تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 339 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی دیشب تو نود بازی تراکتورو دیدم.
    صادقی یه تنه تراکتورو به فنا داد. یه گل به خودی زد، یه پنالتی داد، یه موقعیتو گل نکرد.
    یادمه زمان فیروز کریمی برق شیراز 4-2 تو آزادی زدیم. گلای برقو یکیشو صادقی به خودمون زد اون یکی رم پنالتی داد. کلا سابقه اش زیاده که تو یه بازی تیم رو نابود کنه.
    طالب لو شماره اش تو شاهین چنده؟

2. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخاطب اتهام مایلی کهن،تیم الف،مربی الف،بازیکن الف /استقلال،امیر قلعه نویی،ابراهیم تقی پور!

ورزش > لیگ برتر - سایت گل نوشت:

محمد مایلی‌کهن یکی از چهره‌های خبرساز در فوتبال ایران بوده است که از هر گفت‌وگوی با او می‌شود انتظار نتایج عجیب وغریبی داشت. او که مدت‌هاست کمتر مصاحبه می‌کند امروز در گفت‌وگو با دوربین تلویزیون سفره دل باز کرد و جملاتی را به زبان آورد که قبلا هم به نوعی آنها را رسانه‌ای کرده بود. مایلی‌کهن امروز در بخشی از حرف‌هایش ادعا کرد تیمی وجود دارد که بعد از نتیجه نگرفتن در بازی فینال جام حذفی با رشوه دادن به یکی از بازیکنان در بازی برگشت به نتیجه رسید. به عقیده او کلید این تقلب بازیکنی است که در ازای انجام این مأموریت فصل بعد سر از همان قهرمان جام حذفی درآورد.
    این یک افشاگری کاملا روشن و واضح است که بدون هیچ تردیدی متوجه یکی از دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران است که البته مایلی‌کهن مدیرفنی آن نیست!
    ماجرای مورد اشاره مایلی‌کهن به فینال جام حذفی بین دو تیم استقلال و پگاه گیلان بازمی‌گردد که پگاه بعد از پیروزی یک بر صفر در بازی رفت، در بازی برگشت را با 3 گل مغلوب حریف شد. بازیکن مورد اشاره مایلی‌کهن هم کسی جز ابراهیم تقی‌پور مدافع سابق فوتبال ایران نیست. بازیکنی که فصل بعد از پگاه به استقلال رفت.

مایلی‌کهن هم که این‌بار هم برای مصونیت از اتفاقات بعدی نام هیچ کس را به زبان نیاورد این حرف‌ها را پیش از این در دوره دعوای شدیدش با امیر قلعه‌نویی به زبان آورده بود. اما پیگیری خاصی در این زمینه انجام نگرفت. با توجه به اینکه این موضوع نه یک اتهام ساده که حقیقتی است درباره تمامیت و کلیت فوتبال ایران سازمان لیگ و کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال باید در این زمینه وارد عمل شده و به اثبات صدق یا کذب بودن اظهارات مدیرفنی پرسپولیس بپردازد.
    نکته تاریخی در این زمینه این است که مایلی‌کهن در شرایطی این حرف‌ها را به زبان آورده که خود بقای تیمش در پایان فصل گذشته در لیگ برتر را مدیون همین امیر قلعه‌نویی است که سپاهان را بدون نفرات اصلی به مصاف سایپا فرستاد و بازنده شد. البته در آن زمان مایلی‌کهن اعترا ضی به این مسأله نداشت.
    در هر صورت با این اظهارنظر که جنبه کاملا حقوقی هم دارد چاره‌ای جز این نیست که سازمان لیگ به عنوان مدعی عموم مدیرفنی پرسپولیس را برای توضیحات فرابخواند و البته اگر مایلی‌کهن قادر به اثبات گفته‌های خود شود باید تصمیمات بسیار مهمی گرفت اما در غیر اینصورت ... خدا می‌داند و خبرنگاران که مصونیت مایلی‌کهن در فوتبال ایران ادامه خواهد داشت چیزی که او به واسطه آن همواره با وجود همه ناکامی‌ها صاحب شغل و اعتبار بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینبار دیگه نباید ساده گذشت باید یه درسه حسابی به این داد

اون بازی من ورزشگاه بودم.استقلال خیلی قشنگ بازی میکرد.نظرمحمدی تا تونست وقت کشی کرد اعصاب برایه هیچکی نذاشته بود همه از خجالتش درومدن
    پگاه با تمومه وجودش بازی کرد....تویه همون بازی بابایه مجتبی فوت کرده بودو گل هم زد
    پگاه 90 دقیقه زیره فشار بالایه 85 هزار تماشاگر طاقت اورد ولی دیگه تو وقت اضافه تسلیم شد
    باید یه حاله اساسی از این مایلی گرفت

مطمئنم باشگاه یه جوابی میده که دوباره بشینه گریه کنه

Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-08-2011 at 19:04.

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طالب لو شماره اش تو شاهین چنده؟
    فکر کنم 1 باشه
    راستی یه شرطه جالبش برایه شاهین این بوده که کاپیتان باشه

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

--------------------
    کرار جاسم : اگر مربیان استقلال من را در زمین آزاد بگذارند عملکرد بسیار بهتری خواهم داشت

اقدام تازه باشگاه استقلال برای کاهش محرومیت کرار جاسم خوشحالی این بازیکن عراقی را در پی داشته است. شاید به خاطر همین است که کرار جاسم تصمیم گرفته زودتر از قرار قبلی خود به تهران بیاید و در تمرین‌های استقلال شرکت کند. کرار در مورد عدم حضورش در ایران می گوید:«‌ من منتظرم تا ویزای ورودم به ایران تمدید بشود. دلیل اینکه تا الان تاخیر داشتم همین است. از طرفی می‌خواهم خانواده‌ام را هم به تهران بیاورم، برای همین منتظر ماندم تا کارهای مربوط به سفرم هرچه زودتر انجام بشود.به احتمال فراوان تا یکی دو روز آینده می آیم.»
    او در مورد اینکه باشگاه استقلال برای کاهش محرومیتش اقدام کرده ادامه می دهد:«‌ اگر این کار را بکنند که خیلی خوشحال می‌شوم. احساس می‌کنم اگر باشگاه اقدام کند محرومیتم کم می‌شود.اتفاقات تلخ فصل قبل همیشه ذهنم را آزار می‌دهد. باور کنید پس از بازی آخر مقابل صبای قم مدام خودم را سرزنش می‌کردم. آن روز اصلا قصد تحریک هواداران را نداشتم اما ناخودآگاه اتفاقاتی افتاد که موجب محرومیت دوباره‌ام شد.‌ آن اتفاقات برای من تجربه شد تا دیگر حاشیه‌سازی‌ها را تکرار نکنم. این محرومیت آنقدر به من سخت می‌گذرد که اگر بدترین اتفاقات هم بیفتد من وارد ماجرا نمی‌شوم. فقط دوست دارم زودتر برگردم و بازی کنم، به خصوص مقابل هواداران استقلال.»
    کرار در قسمتی از حرف هایش می گوید:«‌ استقلال تیم بزرگی در قاره آسیا است. یکی از دلایلی که باعث شد استقلال را انتخاب کنم حضور در لیگ قهرمانان آسیا است. می‌دانم اینجا توجه زیاد است و بازیکنان زیر ذره‌بین قرار دارند اما من خودم را برای کنترل حاشیه‌هایی که ممکن است در استقلال وجود داشته باشد آماده کردم.»
    او در مورد بر تن کردن پیراهن شماره ۱۳ می گوید:«‌‌‌ خب، من این شماره را دوست داشتم و وقتی قرارداد بستم گفتم شماره ۱۳ را می‌خواهم.»
    درباره پست بازی کرار ابهام‌های زیادی وجود دارد. خودش در این خصوص می گوید:«‌ من بازیکن تک پستی نیستم. در گوش چپ، گوش راست و هافبک پشت مهاجم و طراح بازی می‌کنم اما به طور کلی دوست دارم بازیکن آزاد باشم و به همه جا سرک بکشم. فکر می‌کنم اگر مربیان استقلال من را در زمین آزاد بگذارند عملکرد بسیار بهتری خواهم داشت.»

شریفات:گریه کردم چون مستحق اخراج نبودم

اسماعیل شریفات در خصوص تساوی یک بر یک استقلال و سپاهان اظهار داشت: برای بازی اول فوتبال خوبی ارائه کردیم و تیم ما کاملا سرتر از حریف بود. در نیمه اول باید ۳ یا ۴ توپ را وارد دروازه می‌کردیم و در اوایل نیمه دوم فرصت‌های خوبی را از دست دادیم. شاید کمی سپاهان در نیمه دوم صاحب توپ بود ولی در کل باید بازی را ۴ بر یک می‌بردیم.
    این بازیکن با تاکید بر اینکه اگر مهاجمان از موقعیت‌ها استفاده می‌کردند استقلال راحت‌تر برنده می‌شد، گفت: در این مسابقه با بدشانسی مواجه شدیم. هر زمان استقلال در اصفهان بازی می‌کرد شاید کمی دچار مشکل می‌شد اما این بازی یکی از بهترین‌بازی‌های چند سال اخیر استقلال مقابل سپاهان بود.
    شریفات در خصوص صحنه‌ای که با کارت قرمزی داور روبه‌رو شد، تصریح کرد: اشتباهات داوری جزیی از فوتبال است و داور در آن صحنه دچار اشتباه شد. توپ در آن صحنه ارتفاع زیادی داشت و شاید در آن زاویه‌ای که من قرار گرفته بودم دید محسن قهرمانی بد بود. در آن صحنه اصلا مستحق اخراج نبودم و توپ کاملا با سرم برخورد کرد.
    وی ادامه داد: متاسفانه برای بازی آینده محروم شدم و خیلی ناراحتم. تمام گریه‌هایی که کردم به خاطر این بود که در اولین بازی لیگ چنین اتفاقی برای من افتاد. در اوج دوران آمادگی هستم و نباید از یک بازی این چنین محروم می‌شدم.
    شریفات در خصوص اینکه آیا استقلال می‌تواند با این نفرات قهرمان شود، تاکید کرد: فکر می‌کنم در هر پستی بهترین بازیکنان را در اختیار داریم و لقب کهکشانی که به ما دادند، برازنده استقلال است. با این بازیکنان و کادرفنی مطمئن باشید که شانس اول قهرمانی در لیگ یازدهم هستیم.

پورحیدری:بازی مقابل سپاهان مرا به آینده استقلال امیدوارتر کرد

منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران گفت: خسرو حیدری و ولید علی را به دلیل صادر نشدن کارت بازی در اختیار نداشیتم و همچنین فریدون زندی به دلیل مصدومیت و جاسم کرار به دلیل محرومیت نمی توانستند ما را دراین بازی همراهی کنند.
    پورحیدری گفت که با این همه بازی خوبی انجام دادیم و بازیکنانی که از دو ماه پیش در تمرینات تیم استقلال شرکت داشتند، خوب کار کردند.
    به عقیده پورحیدری، بازیکنان در بازی چهارشنبه شب مقابل سپاهان خوب دویدند و خوب توپ را چرخاندند اما متاسفانه در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتند.
    به گفته وی، بازیکنان استقلال در دیدار با سپاهان به نظر می رسید بیش از حد استرس دارند البته این روند با توجه به این که عنوان شده این تیم کهکشانی است طبیعی بوده و ناخواسته بازی ای را که می توانستیم برنده شویم با تساوی به پایان رساندیم.
    سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص دومین دیدار این تیم مقابل داماش گیلان نیز گفت :برای بازی با داماش ولید علی و خسرو حیدری به احتمال زیاد همراه تیم خواهند بود. امیدوارم بتوانیم مقابل تماشاگران خودی هر سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم.
    پورحیدری با یادآوری اینکه تیم داماش با برنامه ریزی درست به لیگ برترصعود کرده است، افزود: به طور یقین مسوولان تیم داماش برای حضور موفق این تیم در لیگ برتر برنامه ریزی خوبی کرده اند.
    وی افزود: بازیکنان استقلال نباید به این موضوع که تیم داماش گیلان تازه از لیگ دسته یک به لیگ برتر صعود کرده مشغول شوند، بنابراین ما باید کار خود را انجام دهیم در غیر این صورت مقابل آنها با مشکل روبه رو می شویم.
    پورحیدری همچنین درخصوص اتفاقات ورزشگاه فولاد شهر و اظهارات تماشاگران سپاهانی علیه سید مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال گفت: معتقدم در مجموع رفتار تماشاگران با بازیکنان استقلال بد نبود.
    سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران به دو اخطاره شدن ‘اسماعیل شریفات’ و اخراجش از زمین بازی اشاره کرد و گفت: داور اخطار اول را کاملا درست به بازیکن ما نشان داد اما داور دردادن اخطار دوم اشتباه کرد چرا که توپ به سر بازیکن اصابت کرد نه به دست وی از این رو اخراج شریفات درست نبود.
    تیم فوتبال استقلال تهران در ادامه یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر دوشنبه شب با تیم داماش گیلان روبه رو می شود.
    این بازی ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

نظر یکی از کاربرای سایت گل در مورد اظهار فضل مایلی کهن خیلی جالبه.
    هنوز یادم نرفته اون سالی که پیروزی با قطبی قهرمان شد معمارزاده چه گلی خورد سال بعدم امد پیروزی
    اتفاقاَ همون سال استقلال جام حذفی رو گرفت.
    Last edited by xerxes again; 05-08-2011 at 21:33.

8. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقای مایلی کهن در این فوتبال تبانی و فساد به شدت وجود داره اما ایا شما در این مملکت چه کاره هستید؟
    این شما نبودید که با اون مصاحبه به شدت به کاشانی حمله کردید و خون برادر شهیدش رو معیار قرار دادید و درست بعد از پست گرفتن شما کاشانی را بهترین مدیر بعد از انقلاب خواندید؟
    به قول دوستمون فصل قبل را هم فراموش کرده اید؟
    شما که این همه از وجدان و قانون و ... حرف میزنید ایا نمی دانید که ابروی افراد در دین اسلام از همه چیز بالاتر است و شما باید این گفته ها را در جایی بزنید که مسئول این کار هستند نه در محافل عمومی؟

10. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

فکر کنم 1 باشه
    راستی یه شرطه جالبش برایه شاهین این بوده که کاپیتان باشه
    کی گفته؟
    والا شایعه های زیادی اینجا شنیدیم ولی این نبوده جزوش!!
    ------------------------

خسرو حیدری مقابل داماش بازی می کند

سایت گل - استقلال در حالی این هفته مقابل داماش گیلان قرار می گیرد که احتمال حضور خسرو حیدری در این دیدار وجود دارد.
    این در حالی است که حیدری با سخت کوشی سپاهانی ها در نهایت نتوانست مقابل این تیم بازی کند.ظاهرا حالا مشکل او حل شده و علی فتح الله زاده در این مورد می گوید:« نهایتا تا فردا مشکل حیدری حل می شود و ما از این بازیکن در دیدار با داماش استفاده می کنیم.»

12. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

مایلی کهن رو به حال خودش واگذار کن. خوار مادر داور ماله مان!!!!!!!!!!!

هنوز یادم نرفته اون سالی که پیروزی با قطبی قهرمان شد معمارزاده چه گلی خورد سال بعدم امد پیروزی
    منم اومدم همینو بگم

14. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

طالب‌لو: در شاهين دوباره متولد شدم

وحيد طالب لو در مورد حضورش در شاهين بوشهر، کاپيتاني در اين تيم و رويارويي با پرسپوليس صحبت هاي زير را مطرح کرد: * توانستي به لحاظ فوتبالي در بوشهر با شرايط جديد هماهنگ شوي؟
    هنوز که زمان زيادي از حضورم در شاهين نگذشته است. شرايط بد نيست. مردم اينجا فوتبال را واقعا دوست دارند.

* هواداران شاهين مثل هواداران استقلال هستند؟
    بوشهرها فوتبال را خيلي دوست دارند. نمي خواهم بين هواداران دو تيم را با هم مقايسه کنم، هميشه گفته ام بعد از پرسپوليس و استقلال، تيم هاي تراکتورسازي و شاهين بيشترين تماشاگران را دارند.

* اکنون که در شاهين هستي چه تقاوتي با 10 سال حضورت در استقلال مي بيني؟
    نمي خواهم به عقب برگردم. من دهه جديدي از فوتبالم را شروع کردم. واقعا احساس مي‌کنم در فوتبال متولد شده ام. به گذشته فکر نمي کنم. سعي مي کنم از تجربياتم در اين سال ها استفاده کنم.

* اولين سال حضورت در شاهين را تجربه مي کني اما خيلي زود بازوبند کاپيتاني را به دستانت بستي. قضيه چه بود؟
    نمي خواستم بازوبندي را قبول کنم چون اين بازوبند بار مضاعف روي دوش بازيکن مي گذارد. بايد مدام هواي همه بچه ها را داشت تا تيم ضربه نخورد. اين دوستي را بايد يکسان بين همه رعايت کني و مسئوليت بزرگي است. با توجه به درخواستي که کادر مديريتي و فني داشتند کاپيتاني را قبول کردم. دفعه اول که مطرح کردند اين خواسته را رد کردم. مسئله دومي که باعث شد قبول کنم لطف مردم بوشهر بود. در عمل انجام شده قرار گرفتم. تيم ما بازيکنان ديگري هم دارد که شايسته کاپيتاني هستند. به نظر من رفاقت از همه چيز مهمتر است و اگر اين مسئوليت را قبول کردم براي اين بود که در تيم رفاقت را بيشتر کنم و از تجربه ام استفاده کرده باشم.

* هنوز هم اين سؤال براي خيلي ها هست که چرا شاهين را انتخاب کردي؟
    همه مي دانيم که شاهين چه جايگاهي داشته و هميشه براي نيفتادن تلاش کرده است. فکر مي کنم پتانسيل اين تيم به اين شکل نيست. با توجه به توانايي و حمايت مردم فکر مي کنم امسال با تلاش مي توانيم شاهين را در جايگاه مناسبي قرار دهيم. همه انتظار قابل قبولي از اين تيم دارند. سال گذشته اين تيم با مشکلات مالي هم دست و پنجه نرم مي کرد اما امسال با جذب اسپانسر اين موارد حل شده است. نياز به زمان داريم تا هماهنگ شويم. تيم دير تشکيل شده و در بازي هاي اول بايد تلاش کنيم تا امتيازهاي لازم را بگيريم.

* به تيم ملي هم فکر مي کني؟
    اول تمام فکرم موفقيت شاهين است بعد اگر عملکرد مناسبي داشته باشم دوست دارم به تيم ملي هم دعوت شوم. فکر مي کنم تيم ملي ايران شايسته حضور در جام جهاني است.

* با پرسپوليس بازي داريد. نظرات در مورد اين بازي چيست؟
    اين اولين تجربه بازي من مقابل پرسپوليس با پيراهني غير از استقلال است.تمام تلاش خود را مي کتيم مقابل تيم بزرگ و با تجربه پرسپوليس نتيجه بگيريم. پرسپوليس هم تغييرات زيادي داشته اما بازيکنان بزرگي دارد. من يک فصل است که مقابل پرسپوليس بازي نکردم. هيجان بازي مقابل اين تيم مهم نيست و مهم عملکرد خوب است.

* امسال برنامه اي براي بازگشت به استقلال داري؟
    قويا مي گويم که امسال هيچ برنامه اي براي بازگشت به استقلال ندارم.

*فصل بعد چطور؟
    براي فصل بعد به استقلال فکر مي کنم، اما اکنون همه فکرم شاهين است. بعد از شاهين، استقلال خانه من است. شايد موقت اين تيم را ترک کرده باشم اما براي هميشه اين کار را نمي کنم. مي خواهم تا زماني که در بوشهر هستم خاطره خوبي از خود به جاي بگذارم.

* فکر مي کني هواداران استقلال فراموشت کنند؟
    نه. آنها هميشه به من لطف دارند. در اهواز هم تعدادي از آنها آمده بودند و تشويقم کردند. امسال هم آنها مرا تنها نمي گذارند چون مي دانند در اين سال‌ها صادقانه براي استقلال بازي کردم.

*طلبت را از استقلال گرفتي؟
    خير هنور طلب خود را نگرفته‌ام، اما فتح الله زاده قول داده پول به باشگاه برسد ما را فراموش نکند. من هم براي اينکه براي اين تيم حاشيه درست نشود حرفي نزدم. به حرف فتح الله زاده و قولي که مي دهد اعتماد دارم.

پ.ن.: کلا به نظر من بهترین خرید شاهین طالب لو بود، هم با اخلاقه هم کاربلد! هم توی استقلال هم اینجا توی شاهین دوستش دارم!

16. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سرانجام ITC وليد علي بازيکن کويتي استقلال توسط فدراسيون فوتبال کويت صادر شد و اين بازيکن مي تواند آبي پوشان را مقابل داماش همراهي کند. * تمرينات تيم استقلال براي برگزاري زير نور مدتي است که ساعت 20 در زمين دستگردي برگزار مي شود، اما امروز آبي پوشان ساعت 18:30 در همين زمين تمرين مي کنند. به دليل تمرين امروز تيم نفت تهران در ساعت 20:15 در اين زمين استقلالي ها مجبور شدند امروز زودتر تمرين خود را برگزار کنند.
    * اعضاي تيم استقلال براي بازي دوشنبه خود فردا در هتل اسپيناس اردوي آماده سازي بررگزار مي کند. اين اردو در هتل اسپيناس برگزار مي شود. ديدار تيم هاي استقلال و داماش گيلان دوشنبه ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

ایول!! چه شـود...!

18. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی گفته؟
    والا شایعه های زیادی اینجا شنیدیم ولی این نبوده جزوش!!
    این گفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ..................................................
    ..................................................
    اگه بخوایم با فرموله مایلی به همه تهمت بزنیم لازم نیست راهه دور بریم تا بازیه پرسپولیس سایپا
    همین پرسپولیس ملوان اولادی یه دروازه خالیو نزد امسالم تو پرسپولیسه....
    این اومده بود حاشیه هایه پرسپولیسو جمع کنه بدتر داره تیمو میبره تو حاشیه

یاده خنده بازار قسمته مربیه افشاگرش به خیر
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 06-08-2011 at 12:38.

20. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •