تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 90 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز اما این سایت ورزش 3 خبرهای دروغ کم نمیذاره تو سایتش!
    طبق آخرین خبرها دارن با فان پرسی مذاکره میکنن برای تمدید قرارداد و احتمال اینکه قراردادش تمدید بشه خیلی زیاده!

2. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فان‌پرسي: آرسنال در ليگ جزيره سوم مي شود

رابين فان‌پرسي، مهاجم آرسنال ضمن اعلام اينکه به توانايي ها خود ايمان دارد، گفت: مطمئن هستم که آرسنال در اين فصل سوم مي شود.

مهاجم توپچی ها اظهار داشت: احساس می کنم که ما می توانیم در این فصل به رده سوم جدول برسیم.

اگر آرسنال بتواند در این فصل به رده سوم جدول لیگ جزیره برسد، شانس حضور در رقابت های لیگ قهرمانان در فصل بعد را برای پانزدهمین سال پیاپی خواهد داشت.

فان‌پرسی گفت: امیدوارم بتوانیم به این موفقیت برسیم. چون تحقق این امر باعث افتخار باشگاه خواهد شد. باید به همین روند ادامه دهیم، چون آرسنال به جایگاه خود در لیگ قهرمانان نیاز دارد و فکر می کنم که این باشگاه شایسته رسیدن به چنین موقعیتی است چون آرسنال تاریخ باور نکردنی را در این رقابت ها دارد.

مهاجم هلندی توپچی ها در این فصل موفق به زدن 32 گل شده و معتقد است که همیشه قادر به نمایش گذاشتن چنین عملکردی بوده است. وی افزود: من همیشه این احساس را داشتم که توانایی خوبی دارم و قادر به گلزنی هستم اما به دلایل مختلف نمی توانستم آن را در زمین نشان دهم. شاید به خاطر سن و یا مصدومیتم بود.

فان‌پرسی گفت: از اینکه بالاخره توانستم قدرت واقعی خود را نشان دهم، خیلی خوشحال هستم. این همان چیزی است که همیشه می خواستم. از عملکرد خودم در تیم خوشحال هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب نیمۀ اول با نتیجۀ 1-1 تموم شد. دقیقۀ 14 بن ارفا برای نیو کسل گل زد و دقیقۀ 15 رابین فن پرسی برای آرسنال.

امروز لیورپول 1-0 از ساندرلند باخت و تاتنهام هم که از اورتون 1-0 باخته بود و مهم تر از همه منچستر سیتی از سوان سی 1-0 باخت!
    با این وضعیت اگه امشب آرسنال بازیش رو ببره 52 امتیازی میشه که باز هم در همون ردۀ چهارم میمونه ولی به 1 امتیازی تاتنهام میرسه و ا طرفی فاصلش با تیم چلسی که الان پنجم هست میشه 3 امتیاز (الان هر دو 49 امتیازین). اینطوری خیلی خوب میشه. قهرمانی که عملاً از دست رفته مگر اینکه نه یه سری (!)، نه دو سری (!!)، نه سه سری (!!!) بلکه چهار سری (!!!!) اتفاقات واقعاً عجیب و غریب بیفته (منچستر یونایتد و منچستر سیتی و تاتنهام بازیهاشون رو ببازن و آرسنال بازیهاش رو ببره) تا آرسنال بتونه قهرمان بشه (آخ چه خواب خوبی ).
    Last edited by powerslave; 13-03-2012 at 01:45.

5. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

2-1 با گلهای ون پرسی 14 و ورمالن 94 پیروز شدیم
    چسبیدیم به تاتنهام

7. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

اووووووووووف
    مردم من! نیمۀ دوم کلی تیم حمله کرد و انگار والکات، چمبرلین و مخصصوصاً یه مورد روسیچکی و از اون بد تر یه بار جروینیو چند موقعیت رو خراب کردن تا اینکه دقیقۀ 94 فرمائلن گل زد و تیم رو یه پله بالاتر برد. پاس گل دوم رو هم رابین داده. باور کنید چند دقیقۀ آخر داشتم سکته میکردم.
    تبریک فراوان.

9. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تبریک برد به همه
    روسیچکی عالی بود
    زوج دفاعی مون هم عالی بودن
    کلا همه چی عالی بود براییه برد شیرین
    رابین هم آخره بازی که .... :

11. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم تبریک میگم بچه ها واقعا آرسنالی ها اگه خودشون رو باور داشته باشن میتونن خیلی بهتر از اینا باشن!

یه چیزی که منو خیلی ناراحت کرد وقت کشی بازیکنان نیوکاسل بود که تمرکز بازیکنان آرسنال رو به هم ریخته بود که همین باعث شد فان پرسی با دروازه بان درگیری پیدا کنه!

اینم کلیپ درگیری فان پرسی با دروازه بان حریف

13. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پيروزي آرسنال برابر نيوکاسل در دقيقه 94

آرسنال توانست در ديداري دراماتيک دو بر يک نيوکاسل را شکست دهد.

حاتم بن‌عرفه در دقیقه 14 دروازه آرسنال را گشود. او از سمت راست حرکت کرد و سپس با پای چپ گل‌زنی کرد و توپ را وارد دروازه وویچیخ اشچسنی کرد. اما به محض آن که بازی مجددا آغاز شد، تئو ولکات توانست از سد داویده سانتون بگذرد و توپ را به روبین فان‌پرسی پاس دهد. او هم پس از جا گذاشتن مایک ویلیامسون گل تساوی را زد.

گل برتری آرسنال در دقیقه 94 به ثمر رسید و توماس فرمالن روی حرکت فان‌پرسی توپ را وارد دروازه نیوکاسل کرد تا دیداری که تا دقیقه 98 ادامه داشت با این برد به سود آرسنال به پایان برسد.

آرسنال با 52 امتیاز در رده سوم ماند و فاصله با تاتنهام رده سومی را به یک امتیاز کاهش، و فاصله با چلسی رده پنجمی را به سه امتیاز افزایش داد. نیوکاسل هم با 44 امتیاز ششم ماند.

15. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: بايد از بازي خوب نيوکاسل تعريف کرد

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: به بازيکنانم دستور حمله بيشتر را دادم چون مي‌دانستم مقابل نيوکاسل برنده مي‌شويم.

به نقل از رویترز، «آرسن ونگر» شب گذشته پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل حریف یونایتدی با خوشحالی در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به صحبت با خبرنگاران پرداخت.

وی که تیمش در این دیدار توانست با گل دقیقه ۹۴ توماس ورمایلن، نیوکاسلی‌ها را در وقت اضافه شکست دهد، اظهار داشت: در دقایق پایانی از طریق پت ریس، دستیارم دستور دادم بیشتر بر حریف فشار وارد کرده و حمله کنیم. می‌دانستم می‌توانیم گل بزنیم و برنده از زمین خارج شویم. خوشبختانه به این خواسته با گل دقیقه پایانی ورمایلن رسیدیم.

ونگر که با این پیروزی صاحب ۵۲ امتیاز شد و در رده چهارم جدول جای گرفت‌، افزود: بازی مهیجی را پشت سر گذاشتیم. هم ما و هم نیوکاسل متکی به کار گروهی بودیم. خوشبختانه برنده شدیم، اما من باید از بازی خوب نیوکاسل تعریف کنم.

پارلر:‌ آرسنال نبايد فان پرسي را از دست دهد

اسطوره فوتبال آرسنال به سران باشگاه لندني توصيه کرد براي حفظ روبين فان پرسي نهايت تلاش خود را انجام دهند.

به نقل از سان، «ری پارلر» اظهار داشت: از نظر من بزرگترین امضا قرارداد در فصل تابستان برای آرسنال این است که روبین فان پرسی را با امضا قراردادی جدید حفظ کند.

بازیکن سال‌های ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۴ توپچی‌ها افزود: روبین خارق‌العاده است. او در پستی حساس، فوق‌العاده بازی می‌کند و گل می‌زند. یک سال دیگر نیز از قراردادش باقی است. در شرایطی که شنیده می‌شود خیلی از تیم‌ها دنبال جذب او هستند، آرسنال اجازه انتقال به وی ندهد.

پیشکسوت ۴۰ ساله آرسنالی‌ها افزود: اگر روبین از تیم برود، ضربه مهلکی بر پیکره آرسنال فرود‌ خواهد آمد. البته اگر تابستان راضی نشود قرارداد جدید منعقد کند، آن وقت آرسنال می‌تواند تصمیم جدیدی در موردش بگیرد و با برنامه‌‌ریزی دقیق او را بفروشد و بازیکنی همسطح با او جایگزین کند.

فان پرسی که اکنون مورد توجه منچسترسیتی، تاتنهام و رئال مادرید قرار گرفته در فصل جاری با ۲۶ گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ انگلیس قراردارد.

17. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

گزارش دیلی میل: پودولسکی و پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی آرسنال

روزنامه انگلیسی در گزارشی به این نکته اشاره کرد که ستاره آلمانی یک گام دیگر با امضای قرارداد با توپچی ها نزدیک تر شده است.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی میل، لوکاس پودولسکی روز گذشته در تستهای پزشکی آرسنال شرکت کرد و در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 10.9 میلیون پوندی به این تیم خواهد پیوست

طبق این گزارش مسئولان باشگاه آرسنال بعد از مذاکران با سران باشگاه کلن، برای ادامه مذاکرات به آلمان سفر کرده اند .

البته سران آرسنال درهمین جا متوقف نخواهند شد و قصد دارند تا خریدهای بیشتری برای تیمشان انجام دهند. آنها در نظر دارند تا با پیشنهادی 30 میلیوند پوندی برای خرید ماریو گوتزه، ستاره 19 ساله دورتموند دست به کار شوند.

پیتر هیل وود، رئیس ارسنال در صحبتهایی دراین باره به استارسپورت گفته:« اگر ما گزینه مناسبی برای پست مورد نظرمان بیابیم، از خرید او خوشحال خواهیم شد. ما پول کافی را برای خرید هر بازیکنی داریم؛ ولی خریدهای هنگفت و احمقانه انجام نخواهیم داد.»

شنیده می شود که ونگر علاقه زیادی دارد که با وجود خرید پودولسکی، روبین فان پرسی را هم در تیمش حفظ کند.

هیل وود دراین باره گفته:« فکر می کنم روبین و خانواده اش از زندگی در لندن خیلی راضی هستند و فکر نمی کنم که او مثل برخی بازیکنان دیگربا پول وسوسه شود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •