تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 167 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

راستش من که فیلم های فول اچ دی که با دوربین میگیرم رو میریزم تو فلش پخش نمیکنه و مجبورم با کابل htmi دوربین رو وصل کنم
    دوست عزیز

وقتی که شما دروبین را مستقیما به تلویزیون وصل می کنید و می توانید از آن استفاده کنید . پس مشگل از تلویزیو نتان نیست چون فرمت دروبین تان را ساپورت می کند.مشگل شما از فلش یا طرز استفاده از آن است.و همان طوری که گفتم تلویزیون شما تمامی فرمتها راکه در جدول بالا توضییح دادم را ساپورت می کند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز

وقتی که شما دروبین را مستقیما به تلویزیون وصل می کنید و می توانید از آن استفاده کنید . پس مشگل از تلویزیو نتان نیست چون فرمت دروبین تان را ساپورت می کند.مشگل شما از فلش یا طرز استفاده از آن است.و همان طوری که گفتم تلویزیون شما تمامی فرمتها راکه در جدول بالا توضییح دادم را ساپورت می کند.
    دوست من دوربین رو با کابل HTMI وصل میکنم TV حکم نمایشگر رو داره و فایل هاش نمیاد منوهای دوربین میاد و مثل اینه که مانیتور دوربین بزرگ شده باشه
    درسته کیفیتش کم نمیشه اما مشکلم اینه که هر بار که میخوام فیلم قدیمی تری رو ببینم باید حتما بریزم تو دوربین

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست من دوربین رو با کابل HTMI وصل میکنم TV حکم نمایشگر رو داره و فایل هاش نمیاد منوهای دوربین میاد و مثل اینه که مانیتور دوربین بزرگ شده باشه
    درسته کیفیتش کم نمیشه اما مشکلم اینه که هر بار که میخوام فیلم قدیمی تری رو ببینم باید حتما بریزم تو دوربین
    دوست عزیز
    یکبار USB را به تلویزیون وصل کنید و به وسیله تلویزیون آن رافرمت کرده و عکس یا فیلم تان را روی آن نسب کنید. اگر نمایش نداد آن را بوسیله کامپیوتر فرمت و عکسها را انقال بدهید. واول در کامپیوتر از عمل کرد آن مطمئن شوید بعد از طریق تلویزیون تماشا کنید.بعض وقتی سیستم شما با این که فرمت مربوطه را تلویزیون تان دارد پخش نمی کند دلیل آن این است که از حقوق دیجیتالی استفاده می کند و فایلی را که کپی کرده اید پخش نمی کند مگر با همان وسیله ای که آن راضبط کرده اید مانند دوربین تان که بطور مستقیم پخش می کند ولی وقتی فایل را کپی می کنید مشمول قانون کپی رایت در تلویزیون شده و پخش نمی شود.
    Last edited by matinpour; 28-04-2013 at 15:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام.تو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.تو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟
    دوست عزیز

ببخشید اطلاعات غلط به شما دادن مگر تلویزیون ماشین سواری است که رینگ وپیستونش یا موتور گیربکسش آب بندی به شود. تلویزیون های led به مانند کامپیوتر دارای سیستم عامل و هوشمند هستند و با تکنولژی بالا برنامه ریزی و کالیبره شده اند. و بستگی به دید چشمی کاربر و سلیقه او و محیطی که کاربر از تلویزیون استفاده می کند می توان رنگ و نور را تغییر داد.که افراد مختلف دیدها و سلایق مختلف دارند. و هر کدام یک جور نور و رنگ را می پسندند

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من فیلم Inception رو با کیفیت 720 به TV وصل کردم راحت پخش کرد.ولی کیفیت 1080 رو وقتی وصل کردم مینویسه فرمت در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.فرمت هر دوتا MKV هست.در ضمن فیلم های دیگه با همین حجم (2.5GB) و با همین کیفیت رو راحت پخش میکنه با همین فقط مشکل داره.اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من فیلم Inception رو با کیفیت 720 به TV وصل کردم راحت پخش کرد.ولی کیفیت 1080 رو وقتی وصل کردم مینویسه فرمت در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.فرمت هر دوتا MKV هست.در ضمن فیلم های دیگه با همین حجم (2.5GB) و با همین کیفیت رو راحت پخش میکنه با همین فقط مشکل داره.اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست
    دوست عزیز
    به جدول نگاه کنید. شرط اجرا فرمتها به نرم افزارهای ضبط فیلم بستگی دارد که هر کدام کدکهای تصویری را ضبط می کنند.
    و در ضمن شما یک فیلم دیگر با همان کیفیت مورد نظرتان را ببینید آیا باز مشگل دارید یا نه؟ البته کدکهای زیر را ساپورت کند.

كُدك تصویری
    قدرت تفكیك
    DIVX 3.11/4.x/5.x/6.x
    1920 در 1080
    MPEG4 SP/ASP
    1920 در 1080
    H.264 BP/MP/HP
    1920 در 1080
    Motion JPEG
    640 در480
    Window Media Video

v9
    1920 در 1080
    MPEG2
    1920 در 1080
    MPEG1
    1920 در 1080
    VP8
    1920 در 1080
    VP6
    640 در480
    Last edited by matinpour; 04-05-2013 at 14:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با همین کیفیت و حجم بیشتر با همین فرمت هم دیدم.اگه خواستی مشخصاتو برات بنویسم.فقط با همین فیلم مشکل داره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با همین کیفیت و حجم بیشتر با همین فرمت هم دیدم.اگه خواستی مشخصاتو برات بنویسم.فقط با همین فیلم مشکل داره
    دوست عزیز

پس فرمت فیلمتان مشگل دارد نه تلویزیونتان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یعنی چی مشکل داره.تو کامپیوتر پخش میشه.هیچ راهی نیست یعنی با آپدیت و ... درست نمیشه.یه گزینه تو سیستم TV هست که مربوط به ثبت divx میشه ممکنه مشکل از اونجا باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •