تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 154 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوری یک ماهه نستا از میادین

میلان ستاره قلب خط دفاعی خود الساندرو نستا را در برای 1 ماه در اختیار ندارد.

میلان با انتشار اطلاعیه رسمی در وب سایت خود رسما اعلام کرد الساندر نستا به دلیل آسیب دیدگی در بازی برابر بارسلونا یک ماه از میادین دور خواهد بود.

نستا در نیمه دوم بازی میلان-بارسلونا دچار مصدومیت از ناحیه ران شد و پس از آزمایشاتی که بر روی وی طی دو روز گذشته انجام شد این بازیکن 4 هفته از میادین دور خواهد ماند.

باشگاه همچنین در این بیانیه تایید کرده مصدومیت این مدافع 35 ساله آسیب دیدگی در ناحیه عضلات ران پای راست خود می باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کیا جورابچیان: مشکل تبس در سیتی تنها مانچینی است/ میلان بهترین مقصد برای اوست

جورابچیان که از زمان حضور تبس در کورنتیانس مدیر برنامه های اوست، اعلام کرد دو باشگاه سیتی و میلان مذاکرات شان را برای انتقال این مهاجم آغاز کرده اند.

سایت گل- کیا جورابچیان، مدیر برنامه های کارلوس تبس، اعلام کرد گزینه اول برای این مهاجم دردسر ساز آرژانتینی باشگاه میلان است.

این ملی پوش آرژانتینی چند روز قبل بدون اجازه باشگاه منچسترسیتی به کشورش برگشت و همین مسئله باعث شد تا مانچینی بار دیگر اعلام کرد دوره حضور این بازیکن در سیتی پایان یافته است.

جورابچیان که از زمان حضور تبس در کورنتیانس مدیر برنامه های اوست، اعلام کرد دو باشگاه سیتی و میلان مذاکرات شان را برای انتقال این مهاجم آغاز کرده اند.

اودر گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" مذاکرات خوبی بود و باعث خوشحالی من شد. باشگاه منچسترسیتی همچنین به من اجازه داد تا با مدیران میلان صحبت کنم.

در حال حاضر رفتن به میلان بهترین راه حل برای اوست. کارلوس می خواهد پیراهن میلان را به تن کند."

جورابچیان تاکید کرد که دستمزد بالای تبس سد راه این انتقال نیست و ادعا کرد این مهاجم آرژانتینی نگران نیمکت نشینی در سن سیرو نیست.

" دستمزد تبس مشکلی ایجاد نمی کند. به عنوان یک بازیکن بزرگ او دستمزد بالایی دارد. با این وجود، ما با گالیانی هنوز در این مورد صحبت نکرده ایم.

کارلوس از رقابت کردن در میلان نمی ترسد زیرا بازی کردن در کنار بازیکنانی مانند زلاتان، روبینیو و پاتو لذت بخش است."

جورابچیان همچنین اعلام کرد تبس در باشگاه منچسترسیتی تنها با مانچینی مشکل دارد.

" در سیتی، او تنها با مانچینی مشکل دارد. کارلوس مشکلی با باشگاه ندارد. "

کد:

مدیربرنامه های تبس: کارلیتوس در میلان؟ بله؛چرا که نه

مدیربرنامه های ستاره آرژانتینی احتمال انتقال آپاچی به میلان را رد نکرده است

سایت گل- کیا جورابچیان، نماینده کارلوس تبس احتمال انتقال قرضی او به باشگاه میلان در بازار نقل و انتقالات زمستانی را رد نکرده است

روز پنجشنبه رسانه های ایتالیایی در گزارشی به این نکته اشاره کردند که کیا جورابچیان ، مدیربرنامه های تبس در ایتالیاست و با مدیران میلان دیدار و گفت و گو می کند تا درمورد احتمال انتقال آپاچی به میلان دربازار زمستانی به صحبت بپردازند.

بعد از آنکه تبس بنا به گفته روبرتومانچینی از بازی برای سیتی در دیدار تیمش مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا سرباز زد، این ستاره آرژانتینی با مسئولان سیتی به اختلاف خورد و اکنون به دنبال راه فراری از باشگاه الاتحاد است

کیا جورابچیان در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من با تبس صحبت کردم ولی ما درمورد چیز خاصی به بحث نپرداختیم. آیا او ممکن است به سری آ برود؟ بله.چرا که نه؟ ایتالیا فوق العاده است. فوتبال این کشور هم فوق العاده است . میلان هم تیمی بزرگ با تاریخی بزرگ است.»

بعد از آنکه آنتونیو کاسانو قلبش را به عمل جراحی سپرد سران میلان در بازار نقل و انتقالات به دنبال جانشین مناسبی برای او هستند

دراین میان آدریانو گالیانی مدیر اجرایی این تیم اعلام کرده که سران میلان به دنبال جانشین موقتی برای کاسانو هستند، پیشنهادی که قطعا از نظر سیتی هم قابل قبول خواهد بود.

کد:

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل کیوو:

دروازه بان : مارکو آملیا, فلاویو روما

مدافع : آباته , لوکا آنتونینی,بونرا ,فیلیپ مکسس,تایه تایوو,تیاگو سیلوا , ماریو یپس

هافبک : ماسیمو آمبروزینی؛ آلبرتو آکوئیلانی,کوین پرینس بوآتنگ,اوربی امانوئلسون, آنتونیو نوچرینو,کلارنس سیدورف و مارک فن بومل

مهاجم : استفان ال شاراووی , زلاتان ایبراهیموویچ, الکساندر پاتو و روبینیو

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یووه علاقه ای به جذب توز ندارد

با کنار کشیدن یوونتوس راه برای به خدمت گرفتن کارلوس توز برای روسونری ها باز شد.

مدیر اجرایی باشگاه یوونتوس جوزپه ماروتا طی صحبت هایی اعلام کرد " یوونتوس تمایلی به جذب توز ندارد و هیچ تماسی در این رابطه با این بازیکن نداشته اند"

نشریات امروز ایتالیا مملو از شایعات پیرامون بیانکوری ها بود ؛ مبنی بر اینکه یوونتوس پیشنهادی بالاتر از میلان برای این ستاره آرژانتینی ارائه داده است .

مدیر ورزشی یوونتوس در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " توز بازیکن فوق العاده ای است و برای من گفتن این موضوع بسیار سخت است اما باید بگویم ما هیچ ارتباطی با مهاجم منچستر سیتی یا ایجنت وی نداشته ایم"

" یوونتوس علاقه ای به جذب توز ندارد.من قاطعانه اعلام می کنم که چنین انتقالی در ژآنویه برای یوونتوس صورت نخواهد پذیرفت"

" همجنین امروز هرگونه گزارشی مبنی بر علاقه یوونتوس به بازیکنان دیگر را رد می کنم"

ایجنت کارلوس توز امروز در صحبت های مذاکرات با میلان را تایید کرد و اعلام کرد همچنان مذاکرات برای انتقال در ژآنویه ادامه دارد.

با صحبت های جوزپه ماروتا به نظر نمی رسد روسونری ها برای جذب کارلوس توز آرژانتینی راه سختی را در پیش داشته باشند.

کد:

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر کارلوس توز (آخر نفهمیدیم تبسه-توزه-توسه) بیاد میلان عجب خط حمله ای میشه-فقط کافیه پشتش یکی مثل اریکسن باشه.اونوقته که میشه به ساکی عزیز گفت:زکی!!

10. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

تبریک میگم برای این پیروزی قاطع, 2 گل از 4 گل هم زلاتان به ثمر رساند که نشان از آمادگی فوق العلادشه.
    به قول فردوسی پور چقدر خوبه این زلاتان؟!! بهترین بازیکن زمین که با گلزنی تو بازی دیشب به 100 مین گلش
    در سری آ رسید. گل اول زلاتان (گل دوم میلان) یه سوپر گل بود که به همه پیشنهاد میکنم حتما این گل رو ببنید.
    یک شوت استثنایی از پشت محوطه که واقعا بینظیر بود. گل دومش هم به زیبایی از روی نقطه پنالتی توپو به گوشه
    بالا و راست با تمام قدرت زد که نشان از اعتماد به نفسش داشت.
    دو گل دیگه هم که سیلوا و پاتو زدن. نکته دیگه بازی عملکرد عالی پاتو بود.

12. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیشب چقدر کاپیتانی به تیاگو سیلوا میومد
    گل زیبایی هم زد...از پشت محوطه یک بغل پای دقیق و محکم به توپ زد و فرستادش کنج دروازه
    توی دفاع هم که بی نقص و خونسرد بازی میکرد
    نیمه دوم هم که میلان فقط بازی رو اداره کرد که بیشتر از این خسته نشن
    میلان انرژیش رو برای جنوا گذاشت

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

دیشب چقدر کاپیتانی به تیاگو سیلوا میومد
    واقعا ؟ کاپیتان بود ؟
    ایول ، من که خیلی از شخصیت این بازیکن خوشم میاد ...امیدوارم بتونه تا حدی جای مالدینی رو پر کنه....کلا بازیکن دوست داشتنی ایه !

16. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این میلان را ستایش می کنم

در اینجا می توانید مصاحبه پس از پایان بازی ماکس آلگری با خبرنگاران را مشاهده کنید.

آلگری در صحبت های پس از بازی خود اعلام کرد کورس رقابت برای اسکودتو همچنان باز است و برد قاطعانه شاگردانس که با یک بازی فوق العاده روسونری همراه بود را مورد ستایش خود قرار داد.

آلگری هشدار داد " یوونتوس همچنان یک بازی عقب افتاده دارد اما اگر ناپولی در بازی روز سه شنبه برابر یوونتوس پیروز شود ما به کورس قهرمانی سری آ بازگشته ایم"

" امروز اینتر پیروزی ارزشمندی را کسب کرد ضمن اینکه آن ها یک بازی سخت هفته آینده برابر اودینزه خواهند داشت.به همین دلیل برد امشب ما بسیار حیاتی و مهم بود به خصوص اینکه بعد از بازی برابر بارسلونا من نگران اعتماد به نفس بیش از حد بازیکنانم بودم"

" این عالی است که به کلین شیت خود در بازی ها ادامه دهی چرا که ما هنوز در خانه در بازی های سری آ شکست ناپذیر هستیم.ما در خط حمله بسیار عالی بوده ایم و تا به اینجای کار بهترین خط حمله ایتالیا را داشته ایم و در این بازی نیز مهاجمان عالی بودند, از مدافعان کناری آغاز می شد و هافبک ها با فضایی که مهاجمان ما خلق کرده بودند رو به جلو حرکت می کردند"

" زمانی که ما با فشار بیش از حد خود کیه وو را مجبور به عقب نشینی کردیم از این بابت بسیار خشنود بودم"

الکساندر پاتو پس از مصدومیتی که گذراند موفق شد تا دوباره به روند گلزنی بازگردد در حالی که زلاتان 101 گل خود در سری آ را به ثمر رساند.

" ایبرا بدون هیچ شکی یک استعداد بی نظیر است.و این بسیار مهم است که پاتو به گلزنی بازگشته است و عملکرد خوبی نیز داشت اما چیزی که واقعا بسیار مهم است و باید به یاد داشته باشیم این است که زلاتان و پاتو توسط یک تیم بسیار عالی که اجازه خودنمایی به حریف را ندادن پشتیبانی شدند"

" کوین پرینس بوآتنگ پس از عملکرد بسیار عالی که در بازی با بارسلونا از خود به نمایش گذاشت خسته تر از دیگر بازیکنان بود بنابراین او امشب با نبوغ خود بازی کرد و او چیزهایی برای پیشرفت نیاز دارد.او نمی تواند همیشه به بازی کردن در جو 100 اتمسفر فکر کند.او باید مهارت های خود را بهبود بخشد و نباید تنها به مستحکم ماندن خود تمرکز و تکیه کند"

کد:

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تبریک میگم برای این پیروزی قاطع, 2 گل از 4 گل هم زلاتان به ثمر رساند که نشان از آمادگی فوق العلادشه.
    به قول فردوسی پور چقدر خوبه این زلاتان؟!! بهترین بازیکن زمین که با گلزنی تو بازی دیشب به 100 مین گلش
    در سری آ رسید. گل اول زلاتان (گل دوم میلان) یه سوپر گل بود که به همه پیشنهاد میکنم حتما این گل رو ببنید.
    یک شوت استثنایی از پشت محوطه که واقعا بینظیر بود. گل دومش هم به زیبایی از روی نقطه پنالتی توپو به گوشه
    بالا و راست با تمام قدرت زد که نشان از اعتماد به نفسش داشت.
    دو گل دیگه هم که سیلوا و پاتو زدن. نکته دیگه بازی عملکرد عالی پاتو بود.
    سلام. کسی از دوستان میتونه لینکی از این گل اینجا بزاره. ممنون

20. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •