تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 314 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تا الان فکر می کردم همون گارانتی یکساله خود 6080کافیه و گارانتی شرکتی برای 6080 که شامل یک ماه تعویض و... هست پول اضافی دادنه و بعیده به کار بیاد ولی مشکلی که برای دوست عزیز cupid7پیش اومده نظرمو عوض کرد و می بینم چشم پوشی از اون به ریسکش نمی ارزه.
    cupid7 میشه بگین 6080 رو چند خریدید؟

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

کسی نیست جواب سوال ما رو بده ؟

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان خیلی ممنونم.متاسفانه دکمه تشکر در فروم وجود نداره.
    دما رو اگر میگین مشکلی نداره که هیچی.
    زمانی که سیستم ریست شد خیلی کار سختی انجام نمیدادم.
    معمولا وقتی فایل میریزم از usb3.زمانی که مانیتور به هم ریخت فلشم به usb3 بود.ولی کاری باهاش نمیکردم.
    ولی هیچ برنامه دیگه ای کار نمیکرد.یعنی از cpu فقط به خاطر فایل کپی شدن داشت کار کشیده میشد.
    کلا 4 بار ریست شده.فک کنم کل زمانی که باهاش کار کردم 20 ساعت باشه.
    برنامه هم روش نصب نیست.من فک میکنم اشکال از ویندوز باشه.فک میکنم اون چینیهایی که ویندوز لپ تاپ های خاورمیانه رو میریزن تعطیلا
    فردا میرم دنبال گارانتیش.چون هنوز یک ماه نشده و میتونم تعویض کنم.
    ویروس هم نیست.مطمعنم

دوستان چجوری باید بین کارت گرافیک ها سوییچ کنم؟
    ممکنه ایراد منتاژ داشته باشه. پیش میاد خوب . این طور که شما میگی باید usb3 مشکل داشته باشه. ولی با توجه به اینکه این مشکل همیشه بروز نمیکنه قانع کردن گارانتی برای تعویض سخت میشه. شما یک راهی پیدا کن که بتونی مشکل رو واضح نشون بدی تا سریع تر هم تو گارانتی به نتیجه برسی.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گل و عزیز علی الخصوص d.b23 عزیز که با جواباشون خیلی منو راهنمایی کردن البته دیگر دوستان هم خیلی کمک کردند.

اما همه شماها بیشتر در مورد 6090 و 6070 صحبت کردید و در مورد 6050 چیزی نگفتید

وسع مالی من خیلی نیست تا 1 میلیون میتونم هزینه کنم حالا 100 بالا و پایین مهم نیست اما دیگه بیشتر نه .

برا همین طبق تحقیقی که کردم فعلا تو بازار برای بازی با لب تاپ ( گفتم بازی چون قدرت لبتاپها بیشتر تو بازی ها مشخص میشه و کارهای گرافیکی ) گرافیک های موجود و حدود قیمت 1 تومن دوتا بیشتر نیست :

1- 540
    2- 6770
    البته دومی فقط برای لب تاپ 6050 حدود1 تومن هست و بقیه مدلها قیمتوشن بیشتره

برا همین بین این مدل ( 6050) و مدلهایی که کارت گرافیک 540 دارن مرددم مثل asus K53sv

میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم رو بخرم بهتره ؟ آیا نظرتون هم در مورد 6050 همون نظری هست که در مورد 6070 و 6090 دادید؟

ممنون از همتون.

راستی هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟
    سلام. من یک نظر کوچولو بدم. اگر واقعا هدفت از لپ تاپ بازی هست بهتره با مبلغی که قصد داری هزینه کنی یک desktop بخری. یک 6 ماه دیگه هم یک netbook بگیری واسه کارای سبک. با یک و صد یا دویست دسکتاپ خوبی برای بازی میتونی بگیری. ولی اگر هدفت بازی نیست و صرفا یک کامپیوتر نسبتا قوی که قابل حمل و نقل باشه میخوای باید بگم لپ تاپ خوبی هست فقط یک نکته هم بگم اینکه با کانفیگ 6050 فکر کنم لپ تاپ سبکتر و جمع و جورتری بتونی بگیری البته نه با این کارت گرافیک. فقط یادت باشه حمل این لپ تاپ یکمی سخته و وزن اندازش برای کانفیگ بالا توجیه داره ولی برای 6050 نه زیاد. من اینا رو گفتم که احساساتی تصمیم نگیری.
    من خودم از 13 سالگی برنامه نویسی یاد گرفتم الانم دانشجوی ارشد هوش مصنوعییم و تازه حس کردم واقعا نیاز به لپ تاپ دارم و نبودش حس شد و خریدم.

5. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام. من یک نظر کوچولو بدم. اگر واقعا هدفت از لپ تاپ بازی هست بهتره با مبلغی که قصد داری هزینه کنی یک desktop بخری. یک 6 ماه دیگه هم یک netbook بگیری واسه کارای سبک. با یک و صد یا دویست دسکتاپ خوبی برای بازی میتونی بگیری. ولی اگر هدفت بازی نیست و صرفا یک کامپیوتر نسبتا قوی که قابل حمل و نقل باشه میخوای باید بگم لپ تاپ خوبی هست فقط یک نکته هم بگم اینکه با کانفیگ 6050 فکر کنم لپ تاپ سبکتر و جمع و جورتری بتونی بگیری البته نه با این کارت گرافیک. فقط یادت باشه حمل این لپ تاپ یکمی سخته و وزن اندازش برای کانفیگ بالا توجیه داره ولی برای 6050 نه زیاد. من اینا رو گفتم که احساساتی تصمیم نگیری.
    من خودم از 13 سالگی برنامه نویسی یاد گرفتم الانم دانشجوی ارشد هوش مصنوعییم و تازه حس کردم واقعا نیاز به لپ تاپ دارم و نبودش حس شد و خریدم.
    سلام دوست عزیز بنده قصدم از خرید لب تاپ بازی نیست؛ الحمدلله PC خودم به راحتی هر چی بازی رو بخام بکنم جواب میده و من با PC بازی میکنم ( البته اگه بخام بازی بکنم این روزا خیلی حال و حوصله بازی ندارم )

اما اینکه گفتم بازی خوب بهر حال پیش میاد که آدم بخاد بعضی جاها که نمیتونه PC خودش رو ببره بازی هم بکنه یا مثلا کارای گرافیکی مثل (MAYA) انجام بده .برا همین بحث گرافیک رو کردم.

از طرف دیگه الان این لب تاپ (6050) قیمتش 1 میلیون و 100 حداکثره در صورتی که اگه بخام با این پول لب تاپ دیگه ای بردارم قطعا از نظر گرافیکی خیلی پایینتره شاید حدوده 15 تا مدل
    اینجا رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون بین 6770 و 540 رو مقایسه کنید.

تنها سوالم این بود که آیا در کل لب تاپ رو تایید میکنید یا نه ؟

اگه خودتون همچین مبلغی داشتید چه لبتاپی برمیداشتید و آیا اگر صبر کنم لب تاپ بهتری میاد تو بازار تا بگیرم یا نه؟

بعد اگر تایید میکنید به چه نکته هایی باید توجه داشته باشم برای خریدش

یکی از دوستان اشاره به سریال و PN کردند و منو به پست دوست عزیز و توانمند Teknosys ارجاع دادن

در مورد HP مطلب نوشته بودند اما من چیز خاصی که برای خرید لب تاپ مهم بشه متوجه نشدم به غیر از سریالش که باید 4-7 رقمی باشه.

در کل در این موارد راهنمایی میخاستم :

1- آیا تایید میشه مدل 6050 با این مبلغ ( 1 میلیون )

2- اگه تایید میشه به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کرد؟
    Last edited by seyed_mahdi; 08-06-2011 at 05:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا الان فکر می کردم همون گارانتی یکساله خود 6080کافیه و گارانتی شرکتی برای 6080 که شامل یک ماه تعویض و... هست پول اضافی دادنه و بعیده به کار بیاد ولی مشکلی که برای دوست عزیز cupid7پیش اومده نظرمو عوض کرد و می بینم چشم پوشی از اون به ریسکش نمی ارزه.
    cupid7 میشه بگین 6080 رو چند خریدید؟
    دوست عزیز مشکل من قابل حله.
    فک نکنم به خاطر مونتاژ یا این چیزا باشه.
    اشکال احتمالا به خاطر ویندوزه.من 6080 رو 1320 با گارانتی طلایی خریدم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امروز دمای دستگاه راچک کردم . حدود دوساعت کار معمولی باسیستم انجام دادم دما بین 46 تا 50 در حال تغییر بود
    15 دقیقه هم بازیهایی که اچ پی قرار داده بود را بازی کردن حداکثر دما به 54 رسید .
    تمامی دماهایی که در بالا ذکر شد با وجود کول پد بود و بدون کول پد هم دما تغییر زیادی نمیکرد
    برای خودم جای تعجب بود که این کول پد پس به چه دردی میخورد ؟ سایرین هم کول پدشان خوب خنک نمیکند ؟
    جنس کول پد از نوع کولر مستر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز بنده قصدم از خرید لب تاپ بازی نیست؛ الحمدلله PC خودم به راحتی هر چی بازی رو بخام بکنم جواب میده و من با PC بازی میکنم ( البته اگه بخام بازی بکنم این روزا خیلی حال و حوصله بازی ندارم )

اما اینکه گفتم بازی خوب بهر حال پیش میاد که آدم بخاد بعضی جاها که نمیتونه PC خودش رو ببره بازی هم بکنه یا مثلا کارای گرافیکی مثل (MAYA) انجام بده .برا همین بحث گرافیک رو کردم.

از طرف دیگه الان این لب تاپ (6050) قیمتش 1 میلیون و 100 حداکثره در صورتی که اگه بخام با این پول لب تاپ دیگه ای بردارم قطعا از نظر گرافیکی خیلی پایینتره شاید حدوده 15 تا مدل
    اینجا رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودتون بین 6770 و 540 رو مقایسه کنید.

تنها سوالم این بود که آیا در کل لب تاپ رو تایید میکنید یا نه ؟

اگه خودتون همچین مبلغی داشتید چه لبتاپی برمیداشتید و آیا اگر صبر کنم لب تاپ بهتری میاد تو بازار تا بگیرم یا نه؟

بعد اگر تایید میکنید به چه نکته هایی باید توجه داشته باشم برای خریدش

یکی از دوستان اشاره به سریال و PN کردند و منو به پست دوست عزیز و توانمند Teknosys ارجاع دادن

در مورد HP مطلب نوشته بودند اما من چیز خاصی که برای خرید لب تاپ مهم بشه متوجه نشدم به غیر از سریالش که باید 4-7 رقمی باشه.

در کل در این موارد راهنمایی میخاستم :

1- آیا تایید میشه مدل 6050 با این مبلغ ( 1 میلیون )

2- اگه تایید میشه به چه نکاتی هنگام خرید باید توجه کرد؟
    در خريدش شك نكن . 6050 فرقش با 6090 فقط تو رم و هارد و سي پيو و بلوري هست .
    كه واسه رم كه ويندوز 7 اصلا از 4 گيگ به بالا رو ساپورت نميكنه
    هارد هم كه يه ذخيره كننده است و ميشه در صورت نياز يك هارد اكسترنال خوب گرفت
    سي پيو ci7 براي كارهاي سنگين بيشتر جواب ميده و در كارهاي سبك اصلا قابليت خودشو نشون نميده هيچ . حتي كارهاي سبك رو با كمي مكس پردازش ميكنه كه احتمالا هم اين موضوع آدم رو ناراحت كنه
    بلوري هم اصلا جا افتاده نشده . تا بياد جا افتاده بشه بلوري 2 اومده كه امكان داره اين بلوري ها امكانات اونو نداشته باشن . من فكر ميكنم 98 درصد كسايي كه بلوري دارن رو لپ تاپ هاشون اصلا از بلوري هاشون استفاده نميكنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز دمای دستگاه راچک کردم . حدود دوساعت کار معمولی باسیستم انجام دادم دما بین 46 تا 50 در حال تغییر بود
    15 دقیقه هم بازیهایی که اچ پی قرار داده بود را بازی کردن حداکثر دما به 54 رسید .
    تمامی دماهایی که در بالا ذکر شد با وجود کول پد بود و بدون کول پد هم دما تغییر زیادی نمیکرد
    برای خودم جای تعجب بود که این کول پد پس به چه دردی میخورد ؟ سایرین هم کول پدشان خوب خنک نمیکند ؟
    جنس کول پد از نوع کولر مستر بود
    كول پد كارش خنك كاري نيست .
    فقط كارش ايجاد فاصله لپ تاپ از سطح ميز يا زمين است تا گرماي ايجاد شده راحت تر دفع بشه .
    وجود فن هم رو كول پدها كارش همينه و هيچ وقت كاره يه هيت سينك رو انجام نميدن .
    مگه كول پد كولر گازيه كه 70-80 درجه رو برسونه به 30-40 درجه . فوقش 2-3 درجه تغيير دما ايجاد ميكنه

11. این کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

كول پد كارش خنك كاري نيست .
    فقط كارش ايجاد فاصله لپ تاپ از سطح ميز يا زمين است تا گرماي ايجاد شده راحت تر دفع بشه .
    وجود فن هم رو كول پدها كارش همينه و هيچ وقت كاره يه هيت سينك رو انجام نميدن .
    مگه كول پد كولر گازيه كه 70-80 درجه رو برسونه به 30-40 درجه . فوقش 2-3 درجه تغيير دما ايجاد ميكنه
    اخه با تفاسیری که گفته بودن فکر میکردم 10 درجه ای خنک میکنه
    وگرنه نمیرفتم 46 تومن بدم کول پد درست حسابی بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •