تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 171 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان شما acer 5755 رو ترجیح می دید به این مدل یا نه؟من واسه کسی می خوام.خیلی کارای سنگین نداره و در حد برنامه نویسی ساده و مبتدی.مثلا من گرافیک برام خیلی مهمه.ولی واسه اون فکر نمی کنم 525 با 540 خیلی فرق کنه.بیشتر کیفیت مهمه و اینکه مشکلی نداشته باشه.واسه خودم بود مشکلی نبود.ولی خودش زیاد وارد نیست تو این مسایل.منم نمی تونم اگه مشکلی پیش اومد هی براش سرچ کنم ببینم چه جوری حل می شه و... .
    گارانتی چی پیشنهاد می کنید؟از زیگورات بهتر هم هست و ایا زیگورات واقعا خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیزم من کاری به فروش شماندارم....و قصدم زیر سوال بردن این مدل و برندنیست و یا پایین آوردن بازار سود شما.....
    من دیروز گارانتی مادیران بودم و با کارشناسش حرف زدم و اونم ضمن تایید حرف من گفت که روی خیلی از مدلها ما این مشکل امواج الکترومغناطیسی رو داریم و نمیشه کاریش کرد و به نوع طراحی سازنده مربوط میشه.
    علی ایحال اینکه شما هزارتا فروختید و سالم بوده خوشا به حال مشتری هاتون و البته سودشما چون شانس ما بعد یک هفته این لپ تاپ اینطور دست مارو گذاشته تو پوست گردو....
    حالا ایشاا.. درست میشه. خب براتون درست کردن ؟

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام بر همه
    من یه مشکلی برام پیش اومده اینه که موقعه بازی مافیا 2 بعد از 15دقیقه لپ تاپم داغ میکنه و خاموش میکنه ولی تو کار های دیگه خاموش نمیکنه و داغ هم نمی کنه مدل n5110 i7 ممنون میشه اگه سریع کمک کنید؟
    ----------------------------
    کسی کمک نکرد؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان شما acer 5755 رو ترجیح می دید به این مدل یا نه؟من واسه کسی می خوام.خیلی کارای سنگین نداره و در حد برنامه نویسی ساده و مبتدی.مثلا من گرافیک برام خیلی مهمه.ولی واسه اون فکر نمی کنم 525 با 540 خیلی فرق کنه.بیشتر کیفیت مهمه و اینکه مشکلی نداشته باشه.واسه خودم بود مشکلی نبود.ولی خودش زیاد وارد نیست تو این مسایل.منم نمی تونم اگه مشکلی پیش اومد هی براش سرچ کنم ببینم چه جوری حل می شه و... .
    گارانتی چی پیشنهاد می کنید؟از زیگورات بهتر هم هست و ایا زیگورات واقعا خوبه؟
    acer هم برند خیلی خوبیه . با گارانتی سازگار بگیر. این دو گراف هم آنچنان فرقی با هم ندارن. زیگورات تخصصی فقط دل رو کار میکنه . درباره ی گارانتی زیگورات من چون نماینده ام نمیتونم نظری بدم. دوستانی که مشتری هستن باید بگن. امروزه کم پیدا میشه کسی به ماست خودش ترشه بگه .
    دوستان نظر بدن من هم بعدش نظرمو بهتون میگم

5. این کاربر از farhad moradi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز فرقی نمیکنه . فقط لیبل گارانتی رو چک کن. از نماینده ها هم بگیری بهتره. قیمتو با سایت هم چک کن
    دوست عزیز دیگه تند نمی ری >>؟؟؟ قانع شدی به حرف ها . این لپ تاپ مزخرف رو من از روی ناچار خریدم چرا ؟؟؟ چون زمانی که دنبال Y560P می گشتم نیست شده بود و ناچار این رو خریدم . من ایسوس داشتم 3 سال همه جوری پا بود . اما این داغون یک ماهه داغون شده .

باتشکر احسان

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز دیگه تند نمی ری >>؟؟؟ قانع شدی به حرف ها . این لپ تاپ مزخرف رو من از روی ناچار خریدم چرا ؟؟؟ چون زمانی که دنبال Y560P می گشتم نیست شده بود و ناچار این رو خریدم . من ایسوس داشتم 3 سال همه جوری پا بود . اما این داغون یک ماهه داغون شده .

باتشکر احسان
    منظورت چیه دیگه تند نمیری؟
    سرویس تگو بزار و مشکلتو بگو
    Last edited by farhad moradi; 21-10-2011 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا ایشاا.. درست میشه. خب براتون درست کردن ؟
    نه...!
    عین نمایندگی ماشین بود
    گفت سرمون شلوغه اینم مشکل بزرگی نیست و احتمال زیاد چیپ خرابه(یه چیپ کنترل جک های هدفون و میک و usb رو به عهده داره)
    گفت اگر صبر کنی یکی دو هفته دیگه بیاری بهتره شاید تا اون موقع مشکلات دیگه هم دیدی و همشو باهم برات تعمیر کردم !
    جالب بود
    یه بنده خدایی هم اونجا بود میگفت من باهاش بازی میکنم خاموش میشه
    شکر خدا برای من این مشکلات رو نداره نمیدونم دوباره ببرمش گارانتی یا نه...ترسیدم !
    با خودم گفتم به هدست وایرلس بگیرم کلا بیخیال تعمیر بشم نکنه بدترش کنن.
    من یه مشکلی برام پیش اومده اینه که موقعه بازی مافیا 2 بعد از 15دقیقه لپ تاپم داغ میکنه و خاموش میکنه ولی تو کار های دیگه خاموش نمیکنه و داغ هم نمی کنه مدل n5110 i7 ممنون میشه اگه سریع کمک کنید؟
    یکی هم اومده بود گارانتی دقیقا همین مشکل رو داشت..جالب اینجا بود که از تعمیر سرباز میزدن و جواب های سربالا بهش میدادن.
    از کول پد استفاده کن ببین درست میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چند سوال داشتم:
    1- چطوری میشه به bios دستگاه رفت؟ ( برای چک کردن سیستم تگ )
    2- نور صفحه که میگن بر میگرده آدم رو اذیت نمی کنه؟
    3- صداش چطوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چیزی رو باید اینجا بنویسم برای اینکه خدایی نکرده میون بچه ها سوتفاهم هایی پیش نیاد و به خاطر یه لپ تاپ نا قابل دوستی ها از بین نره.
    میدونید:
    هیچ کدوم از ما با دل پدرکشتگی نداریم
    و قصد تخریب این برند و مدل رو به هیچ وجهی نداریم
    و خدایی نکرده قصدمون از بیان مشکلاتمون پایین آوردن فروش دوستانمون که نمایندگی دارن نیست
    ماها هممون این لپ تاپ رو خریداری کردیم که استفاده کنیم من حس میکنم اکثرمون بچه پولدار هم نیستیم که بیخیال باشیم...دست کم یه تومن پول دادیم بابت این جنس.
    و الان که متوجه خرابی ها شدیم دور هم جمع شدیم که حل مشکل کنیم و با نوشتن مشکلات راه حل مناسب پیدا کنیم و خداروشکر خیلی از مشکلات بچه ها با همین همفکری ها حل شده و الان دارن براحتی استفاده میکنن و لذت میبرن.(تشکر بابت زحمات دوستان و سایت)
    اینهارو نوشتم که بگم سعی کنیم درک کنیم،و وقتی کسی داره از خرابی چیزی که خریده حرص میخوره کمی ملایم و مهربون باشیم و به کمک بیایم و تعصب رو کنار بزاریم.
    خواهش میکنم دیگه بحث هارو شخصی نکنیم و صرفا همفکری کنیم تا بتونیم مشکلات رو حل کنیم.
    ممنون

11. 2 کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه...!
    عین نمایندگی ماشین بود
    گفت سرمون شلوغه اینم مشکل بزرگی نیست و احتمال زیاد چیپ خرابه(یه چیپ کنترل جک های هدفون و میک و usb رو به عهده داره)
    گفت اگر صبر کنی یکی دو هفته دیگه بیاری بهتره شاید تا اون موقع مشکلات دیگه هم دیدی و همشو باهم برات تعمیر کردم !
    جالب بود
    یه بنده خدایی هم اونجا بود میگفت من باهاش بازی میکنم خاموش میشه
    شکر خدا برای من این مشکلات رو نداره نمیدونم دوباره ببرمش گارانتی یا نه...ترسیدم !
    با خودم گفتم به هدست وایرلس بگیرم کلا بیخیال تعمیر بشم نکنه بدترش کنن.
    یکی هم اومده بود گارانتی دقیقا همین مشکل رو داشت..جالب اینجا بود که از تعمیر سرباز میزدن و جواب های سربالا بهش میدادن.
    از کول پد استفاده کن ببین درست میشه.
    حتما ببر درست کنن. این مشکل بزرگیه که اونا اینجوری اونو ساده میگیرن. ما اگه مشتریمون از یه چیز جنسش ناراضی باشه تا اونو حل نکنیم بهش پس نمیدیم.
    پول گارانتی رو دادی پس ازش استفاده کن.

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

من چیزی رو باید اینجا بنویسم برای اینکه خدایی نکرده میون بچه ها سوتفاهم هایی پیش نیاد و به خاطر یه لپ تاپ نا قابل دوستی ها از بین نره.
    میدونید:
    هیچ کدوم از ما با دل پدرکشتگی نداریم
    و قصد تخریب این برند و مدل رو به هیچ وجهی نداریم
    و خدایی نکرده قصدمون از بیان مشکلاتمون پایین آوردن فروش دوستانمون که نمایندگی دارن نیست
    ماها هممون این لپ تاپ رو خریداری کردیم که استفاده کنیم من حس میکنم اکثرمون بچه پولدار هم نیستیم که بیخیال باشیم...دست کم یه تومن پول دادیم بابت این جنس.
    و الان که متوجه خرابی ها شدیم دور هم جمع شدیم که حل مشکل کنیم و با نوشتن مشکلات راه حل مناسب پیدا کنیم و خداروشکر خیلی از مشکلات بچه ها با همین همفکری ها حل شده و الان دارن براحتی استفاده میکنن و لذت میبرن.(تشکر بابت زحمات دوستان و سایت)
    اینهارو نوشتم که بگم سعی کنیم درک کنیم،و وقتی کسی داره از خرابی چیزی که خریده حرص میخوره کمی ملایم و مهربون باشیم و به کمک بیایم و تعصب رو کنار بزاریم.
    خواهش میکنم دیگه بحث هارو شخصی نکنیم و صرفا همفکری کنیم تا بتونیم مشکلات رو حل کنیم.
    ممنون
    من این حرفو تایید میکنم و کاملا موافقم .

خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
    من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •