... بگذریم داروی طلسم هم هست که میگن خوبه و خیلی ها خریدن و استفاده میکنن حتی شنیدم موشون زیاد شده که به نظر من کلفت شدن مو در اینجا با ازدیاد اون به اشتباه گرفته شده نظر شخصی منه که اگه میخواین موهاتون حفظ بشه ترکیبات خوبی داره این طلسم و مطمئنا خیلی تاثیر داره در جلوگیری از ریزش با توجه به ترکیبات موجودش اما در رویش مجدد مو شک دارم گرچه ویژگی های مو و .. هرکس متفاوته،؛ ممکنه رشد هم کنه مو اما نه روی همه -خیلیا میگن تاثیر داشته واسشون خیلیا میگن نداشته و هیچوقت به جواب قاطعش نمیرسین تا اونکه روی خودتون امتحان بشه پس ازز هر کی میرسین نپرسین تاثیر داره یا نه به مشاوراش و .. هم ز نزنید که جوابشون واضحه - با این حال اگه مثلا خیلی نریخته موتون تو سن 20 21 23 اینا هستین بهتره فک کنم واستون طلسم -
    سلام
    من تجربه طلسم رو نداشتم، اما از مقایسه ترکیباتش با ماینو، مشخصه که همون ماینو هست که کلی عصاره گیاهی بهش اضافه کردن، در واقع اثر نباید از ماینو ضعیف تر باشه...

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

راستی دکتر به من گفته فعلا تا دوماه از قرص مکمل ماینو استفاده کنم، تا دو ماه که خیلی اثر نمیذاره نه؟ اثراتش با قطع دارو میره؟ من برنامه دارم کلی بچه داشته باشم، یک قومی روم حساب باز کردن

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تا حالا اسم قرص مکمل ماینو رو نشنیدم . یه توضیحی در موردش میدین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من تجربه طلسم رو نداشتم، اما از مقایسه ترکیباتش با ماینو، مشخصه که همون ماینو هست که کلی عصاره گیاهی بهش اضافه کردن، در واقع اثر نباید از ماینو ضعیف تر باشه...

ترکیبات طلسم گیاهی هست - و وجود ماینو با آزمایشات ساده به راحتی در طلسم مشخص میشد اگه توش ماینو داشت

طبق ترکیباتی که گفته شده توسط سازندش فک نکنم درست گفته باشی و ماینو قاطیش باشه چون مجوز داره و ومعروفه و تو tv هم برده شده نامش و تو مدت کوتاهی خیلی

فروش زیادی داشته بیشتر از شرکت ایی که داروشون تقریبا همینه و قدیمی تر اند از اینا -

شرکت های رقیب همیچین

چیزی میدیدن تو ترکیباتش حتما دستشو رو میکردن و شرکتشو با این کلاه برداری پلمپ میکردن-( رقیبن دیگه )

اما منظورم تایید طلسم نیست -اما نظریه تو درست نیست :l - ( ممکنه روی هرکی تاثیر خاصی داشته باشه )(رجوع شود به صفحهه77) به نظرم هرکی میخواد بدونه چیکار کنه همون توضیحاتی که بالا دادم

رو کامل بخونه یکیشو انجام بد
    Last edited by saggav; 28-05-2013 at 16:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

saggav عزیز، اینا تجربیات خودتون بود؟

اینا که گفتم حاصل 5 6 سال تحقیق و جستجو و پرسش ( از همه ) با همه بوده و شاید باید کلی دکتر و ... بری و پرس و جو کنی و .. به اینا برسید پس یک چیز جامع هست به صورت عمومی و حاصل استدلال و تفکر نیست گرچه هر دارویی روی هرکسی یکجوری جواب میده و همیشه نمیشه 100 % درباره موضوعی صحبت کرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی دکتر به من گفته فعلا تا دوماه از قرص مکمل ماینو استفاده کنم، تا دو ماه که خیلی اثر نمیذاره نه؟ اثراتش با قطع دارو میره؟ من برنامه دارم کلی بچه داشته باشم، یک قومی روم حساب باز کردن

نه بابا 2 ماه چیزی نیست - با قطع دارو اثرش میره - قرص تائید شده ای هست اینا از جاهای معتبر - اما اینا روی 200 هزار نفر اصلا 1000 000 میلیون آزمایش شده - ویژگی های بدنی همه با هم فرق میکنه باید روی 7000 0000 نفر 7 میلیادر نفر آزمایش بشه تا تایید بشه - واسه مدت کوتاه کلا مشکلی نیس طولانی نشه - اون شاید عوارضش گریبان گیر بشه :l

اما به دکتر بگی حتما میگه نه اصلا عوارض نداره اونا ملاکشون همون 200 هزار نفر آزمایش شدست - اما کلا با 3 2 ماه مشکلی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تا حالا اسم قرص مکمل ماینو رو نشنیدم . یه توضیحی در موردش میدین ؟

فیناستراید (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Finasteride)‏ با نام تجاری پروپشیا (به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Propecia)‏ دارویی است که برای درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخصوص در آقایان و همچنین در بزرگی خوش خیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می‌شود. به طور معمول این دارو برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین برای مواردی که ریزش مو وارد مرحلهٔ پیشرفته شده‌است مثل نواحی «خط موی عقب رفته» به کار نمی‌رود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (FDA) کاربرد این دارو را در درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پروستات و آلوپسی آندروژنیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مردان تایید نموده‌است

رایج‌ترین عارضهٔ جانبی مصرف فیناستراید عوارض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. کاهش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ۲درصد مردان، اشکال در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ۱/۳ درصدو کاهش مقدار مایع منی از عوارض مشاهده شدهٔ این دارو در دوز ۱ میلی گرمی آن است. وقتی فرد با این عوارض مواجه می‌شود در صورت قطع مصرف داروعوارض ایجاد شده از بین می‌روند. علاوه بر اینها در تعدادی از مردان بزرگی و حساسیت زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده شده‌است.

12. این کاربر از saggav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •