تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 77 از 372 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

چلسي ديگه تيم محبوب من نخواهد بود...........
    خيلي حيف شد كه خوزه رفت.......اما

چقدر خوب ميشد اگه ايران توي انن وضعيت باهش قرار داد ميبست.........
    حداقل پول‌هايي كه خرج ميكنه رو خرج يك مربي درست و حسابي بكنه

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

عمرا بیاد ایران. اینو مطمئن باش

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

عمرا بیاد ایران. اینو مطمئن باش
    چرا نياد؟
    پول خوب بدن مياد...........
    اگه بياد اولين حرفشم مثل همه مربياي خارجي قبلي اينه:تيم ايران پتانسيل خيلي زيادي داره و پر استعداده حرف اولو تو آسيا ميزنه و...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خبر کناره گیری مورینیو از سرمربی گری چلسی واسه من مثل یک شوک بود . اصلا نمی توستم قضیه رو هضم کنم . این قدر شوکه بودم و عطش خوندن اطلاعات راجع به این قضیه داشتم که امروز هر روزنامه ای که چیزی در این باره نوشته بود را خریدم و بریده قسمتهای مربوط به خوزه مورینیو را جدا کردم تا سالهای بعد که بهش نگاه میکنم خاطره ای شوک آور یادم بیاد . کارنامه او در تیم متوسطی مثل چلسی عالی بوده به نظرم این رو از روی تعصبم نمی گم . به نظرم برای مرد مغرور و عجیب و غریبی که می شناختیم این خداحافظی چندان هم عجیب نبود جالبه که کار عجیبی هم کرده و چند تن از بازیکنانی که باهاشون رابطه خوبی داشته مثل لمپارد ، تری و دروگبا را از طریق اس ام اس از تصمیمش مطلع کرده است .

وقتی به آواتارم (من از اول که در اینترنت بودم و آواتار داشتم مورینیو آواتارم بوده ) نگاه میکنم بدجوری غصه ام میگیره . همیشه الگوم بوده و بهش حسودیم میشه . او را به خاطر اسمش ، قیافه اش ، کراوات های زیبایش ، پالتوهای درازش ، اظهار نظر های عجیبش و موفقیت های بی شمارش دوست دارم و خواهم داشت .
    او به چلسی شخصیت داد و مطمئنم اگه چند سال بهش وقت می دادند چلسی رو به افتخارات دیگه هم میرسوند
    یادمه وقتی فصل پیش منچستر قهرمان شده بود در واکنشی گفته بود : کاش فصل آینده از فردا شروع شود . این حس مبارزه طلبی تحسین داره به خدا
    من مطمئنم چلسی از این بابت پشیمون شده و ضرر خواهد کرد . آبراموویچ به زودی به اشتباه خود پی خواهد برد . من عاشق اظهار نظرهای عجیبش بودم . همیشه توی دفتری که بدین منظور تهیه کردم نقل قولهاش را می نویسم . امیدوارم که هر جا فعالیت می کنه موفق باشه . دیگه نمیتونم چلسی رو بعد از رفتن خوزه عزیزم دوست داشته باشم . شاید اتفاقی که برای لیدز افتادبرای آن ها هم بیفته . من چند تا از تیتر هایی که روزنامه ها براش زدند به همراه نقل قولهاش رو واستون می نویسم .

تیترها : "آن مرد مغرورانه رفت "
    "جای تو خالی خواهد بود "
    کودتای 20 سپتامبر "

نقل قولهای جالب :

"طعم املت شما به کیفیت تخم مرغ هایتان بستگی دارد . در سوپرمارکت ها و تخم مرغ های درجه یک ، دو و سه وجود دارند . هنگامیکه جنس گران و مرغوب را انتخاب نمی کنید . نباید انتظار یک املت خوشمزه را بکشید" (آخرین اظهار نظر آقای خوش تیپ 3 روز قبل از ترک چلسی "

"در پرتغال برای این نوع بازی ضرب المثلی با این مضمون ساخته اند : تیم از اتوبوس پیاده می شود ، بازی میکند و و دوباره سوار اتوبوس به خانه بر می گردد"( پس از تساوی بدون گل تیمش در برابر تاتنهام)

"او خیلی فضول است . بعضی از بچه ها دوست دارند در خانه بنشینند و با تلسکوپ همسایه های خود را زیر نظر بگیرند ونگر عاشق صحبت درباره ی چلسی است "

"آشنایی با بدعت جدید دشوار است .امکان ندارد مقابل منچستر یونایتد صاحب پنالتی شویم یا این که داوران بخواهند به نفع ما نقطه پنالتی را نشان دهند .واضح صحبت میکنم و اصلا لازم نیست توضیح بیشتری بدهم."

"چلسی بازیکنان بزرگ و البته اگر ناراحت نمی شوید مربی خوش فکری دارد "
    مهرداد جان مطلب خیلی جالبی نوشتی

از وقتی که این اتفاق افتاد منتظر بودم بیایی فروم و اظهار نظر کنی

باور کن هر وقت پستهاتو می بینم با این آواتارت ......

نمی دونم چی بگم

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

خوزه از باهوشترین مربیها بوده وهست
    از تو همین صحبتای مغرورانه ش چیزای زیادی میشه یاد گرفت
    در حدی که تیکه کلام خوزه میشه درس کلاس مربیگری آسیا
    خوزه تفکراتش رو پشت غرورش پنهان کرد
    و مربیان حریف غافل از این فقط به غرور تو صحبتاش فکر میکردند و اون هم همین رو میخواست

داره خودمونی میشه karoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

12 توپ طلا حق كيه؟

سلام ..به نظر شما كدوم يكي از بازيكنان لايق دريافت توپ طلاي فوتبال در سال2007 هستن؟
    Last edited by karoon; 24-09-2007 at 22:37.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حق کاکا هست

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خوب به نظر من اروپا کاکا
    جهان لیونل مسی

داره خودمونی میشه karoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

بذارين خودم هم نظر بدم..كاكا بي برو برگرد...حرف نداره خداوكيلي!!!
    Last edited by karoon; 27-09-2007 at 23:43.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض گزارشard از رمضان در بوندس ليگا

گزارشARD از رمضان در بوندس ليگا؛
    ريبري، هاشميان و... بازيكنان معتقد در فوتبال آلمان

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

فرا رسيدن "ماه مبارك رمضان" باعث شد تا سايت اينترنتي شبكه‌ي تلويزيوني ARD آلمان به وضعيت بازيكنان مسلمان بوندس ليگا در اين ماه بپردازد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "اريك ونگر" در مطلبي كه در پايگاه اينترنتي ARD به چاپ رسيده به بررسي تاثير ماه رمضان بر بازيكنان مسلمان در اين ماه پرداخته است.

در اين مطلب آمده است: «رمضان، ماه روزه در اسلام، زماني بسيار مقدس و روحاني به شمار مي‌آيد. با اين وجود برخي از بازيكنان مسلمان در آلمان به آيين اين ماه توجه ندارند. بازيكناني از جمله بركانت گوكنان (مونيخ 1860)، سردار تاسكي و سامي خديرا (اشتوتگارت) و هليل آلتينتوپ (شالكه) بازيكنان مسلماني هستند كه در سال جاري روزه نمي‌گيرند!. برخي از اين بازيكنان روزه را باعث افت بدني خود مي‌دانند. بازيكن شالكه در اين باره به فشار زياد بازي‌ها اشاره مي‌كند. او بايد در چهار رقابت بوندس ليگا، جام حذفي آلمان، ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد. بازي با تيم ملي تركيه در رقابت‌هاي مقدماتي يورو 2008 هم نبايد از نظر دور داشت».

در بخش ديگري از اين مطلب آمده است: «رمضان نهمين ماه تقويم اسلامي براساس سال قمري است كه ماه روزه‌داري به شمار مي‌آيد. شروع اين ماه با رويت هلال ماه در آخرين شب ماه شعبان است. اين ماه در سال جاري از 13 سپتامبر آغاز شد. آخرين روز آن هم 12 اكتبر خواهد بود. اين به معناي 30 روز روزه‌داري است.

عادل شيحي (كلن)، فرانك ريبري (بايرن مونيخ) و وحيد هاشميان (هانوفر) همگي بازيكناني معتقد به شمار مي‌آيند كه زندگي‌شان را براساس دستور قرآن به پيش مي‌برند.»

ARD در بخش ديگري از مطلب خود به عبدالعزيز آهانفوف اشاره مي‌كند و او را الگويي براي بازيكنان مسلمان برمي‌شمرد.

بازيكن آرمينا بيله فلد در اين باره گفت: «رمضان فرصتي براي ارتباط مستقيم فرد با خالقش است. نوعي عبادت خدا كه بايد عاري از هرگونه تظاهر و ريا باشد. بنابراين روح بايد پالايشي پيدا كند و رابطه با خدا هم محكم شود.»

آهانفوف، الگويي درخشان براي بازيكنان مسلمان است و اين بازيكن آلماني يك مراكشي معتقد است كه در طول ماه رمضان از خوردن و آشاميدن دوري مي‌كند.

اين مهاجم كه تاكنون 12 گل در 60 بازي‌اش در بوندس ليگا به ثمر رسانده، گفت: «دو سه روز اول روزهاي بسيار دشواري هستند اما، در ادامه فرد به آن عادت مي‌كند.»

آهانفوف به اين موضوع كه روزه تاثير منفي بر عملكرد او دارد، باور ندارد. او تنها براساس ايمان زندگي مي‌كند و آن را مهمترين چيز مي‌داند. او دو سال پيش در جريان ماه رمضان پشت سر هم گلزني مي‌كرد. او آن زمان در دويسبورگ بازي مي‌كرد. اين بازيكن 29 ساله در فصل جاري بايد به تكرار موفقيت‌ همانند دو سال پيش صبر كند. پس از شكستن پا، او در اوت 2006 دوران سختي را پشت سر گذاشت.

نويسنده‌ي اين مطلب، موارد استثنا در ماه رمضان براي روزه گرفتن را نيز از نظر دور نداشته است. او به فرمايش قرآن درباره واجب نبودن روزه براي افراد بيمار، زنان باردار،‌ كودكان خردسال و كارگراني كه مشاغل بدني دشواري دارند، اشاره كرده اما، اين كه بازيكنان فوتبال هم شامل اين گروه مي‌شوند يا خير، با ترديد روبرو است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •