تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 77 از 269 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببخشید مجتبی جان یه سوال،
    از کدوم توپ‌هایی که به انصاری‌فر رسید صحبت میکنی؟
    به غیر از پاس عمقی خلعت‌بری تو نیمه دوم هیچ پاسی به انصاری‌فر داده نشد!
    تأیید
    اون نظرمو به حساب ناراحتیم از نتیجه نگرفتن تیم بگذار . ولی منطقیش همینه که شما گفتی انصاریفرد دیروز تو تیم ملی تنها بود و خدا کنه از این به بعد این جوون خوب رو تنها نگذارن گرچه تو پست طولانیم هم بهش اشاره کردم انصاریفرد باید حالا حالاها فیکس تیم باشه و اصلاً روی نتیجه عوضش نکنن با شناختی که از کیروش داریم باید هم همین کار رو بکنه من تو این تیم روی انصاریفرد حساب ویژه ای میکنم هم کوتاه مدت هم درازمدت...

یه مطالبی هم اضافه میکنم که باید بهش با دقت نگاه بشه :
    فقط یه نگاه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازید ببینید اینها اصلاً تا 2014 میتونن به فوتبالشون ادامه بدن ؟! از نظر خودم تو ایران بازیکنی که به مرز 30 برسه دیگه برای حضور تو ترنمنتی مثل جام جهانی به درد نمیخوره
    از لحاظ سنی تیم اصلی ما چند نفر داره که میشه برای حضورشون تو جام جهانی 2014 اگر ان شاالله صعود کردیم امید بیشتری داشت :
    دروازه بان : حقیقی 24 ساله
    دفاع: حاج صفی 22 ساله ماهینی و پولادی 25 ساله
    هافبک: دژآگه 25 ساله
    مهاجم: انصاریفرد 22 ساله
    البته بازیکنهای جوون دیگه هم داریم ولی ازشون بازی گرفته نشده فعلاً و جای ثابتی تو تیم ندارن که من بهشون اشاره نمیکنم
    خلاصه همینجوری که میبینید دو سوم تیم اصلیمون سنش بالاتر از این حرفاس و تیمی که در صورت صعود به جام جهانی باید داشته باشیم قطعاً باید خیلی تغییر بکنه و بهش بازیکنهای جدید اضافه بشن که البته اگر بدون هیچ تجربه ای بخوان تو جام جهانی بازی کنن نباید نتایج خوبی ازشون انتظار داشت !
    چشم امیدم به تیم امیدی هست که قراره این روزها یه بازی با تیم ب ایتالیا بکنه و براش برنامه ریختن و اگر از بین بازیکناش 5 تا بازیکن هم در آینده تو ترکیب اصلیمون وارد بشه مشکلات تا حدی حل میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سایت گل- کروش دیگر خیلی به نداشته های ما کاری ندارد. آنچه هست را پذیرفته و دارد با آن کنار می آید. کافی است بدانیم او چندی پیش در گفت و گو با دستیاران و همکاران ایرانی اش گفته بود« آمده بودم فوتبال ایران را تغییر بدهم و به سمت حرفه ای شدن ببرم اما خودم دارم ایرانی می شوم و انگار تغییر کرده ام» این جمله هزار کتاب حرف در خود دارد. همین وبس.
    پ.ن: راوی این ماجرا یکی از همکاران کروش است.
    Last edited by dashmojtaba; 13-06-2012 at 16:50.

3. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

یادمون نره نتیجه گرفتن با بازی افتضاح فرق میکنه با نتیجه نگرفتن با بازی زیبا
    تمام کشورهای جهان وقتی تو مسابقات به این مهمی با ضعف شدید و بازی افتضاح تیم ملیشون مواجه میشند به شدت فشار میارند که طرف حواسشو بیشتر جمع کنه ..
    بهرحال چیزی که مشخص اینه که کیروش داره پول مفت میگیره و تاکتیکهاش به درد تیم ما نمیخوره و این آقا داره کم کاری میکنه .. قرار نیست چون مربی منچسترو پرتغال و رئال مادرید بگو بگیم خداست ! . کاملا مشخصه رو تیم کار نشده به طور حرفه ای .. خود ما هم میدونیم کیفیت بازیکنامون بالا نیست اما دیگه به شخصه اینو نمیتونم بپذیرم که این بازیکنا حتی توانایی دو تا پاسکاری هم باهم نداشته باشند و کاملا مشخصه داره کم کاری میشه !
    من دقت کردم حتی تیمی مثل لبنان و قطر رو بازی زمینی بهتر پاسکاری انجام میدند .. این آقا تا الان داشته چکار میکرده ؟ تروخدا نیایم جوگیر بشیم یه نفرو به عرش ببریم و ایرادات رو نبینیم ..
    باید فرصت داد .. باید فرصت داد حرف درستیه اما ایرادات فنی باید به جد تذکر داده بشه چون اینجا و در این برهه زمانی وقتی برای فرصت دادن بیخود نیست .. اگه میبینی بازیکنا کم کاری میکنند خواب بیاید رک بگید ولی نگید ما خوبیم تیم ما کلا بازیو در دست داشتو این حرفا ..این میشه توهین به شعور مخاطب

5. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

-
    3-این قطر همون قطری هست که باهاش 2-2 مساوی کردیم و همه گفتن نه تیم ایران عمدی شل گرفت (غیر حرفه ای و ناجوانمردانه بودنش بماند...)که اونور بحرین حذف بشه و ما خوشحالیم الان!!و بازم همون قطر میاد تو بازی حساس و مهم مقدماتی جام جهانی که ما باید میبردیم خیلی ساده و راحت یک امتیاز رو میگیره!!خب بازم شل گرفته بودیم؟!و بازم داریم به تیمهای ضعیف امتیاز میدیم اونم تو خونه!امیدوارم کارمون به ماشین حساب و چرتکه نکشه...

5-بازم زوده در مورد عملکرد تیم کیروش قضاوت کنیم ابزار خاصی نداره این مربی انقدر خودمون رو گول نزنیم نکونام آماده دژآگه سالم و کریمی با روحیه رو که جدا کنیم باقی این بازیکنها در سطح آسیا کاملا معمولی و درجه 2 محسوب میشن با چشم پوشی تازه!این نفرات کجا و اون نفراتی که خیلی راحت به جام جهانی 2006 صعود کردند کجا!تا اینجا به قول فردوسی پور میشه بگیم که نتیجه خوبی گرفتیم 4 امتیاز از دو بازی که یکیشم خارج از خونه بوده اما اما بازی که تیم ملی ارائه میده مخصوصا در حمله اصلا امیدوار کننده نیست!و البته این مشکل زمان کیروش نیست قطبی و دایی و قلعه نویی هم با شدت و ضعف همین مشکل رو داشتن!چقدر هافبک و مدافع ما روی ضربات شروع مجدد گل بزنن و ...
    جدا از اون بازی 2-2 , همگروهی مجدد با قطر که حتی بین تیمهای عربی حریف چندان قدری بحساب نمیاد و با توجه به شناختی که از اونها داشتیم میتونست برای ما یک فرصت مناسب باشه!

در مورد نداشتن ابزار, درسته لیگ ما در چند سال گذشته خروجی نداشته که دلیلش رو همه میدونیم...اما فکر میکنم حداقل ابزار این رو داشته باشیم که در آزادی بهتر از این بازی کنیم در برابر تیمهایی مثل قطر!

کافیه دیدارهای دور قبل رو با بازی دیروز مقایسه کنیم, جایی که با همین نفرات در قطر فرصتهای گلزنی زیادی ایجاد کردیم که با بی دقتی هدر رفت...شکل بازی تیم و رفتار کیروش که نشون داد در خانه حریف به گرفتن تساوی هم راضی نیست امیدوارکننده بود. در آزادی هم بدون اینکه فشار بیاریم راحت دو گل زدیم در حالیکه قطر برای گل نخوردن اومده بود.

دیروز هیچ تغییر و پیشرفتی در بازی قطریها دیده نشد...اتفاقی که افتاده نزول عجیب تیم ملی نسبت به دور قبله!

کروش دیگر خیلی به نداشته های ما کاری ندارد. آنچه هست را پذیرفته و دارد با آن کنار می آید. کافی است بدانیم او چندی پیش در گفت و گو با دستیاران و همکاران ایرانی اش گفته بود« آمده بودم فوتبال ایران را تغییر بدهم و به سمت حرفه ای شدن ببرم اما خودم دارم ایرانی می شوم و انگار تغییر کرده ام» این جمله هزار کتاب حرف در خود دارد. همین وبس.
    بنظر میاد ایشون خیلی زود تحت تاثیر بعضی شرایط فوتبال ایران قرار گرفته که در اینمورد باید بیشتر خودش رو مقصر بدونه!

در حالیکه انتظار میرفت این کیروش باشه که فوتبال ما رو کمی تکون بده یا حداقل با رفتار حرفه ایش تاثیرگذار باشه...اخیرا شاهد مصاحبه هایی بودیم که از یک شخصیت حرفه ای بعیده.
    برانکو و حتی قطبی با وجود سالهای زیادی که در فوتبال ما بودن اینقدر زود "ایرانی" (بقول کیروش) نشدن!! و خودشون و تیم ملی رو کمتر گرفتار جنجالهای رسانه ای کردن!

من فکر میکنم در چند وقت اخیر تمرکز کیروش بیشتر روی درگیریهای لفظی با فتح الله زاده و مارادونا بوده تا رسیدگی به امور تیم ملی ؛ " متاسفانه " کیروش هم داره کم کم قاعده ی بازی رو یاد میگیره و تهدید به بیانیه نویسی میکنه ...

7. 2 کاربر از Rastin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینقدر احساساتی نباشید
    درسته کیروش نه نتیجه گرفت و نه تیمو ساخت ولی انصافاً بهش هیچ کمک و هیچ فرصتی ندادن بابا این بنده خدا داره همش داد میزنه وقتی بهم تیممو نمیدید چطور انتظار دارید به هماهنگی آرمانی برسه ولی من تلاشمو میکنم
    این طرز حرف زدن اونم از قبل نشون میده خودش متوجه هست و داره غصه میخوره از این وضعیت بدی که برای تیم ملی به وجود آوردن نه به وجود آورده
    فرق حرف من با منتقدای کیروش یه مطلب سادس اونم اینه که شما میگید اون برای تیم ملی برنامه نریخته و روش کار نکرده من میگم اون میخواسته و بارها هم خواهش کرده که تیمو بهش بدن و هیچوقت تیم به موقع در اختیارش نبوده حتی قبل از بازی با ازبکستان و قطر ! و به همین خاطر نتونسته با تیم کار کنه
    بعد هم باور کنید اگر کیروش بره بهتر شدن وضع مسلماً فکر ناشیانه ای هست بدتر میشه و بهتر نمیشه چون مربی جدید هم میاد میگه باید دو سال مثلاً حداقل بهم وقت بدید کلاً هر مربی که عوض میشه یه یکی دوسالی فوتبالمون در جا میزنه تجربه نشد ؟ دایی برانکو رفت قلعه نویی اومد دوباره اون رفت دایی اومد دوباره رفت قطبی و ... این کارا ضربه بدتری میزنه یه مطلب ساده ایه ضرر زدن تغییر مربی تو مواقع اینچنینی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جدا از اون بازی 2-2 , همگروهی مجدد با قطر که حتی بین تیمهای عربی حریف چندان قدری بحساب نمیاد و با توجه به شناختی که از اونها داشتیم میتونست برای ما یک فرصت مناسب باشه!

در مورد نداشتن ابزار, درسته لیگ ما در چند سال گذشته خروجی نداشته که دلیلش رو همه میدونیم...اما فکر میکنم حداقل ابزار این رو داشته باشیم که در آزادی بهتر از این بازی کنیم در برابر تیمهایی مثل قطر!

کافیه دیدارهای دور قبل رو با بازی دیروز مقایسه کنیم, جایی که با همین نفرات در قطر فرصتهای گلزنی زیادی ایجاد کردیم که با بی دقتی هدر رفت...شکل بازی تیم و رفتار کیروش که نشون داد در خانه حریف به گرفتن تساوی هم راضی نیست امیدوارکننده بود. در آزادی هم بدون اینکه فشار بیاریم راحت دو گل زدیم در حالیکه قطر برای گل نخوردن اومده بود.

دیروز هیچ تغییر و پیشرفتی در بازی قطریها دیده نشد...اتفاقی که افتاده نزول عجیب تیم ملی نسبت به دور قبله!

با احترام کامل به نظر شما باز این یه بحث قدیمی رو شروع می کنه که خود ایده ال ما این نیست ما توانایی هامون بیشتره ما پتانسیلشو داریم و ... اما در واقع امروز نه تو فقط ورزش همه چیز شما اندازه کار و تلاشی و برنامه ریزی که بکنی نتیجه میگیری نه اندازه لیاقت و اسم و شایستگی و گذشته!شاید اگه اون ضربه سر گل میشد ما حتی تو آزادی به قطر 1-0 میباختیم با توجه به مهارت اونها در وقت کشی البته یه چیز دیگه که یادم رفت بگم به نظرم تیم ایران دیروز خیلی هم عصبی و آشفته بود نمیشه گفت برای خستگی بدنی هست یا شرایط روحی یا فضای نقل و انتقالات اما چیزی که واضحه هر موقع ما وارد این جنگهای روانی عربها شدیم بازنده بودیم و هیچ سودی برامون نداشته دیگه از بازیکنهای با تجربه تیم انتظار میره انقدر زود کنترلشونو از دست ندن!

آزادی که چه عرض کنم امثال قطر و عمان و عراق رو باید تو هر ورزشگاهی راحت شکست بدیم!اما ایراد کار از اونجایی هست که ما هنوز فکر می کنیم این تیمها از ما میترسن و یا فوتبال بلد نیستن و فضای 10-15 سال پیش حاکمه و هیچ کاری نکردن خودمون که کامل متوقفیم (اگه عقبگرد نکرده باشیم!) فکر می کنیم باقی هم همینن نخیر با این وضع الان که یک فاصله مشخص بین ما و سطح اول آسیا افتاده و کره و ژاپن (+استرالیا) خودشون رو کاملا جدا کردن چه لیگ و ساختار حرفه ای چه عملکرد و نتایج ملی باشگاهی حالا با همین روال اگه پیش بریم کمتر از 4 سال دیگه ما مقابل همین تیمهایی مثل قطر و ازبکستان و عراق و بحرین و اردن ... هم به مشکل می خوریم پیچیده نیست خیلی!اینکه من میگم جز 2 3 بازیکن ما که تو لیگ اسپانیا و المان بازی می کنن باقی کاملا معمولی و متوسط هستن در سطح اسیا با بازیکنهایی مثل کیسوکه هوندا و شینجی کاگاوا برشیانو و کیهیل و پارک و هاسبه و نیل و ...مقایسه می کنم و واقعا فاصله ها کم نیست! این تازه زمان حال هست با وضعیتی که باشگاه ها در این کشورها دارن و بازیکن سازی می کنن آینده وخیمتره!وقتی هنوز علی کریمی با 34 سن بازیکن کلیدی تیم ملی ما هست و جز جباری مصدوم هیچ جایگزین درخوری براش نداریم (که شاید آماده نبود مصدوم شد سنش برای جام جهانی بالا رفت )تو خط دفاع از زمان قلعه نویی نفرات مختلف رو تست می کنیم و به نتیجه نمیرسیم بعد از رفتن علی دایی و کمی هاشمیان مهاجم تمام کننده درجه یک نداریم حتی مهاجم ثابت هم نداریم هر مربی میاد تو پستهای مختلف به بهانه جوانگرایی نفرات مدنظر خودش رو قرار میده مثل علی دایی!بعد که اون میره مربی بعدی اصلا اعتقادی نداره به اینها و نتیجه اینکه نه ما جوون گرایی کردیم و به یک ترکیب اسکلت ثابت رسیدیم نه با تمام ابزار ها صرف نظر از آینده نتیجه رو گرفتیم!!

هر نتیجه ای که با این روند به دست بیاد گول زننده و موقتی هست مثل همون صعود 2006 که یک نسل خوب بود و تکرار نشد!ما باید ساختارمون رو حرفه ای کنیم صعود به جام جهانی خودکار اتفاق میوفته کاری که کره و ژاپن کردن و الان برای قهرمانی در جام جهانی برنامه دارن ما هنوز کاسه چه کنم چه کنم صعود به جام جهانی در دست گرفتیم و صدا و سیما برای روحیه دادن برد 6-2 مقابل کره رو پخش می کنه!!!(یا بازی امریکا و استرالیا و ...)

بنظر میاد ایشون خیلی زود تحت تاثیر بعضی شرایط فوتبال ایران قرار گرفته که در اینمورد باید بیشتر خودش رو مقصر بدونه!

در حالیکه انتظار میرفت این کیروش باشه که فوتبال ما رو کمی تکون بده یا حداقل با رفتار حرفه ایش تاثیرگذار باشه...اخیرا شاهد مصاحبه هایی بودیم که از یک شخصیت حرفه ای بعیده.
    برانکو و حتی قطبی با وجود سالهای زیادی که در فوتبال ما بودن اینقدر زود "ایرانی" (بقول کیروش) نشدن!! و خودشون و تیم ملی رو کمتر گرفتار جنجالهای رسانه ای کردن!
    اگه قبول کنیم که فرد نمیتونه سیستم رو عوض کنه یا خیلی تحت تاثیر قرار بده باید دید که چقدر خودش مقاوم هست برابر شرایط و تغییر!از اول هم مشخص بود قرار نیست صرف حضور شخصی به اسم کیروش یا کلمنته و ... مدیریت و حاشیه فوتبال ما دگرگون بشه!با یه آسپیرین نمیشه سرطان رو درمان کرد... موافقم کیروش یکم این حواشی و رسانه بازی رو زود شروع کرده از نحوه برخورد با خبرنگارنما ها و درگیری لفظی با سرمربی های لیگ بگیر تا تماس مارادونا و بیانه علیه فتح الله زاده ...این متاسفانه نشون میده فضای فوتبال ما انقدر خرابه که مربی مثل کیروش هم میبینه یا نمیتونه کار کنه یا اگه بخواد کار کنه باید اینطوری رفتار کنه!!

به تغییر و اصلاح این موارد که هیچ امیدی نیست با مدیریت فعلی ... پس حداقل چیزی که میمونه نتیجه گرا بودن و صعود به جام جهانی بعد از 8 سال خدمتگزاری هست!امیدوارم این محقق بشه و به اما و اگر و روز آخر مقابل کره جنوبی کشیده نشه!!

و متاسفانه این تحلیل گل هم باز فقط سرمربی و یک شخص رو هدف میگیره و از کل مدیریت کلان و عوامل موثر همه مسئولیت رو متوجه سرمربی تیم میدونه!کاری که با قلعه نویی دایی و قطبی هم شد و تعویض پیاپی سرمربی مشکلی رو حل نکرد!

يادداشت ويژه: كارلوس كي‌ رشد!!/ آيا تيم‌ملي با كي‌روش رشد كرده است؟

سايت گل- يك عادت قديمي مي‌گويد الان وقت انتقاد نيست، چون تيم در كوران مسابقات است و روحيه بازيكنان در معرض تضعيف قرار دارد. يك عادت مشابه هم داريم كه مختص بعد از ناكامي‌هاست و حرفش همين است، يعني الان وقت انتقاد نيست. با اين عادت‌ها هيچ‌وقت نمي‌شود وقت مناسبي براي انتقاد پيدا كرد.
    تيم ملي در بازي با قطر خوب بازي كرد. نه اينكه چون الان وقت انتقاد نيست، صفت خوب براي بازي تيم ملي از سر اجبار به كار برده شده باشد، نه. تيم ملي خوب بازي كرد اگر معيار خوب بازي كردن را صرفا در اين دو نكته ساده بدانيم كه: الف- موقعيت‌هاي زيادي به حريف نداد، ب- موقعيت‌هاي مناسبي روي دروازه حريف خلق كرد. درست برخلاف بازي مقابل ازبكستان كه با اين معيارها مي‌شد حكم به بد بازي كردن تيم داد.

تيم ملي در بازي با قطر خوب بازي كرد اگر معيار خوب بازي كردن را سه دهه عقب ببريم و تيم‌هاي ملي و باشگاهي دهه60 را به خاطر بياوريم. معيار خوب بازي كردن تيم‌ها در آن زمان هم چيزي شبيه همين بود؛ موقعيت‌هاي زياد روي دروازه تيم مقابل و اجازه ندادن به حريف براي ايجاد موقعيت گل. البته با اين تفاوت كه تيم ملي ما آن موقع‌ها به‌ندرت موقعيت گل به حريف مي‌داد هرچند كه تقريبا همه فرصت‌هاي گل روي دروازه تيم روبه‌رو را از روي سانتر از كناره‌ها و هنر سرزني مهاجمان تك‌بعدي و سرزن ما به دست مي‌آورد.
    ايران در بازي با قطر مثل دهه60 و 70 خوب بازي كرد؛ فقط اشكال كار اين‌جا بود كه ما كريم باوي و مرفاوي و دايي و از اين دست برج‌ها در نوك حمله نداشتيم و قرار بود سانترهاي پولادي و خسرو حيدري از روي خط نيمه زمين را انصاري‌فرد در حركاتي دايي‌وار به گل تبديل كند.
    ايران در بازي با قطر خوب بازي كرد، چون دقايق زيادي تيم قطر را تحت فشار قرار داد و بازيكنان تيم ميهمان براي دفع اوت‌دستي‌هاي بلند از كناره‌ها و سانترهاي پرتعداد تيم ميزبان خيلي به دردسر افتادند و انرژي زيادي هدر دادند.
    ايران خوب بازي كرد، چوب دريبل‌هاي علي كريمي گرفته بود، چون نكونام بعد از مدت‌ها نمايشي درخور يك بازيكن فيكس شاغل در لاليگا ارائه داد و از نظرها پنهان نشد، چون ناگهان كي‌روش تصميم نگرفت از 5بازيكن جديد در تركيب ثابت تيم استفاده كند، چون سرمربي تيم از همه توانايي‌هاي بازيكن ايراني از جمله دريبلينگ، سانتر، اوت‌دستي‌هاي بلند و كشدار و... استفاده كرد.
    كي‌روش قرار بود عادت‌هاي بد فوتبال ما را تغيير دهد، اما ما همچنان با تيمي به ميدان مي‌رويم كه غير از اتكا به تكنيك فردي علي كريمي فقط به سانترهاي متعدد و يكنواخت و پرتاب‌هاي بلند با دست روي دروازه حريف به چشم ابزاري براي رسيدن به گل نگاه مي‌كند.
    امتيازاتي كه در اين دو بازي به دست آورديم، قانع‌كننده و معقول است. ايتاليا هم در بازي با اسپانيا از سيستمي استفاده كرد كه اينجا به آن مي‌گوييم منسوخ اما چون از همين 2-5-3 نتيجه گرفت و چون اسپانيا تيمي نبود كه به فضاي خالي پشت بازيكنان كناري ايتاليا نيازي داشته باشد، هيچ‌كس به سرمربي اين تيم ايرادي نگرفت. يادمان باشد كه ايتاليا و يونان و چلسي با ارائه منزجركننده‌ترين نوع فوتبال به قهرماني يورو2004، جام جهاني2006 و ليگ قهرمانان2012-2011 دست پيدا كردند. اگر به اين نكته توجه كنيم كه گاهي هدف وسيله را توجيه مي‌كند، مي‌شود چشم به روي همه كاستي‌ها بست و انتظار بازي زيبا از تيم ملي نداشت و از نمايش حقارت‌بار تيم دربرابر ازبكستان راضي و خوشحال بود و به امتيازات اين دو ديدار دل‌خوش كرد.
    اگر كي‌روش از اين نوع نمايش فوتبال راضي است، اين انتقادها به او وارد است، در غير اين‌صورت بايد باز هم به او وقت داد تا عادت‌هاي بد فوتبال ما را از ما بگيرد و در عوض، عادت خوب به ما ياد بدهد.

نگاهی به نفرات ملی؛ بنويسيد «دارايی»، بخوانيد «نداری»!

سايت گل- سه امتیاز بازی قطر را همه در جیب‌مان می‌دیدیم. منتظر حمله‌های بی‌امان بودیم. احساس این‌که می‌بریم آن‌قدر بود که ورزشگاه را پر از فریاد شوق‌مان کنیم و بگوییم هر چه این فریادها را بیشتر بکاریم شوق برد جبرانش می‌کند.
    مثل همیشه اما این تماشاگر نیست که جریان بازی را عوض می‌کند. مگر بازی پرسپولیس برابر الهلال عوض کرد که حالا عوض کند؟ نباید هم بکند. این تیم ملی چرا باید قطر را راحت می‌برد؟ با کدام بازیکنان هجومی؟ بیایید باور کنیم پتانسیل فوتبال ما همین است. از دفاع بازی‌سازی نشد و در فاز حمله هیچ نداشتیم. مثل بازی ازبکستان. تقصیر کی‌روش است؟ شاید. اما قبلش بیایید مرور کنیم خودمان چه داریم.

مهرداد پولادی
    پدیده کی‌روش سال‌هاست که در فوتبال ایران پدیده است. زمانی هافبک نفوذی پیکان بود و بعدها در استقلال و تراکتور هافبک دفاعی تشخیص داده شد. به مس کرمان رفت و چون فقر چپ‌پای خوب بیداد می‌کند کی‌روش دفاع چپ تیم ملی را تقدیمش کرد. پولادی دفاع چپ بدی نیست اما آیا می‌شود در حد و اندازه‌هایی دیدش که بالاتر از تمام بازیکنان قطر باشد؟ بدون شک نه. پولادی یا نوری یا بیک‌زاده و حاج‌صفی فرقی ندارند. ما تمام دارایی‌مان در چپ همین است. تازه پولادی با آن همه توپ‌کشی‌های بی‌هدف بهتر از بقیه است. چپ‌پا زیاد داریم؟ بیاورید! سپاهان که را داشت؟ استقلال چپ خوب نداشت. تراکتور و پرسپولیس چه؟ همین است که هست.
    خسرو حیدری
    دفاع راست خوب یا هافبک راست خوب؟ خسرو حیدری آن‌قدر در این دو پست آسانسوروار رفت و آمد کرده که دارد فراموش می‌کند چه بوده است. حیدری نه در برابر ازبکستان و نه در برابر قطر به اندازه یک بازیکن معمولی هم نبود. این تغییر در استقلال هم دیده شده. همین که معمولا تا دقیقه 70 هافبک راست بود و بعد که حمودی تعویض می‌شد به دفاع راست می‌رفت نشان می‌دهد هنوز کسی نتوانسته از پتانسیل بالایش استفاده کند. دفاع راست بودنش در کارهای دفاعی هرگز اطمینان‌بخش نبوده است. حتی قطبی هم بین او و نصرتی تردید می‌کرد. این تردیدها خسرو حیدری را به اندازه یک بازیکن معمولی تقلیل داده است. بهتر از همین خسرو حیدری نه‌چندان موفق چه داریم در این فوتبال؟ حسین ماهینی با دفاع خوب و حیدری با حمله خوب. همين را داریم.
    احسان حاج صفی
    هرگز از حد و اندازه‌های یک بازيكن معمولی فراتر نرفته است. بازی دادنش به عنوان یک هافبک چپ بسیار عجیب بود. اما واقعیت فوتبال ما همین است. همین احسان حاج‌صفی در هر تیمی که بوده تضمین کاملی برای موفقیت بوده است. حاج‌صفی تراکتور و حاج‌صفی سپاهان همه را ترغیب می‌کند که تیم ملی را در اختیارش قرار دهند. اما حاج‌صفی بازیکن ملی خوبی نیست. شاید بیش از حد در خدمت خودش است. بازیکن ملی چیزی فراتر از این می‌خواهد. همین حاج‌صفی ستاره تراکتور بود. بهترش را یا نداریم و یا اگر خلعتبری را داریم کی‌روش به‌خاطر فیزیکش او را فقط در نیمه دوم می‌خواهد.
    کریم انصاری‌فرد
    با پاس استثنایی مقابل ازبکستان همه را امیدوار کرده بود. اما باور کنید تیم ملی با کریم انصاری‌فرد فقط همین است که هست. در سیستم تک‌مهاجم تیم ملی حتی غلامی و قاضی هم بهتر از بهترین مهاجم فوتبال ایران جواب داده‌اند. انصاری‌فرد آن‌قدر در جریان بازی‌های سنگین محو می‌شود که قیمت میلیاردی‌اش را زیر سوال ببرد. آقای گل فوتبال ایران هرگز ستاره تیمش در بازی‌های بزرگ نبوده. اما باز هم بهترین مهاجم ایران است. امید به اینکه بهتر شود تنها امیدی است که می‌توان داشت. شک نکنید بهترش را نداریم در حالی که در تیم ملی بهترین نیست.
    هادی عقیلی
    مدافعي با قدرت سرزنی خوب و فیزیک مناسب. اما مشکل بزرگی در نوع فوتبال عقیلی هست. عقیلی در بازی‌سازی از دفاع بسیار معمولی و شاید قدیمی عمل می‌کند. شما فقط کافی است تعداد دفع توپ‌های عقیلی را بشمارید. بعد آن را با بازیکنان تیم‌های اروپایی مقایسه کنید. عقیلی از بهترین دفاع‌های ایران است اما دیگر قرن این‌جور فوتبال بازی کردن تمام شده است. منتظری گزینه خوبی بود اما همین عقیلی مگر از بهترین مدافعان ایران نیست؟
    حرف آخر
    ستاره این فوتبال اگر کریمی است همه می‌دانیم چطور به وقتش از آن استفاده نکردیم. اگر رحمتی بهترین است فقط کمک به گل نخوردن می‌کند. بازیکنانی که در بالا نام‌شان را دیدیم هر کدام برای تضمین موفقیت در فوتبال ایران کافی‌اند. اما باور کنید برای رسیدن به فوتبال روز دنیا بسیار کم‌اند. استعدادهای بالقوه که هرگز بالفعل نمی‌شوند. کی‌روش به جای اینها اگر دیگرانی هم می‌گمارد جوابش همین بود. قطبی از همین‌ها استفاده کرد. کی‌روش هم با اندکی تغییر همین‌ها را به كار مي‌گيرد. فوتبال ما ادعا می‌کند بردن قطر برایش آب خوردن است اما ما با این پتانسیل تنها می‌توانیم با روش کی‌روش پیش برویم. محکم در دفاع و منتظر اتفاقات.
    چقدر سخت است باورش، اما فوتبال ما زیبا نیست که تیم ملی زیبا نیست. در حالی که تمام دنیا رو به دنیای فوتبال آکادمیک آورده‌اند ما هنوز منتظر ظهور پدیده‌هایی هستیم که هیچ جا تعلیم ندیده‌اند. خودمان می‌بینیم چرا باید امثال مجید جلالی به جرم جوانگرایی و ساختارشکنی کنج خانه باشند و پول‌های میلیاردی خرج ستاره‌های سوخته شوند. تا این نگاه ماست فوتبال ما همین‌قدر است و کی‌روش با آن تفکرات محتاط بهترین راه برای بردن ما به جام جهانی است. اگر دنبال تیم ملی زیبا هستید دنبال تکرار نام‌ها نباشید. لیست تیم‌های لیگ برتر را مرور کنید. بعد از دیدن آن همه تکرار شاید هم‌عقیده شویم
    Last edited by Kianoosh; 13-06-2012 at 23:25.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دیشب تیم ملی کاری جز سانتر کردن نداشت . 50 تا سانتر کردن حتی یکی هم سالم نبود .
    کسی عکس از خالکوبی دژاگه داره ؟
    بدبخت بره همون آلمان بهتره . اینجا خیلی معذب هست و بدتر از اون روی نیمکته !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیشب تیم ملی کاری جز سانتر کردن نداشت . 50 تا سانتر کردن حتی یکی هم سالم نبود .
    کسی عکس از خالکوبی دژاگه داره ؟
    بدبخت بره همون آلمان بهتره . اینجا خیلی معذب هست و بدتر از اون روی نیمکته !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    تو گوگل بنویس ashkan dejagah کلی از عکساش راحت پیدا میشه
    شباهت آرایش دژاگه با یه شخصیت کارتونی به نام pyradonis !!

12. 2 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واقعیت اینه که کیروش یه مربی به شدت محطاطه
    وقتی تو مصاحبه هاش اعلام میکنه اگه بری جام جهانی نمیپرسن دفاع کردی یا حمله یعنی داره با زبون بی زبونی میفهمونه که فقط میخواد دفاعی بازی کنه
    خیلی وقته یه بازی زیبا از تیم ملی ندیدیم
    حتی در جام ملتها زمان قطبی هجومی بازی میکردیم و با نیمکت نشینامون 3تا به امارات زدیم ولی قطبی هم تو بازی با کره محطاطانه بازی کرد و باختیم وگرنه شک نکنید پتانسیل برد کره در اون بازی رو داشتیم
    در کل فکر میکنم فوتبال ما دفاعی نیست و تو سیستم هجومی خیلی موفق تره

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعیت اینه که کیروش یه مربی به شدت محطاطه
    وقتی تو مصاحبه هاش اعلام میکنه اگه بری جام جهانی نمیپرسن دفاع کردی یا حمله یعنی داره با زبون بی زبونی میفهمونه که فقط میخواد دفاعی بازی کنه
    خیلی وقته یه بازی زیبا از تیم ملی ندیدیم
    حتی در جام ملتها زمان قطبی هجومی بازی میکردیم و با نیمکت نشینامون 3تا به امارات زدیم ولی قطبی هم تو بازی با کره محطاطانه بازی کرد و باختیم وگرنه شک نکنید پتانسیل برد کره در اون بازی رو داشتیم
    در کل فکر میکنم فوتبال ما دفاعی نیست و تو سیستم هجومی خیلی موفق تره
    قبول دارم

من واقعاً از كي روش انتظار شنيدن اين حرف را نداشتم و معتقدم با گذشت زمان به اين طرز فكر رسيده و اين براي مايي كه انتظار برد قطر با نتيجه اي مثل بحرين پارسال (6-0) داريم اصلاً قابل قبول نيست.

من نميدونم و كاري هم ندارم چه عواملي سبب شده كه كي روش به اين نتيجه برسه كه براي صعود به جام جهاني بايد شخصيت تيم را تا اين حد پائين بياره كه با نتياج ميليمتري و اون هم در دقايق پاياني راه ساده خودشو به راهي پر پيچ و خم و پر اضطراب تبديل كنه تا به خواسته معمولي ما (صعود مستقيم به جام جهاني با وجود غيبت تمام تيم هاي گربه سياه ايران) جامه عمل بپوشونه. اما اون روزهاي اول من با چيزهايي كه ازش شنيدم خيلي بهش ايمان آورده بودم و كلي هم اين ور اون ور در هر شبكه اجتماعي تبليغ كردم و ... ولي الآن با اين طرزفكرش به شدت مخالفم. فوتبال ايران در بدترين شرايطش با يك بازي معمولي قطر را به توپ ميبنده و محاله اينطوري عاجزانه زير توپ بزنه تا بدون مهاجم سرزن قهار به نتيجه دلخواه برسه.

كي روش در بازي با قطر و قطبي در بازي با كره جنوبي به همه ما ثابت كردن كه فوتبال ايران در حالت دفاعي نميتونه كاري از پيش ببره چون مهاجمي نداره كه بتونه از تك موقعيت خودش نهايت استفاده را ببره تازه اگر هم داشت براي طرفدارهاي فوتبال قابل پذيرش نيست كه در تهران با ارائه يك بازي ضعيف به انتظار تك موقعيت ها باشيم. ما با يك بازي معمولي هم ميتونستيم قطر را ببريم.

بهترين سناريويي كه بايد در برنامه كاري تيم ما مقابل قطر اجرا ميشد اين بود كه در ابتدا با سه مهاجم اونقدر حمله ميكرديم تا حتي المقدور در دقايق ابتدايي به گل برسيم و فشار ناشي از نرسيدن به گل در جمع بازيكنان تيم ملي از بين بره و بعدش با ارائه يك بازي آرام و منطقي با حفظ توپ اعصاب بازيكنان قطر را به هم بريزيم و سر فرصت از تك موقعيت هاي پيش رو نهايت بهره را ببريم. همون كاري كه با بحرين كرديم. اون موقع كه بحرين را برديم ميدونستم كه هميشه نميتونيم اونطوري بازي كنيم مخصوصاً كه داور هم كه اتفاقاً داور همين بازي آخر ما با قطر هم بود با اخراج بازيكن بحريني به رسيدن ما به هدفمون خيلي كمك كرد ولي اين انتظار را هم نداشتم كه روزي به اين وضع دچار بشيم كه مقابل ازبكستان در اوج حقارت بازي كنيم و با قطر هم با اين فلاكت به تساوي برسيم.

ما در آزادي به قطر كه سهله، به كره هم نبايد باج بديم و اين چيزينه كه كي روش نفهميده! كي روش بعد از بازي گفت 100 هزار تماشاگر نيومدن كه اوپرا ببينن اونها بايد بدونن اين بازي فوتباله و نشيب و فراز داره. اين حرفش قبوله اما درسته كه ما نيومديم اوپرا ببينيم ولي قطعاً براي اين هم نيومديم كه فيلم مستند آرامش طبيعت (عجب اصطلاحي به كار بردم اميدوارم در كتاب ركورد هاي گينس به نام من ثبت بشه) را ببينيم.

با وجود تمام اين حرفها نبايد نا اميد شد و بايد با رسيدن به فرم ايده آل و كسب پيروزي در بازي هاي بعدي جبران مافات كنيم. فقط نا اميد نشيم.

تماشاگران ايرلندي بازي اسپانيا ايرلند كه به برتري 4-0 اسپانيا انجاميد و با وجود اينكه تيمشون با اين باخت از دور رقابت ها حذف شد با خوندن آوازي مخصوص تيمشونو دلداري دادن و براشون شديداً كف زدن. من خيلي تحت تأثير اين حركت قرار گرفتم و به همين دليل تصميم گرفتم منتظر بمونم و فرصت دوباره اي به تيم ملي بدم تا دل منو بدست بياره. اميدوارم بقيه هم چنين ديدگاهي پيدا كنن و البته تيم ملي هم خودشو به فرم ايده آل برسونه.

15. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •