تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 96 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

الن قیمت سنسیشن چنده ؟

من میخام گوشی بخرم و یکی از این گزینه هام این گوشی هست راهنماییم بکنید ؟

من تا حالا اچ تی سی نخریدم . موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم ؟ اصلی و غیر اصل داره ؟ ساخت کجا هست اصلش؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

الن قیمت سنسیشن چنده ؟

من میخام گوشی بخرم و یکی از این گزینه هام این گوشی هست راهنماییم بکنید ؟

من تا حالا اچ تی سی نخریدم . موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم ؟ اصلی و غیر اصل داره ؟ ساخت کجا هست اصلش؟

کد:
    تو تاپیک مشاوره خدمتت عرض کردم عزیز
    630 تومن بدون گارانتی شاید کمترم پیدا کنی
    موقع خرید چیز خاصی نداره واسه چک کردن ( کارتن پلمپ باشه - صدا و دوربین رو چک کن و سیم کارت بذار روش و یک تماس تلفنی هم بگیر ) الان همه چین هستند که با تایوانش هیچ فرقی نداره خیالت راحت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

وقتی هنر جواب دادن نداری لطفا اظهار فضل نفرما!!! اونم تو بحثی که فکر نکنم ربطی به شما داشته باشه!!
    شما فقط میتونی در مورد قسمتهای مربوط به موبایلش مانند ـ 8 عیب گالکسی اس 2 ـ نظرتا بگی

موفق باشی
    و اینم 12 عیب سنسیشن :

1- توانایی ضعیف پردازنده نسبت به سایر دو هسته ای ها
    جی اس ام آرنا : این گوشی ضعیفترین دو هسته ای بازار است و بهتر است با تک هسته ای ها مقایسه شود واقعاً خفت تا چه حد
    Performance not quite as convincing as other dual-cores

همانطور که در تصویر میبینید سنسیشن حتی از نکسوس وان هم ضعیفتر ظاهر شده

2-پرش آنتن gsm و wifi گوشی
    جی اس ام آرنا: یکی دیگر از مشکلات حاد این گوشی قطع شدن ارتباط wifi و gsm در این گوشیست که برای چنین اسمارت فونی در این رنج قیمت اسفبار عرض یابی میشود
    Serious "death grip" issue with Wi-Fi radio

3- خوانایی کم صفحه نمایش زیر نور آفتاب
    جی اس ام آرنا : Less than impressed with the screen's outdoor performance
    این مورد نیز برای چنین اسمارت فونی بسیار تاسف برانگیز به نظر میرسد

4- کیفیت بسیار پایین رنگ های نمایش داده شده توسط صفحه نمایش این گوشی
    گروه خبری p30world یکی دیگر از نکاتی که باعث میشود از خرید این گوشی پشیمان شوید رنگ پریدگی صفحه نمایش آن است

5-داغ شدن پشت گوشی حتی در حالی که از آن استفاده نمیشود
    گروه خبری p30world : یکی دیگر از مشکلات این اسمارت فون داغ شدن بیش از حد پشت گوشی حتی در حالت بیکاری است که بسیار خفت بار ارزیابی میشود :

کد:
    6- باتری ضعیف
    متاسفانه مشکلات این گوشی یکی و دوتا نیستند و یکی بد تر از دیگری شما رو از خرید خود پشیمان میکنند تا جایی که شاید گوشی خود را به دیوار بکوبید
    به گزارش گروه خبری p30world این گوشی در عرض 4 ساعت 15 درصد شارژ از دست میدهد آنهم بدون کوچکترین استفاده
    کد:
    7- میزان رم پایین
    جی اس ام آرنا : رم این گوشی برابر با گوشی های تک هسته ای مانند دیزایر اس میباشد و میزان رم در دسترس آن به حدی پایین است که آن را باید با گوشی ها زیر 300 تومان مقایسه کرد

8- عدم استفاده از صفحه مقاوم Goriila در این گوشی
    واقعاً باعث تاسف است که در این اسمارت فون گران قیمت از شیشه معمولی استفاده شده که به راحتی خش بر میدارد در حالی که تمام رقبا از صفحه مقاوم Gorilla در گوشی خود استفاده میکندد

9- درگاره کارت حافظه زیر در باتری قرار دارد
    برای چنین اسمارت فونی که حافظه داخلی ندارد امکان تعویض سریع کارت حافظه بسیار مهمتر از اسمارت فونهای دارای حداقل 16 گیگابات مموری داخلی میباشد که متاسفانه در این به اصطلاح اسمارت فون رعایت نشده

10- نیاز به آداپتور HDMI
    این گوشی مانند سامسونگ گلکسی اس2 نیاز به یک آداپتور برای استفاده از HDMI میباشد

11- از کارافتادن تاچ
    به گزارش phonearena بسیاری از کاربران گزارش داده اند که تاچ گوشیشان از کار افتاده

کد:
    12- جدا شدن دکمه تنظیم صدا
    به گزارش انجمن XDA بسیاری از کاربران از کنده شدن دکمه ولوم سنسیشن خود خبر داده اند
    کد:

من هی چی گفتم با مدرک بوده ولی تو رفتی از تو یه سایت ت....ی کپی کردی اوردی واسه هیچ کدومشم مدرک ارائه نکردی
    وقتی چیزیو میخای ثابت کنی خودت باید مدرک ارائه بدی نه اینکه بری از یه سایت ک....ش..ر کپی کنی بگی ثابت کنید اینا غلطه
    هر چیزی میگی براش مدرک بیار مثله
    الان این 12 مورد همش درسته چون مدرک داره
    Last edited by hasanmotori; 01-12-2011 at 16:59.

4. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب حسن جون مدرکی در دسترس نیست چون صحت نداره

حداقل ماها که گوشیو داریم مورد 1 تا 4 اصلا و ابدا صحت نداره

مورد پنجم از رام 2.3.4 به بعد حل شده

در مورد کیفیت ساخت هم باید بگم اگه با گوشی کشتی نگیرید کیفیت قابل قبولی داره

مورد هفتم هم با وجود حافظه داخلی 16 گیگ دیگه معنی نداره

مورد هشتم هم خیلیها ازش استفاده نمی کنن مثل خودم واسه اونایی که استفاده می کنن میشه گفت ایراده

6. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

میگم مگه رم سنسیشن 768 نیست پس چرا تو task managerش مثلا مال من زده 563 یا تو این عکس زده 558

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

میگم مگه رم سنسیشن 768 نیست پس چرا تو task managerش مثلا مال من زده 563 یا تو این عکس زده 558

چرا 768 ه ولی معمولاً 64 مگش میره واسه gpu شایدم بیشتر بقیشم خود سیستم میگیره نمیزاره استفاده کنی
    تو اس2 هم رمش 1 گیگه ولی 830 مگ در دسترسه
    ولی مهم اینجاس که سنسیشن کمتر از 100 مگ رم خالی داره و اس2 حدود 460 مگ که یه نکته منفی به حساب میاد

9. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

باز این حسن و دارو دستش اومدن ....
    من هیچکدوم از اون 12 مورد مشکلو ندارم وجدانی و خدایی
    در مورد رم خالی من رم خالی گوشی تقریبا 70-260 هست بعضی وقتام تا 300 تا هم خالی دارم در مورد اس 2 هنر نکرده اگه همین سنس رو اس 2 باشه اونم همین قدر رم خالی داره عیب از گوشی نیست اینترفیس گرافیکی جذاب سنگینه زیاد دور برندارین دیگه

ویرایش :
    من با اینکه رم گوشی 768 هست و سنس سنگین رو گوشیمه 270 تا خالی دارم
    اس2 با اینکه رمش 1 هست 450 تا خالی داره یعنی فقط 180 تا بیشتر از من در صورتی که رمش 232 تا بیشتر از گوشی منه و اینم حساب کنین سنس سنگین رو گوشی منه و اس2 تاچ ویز سبک رو داره
    اینجا معلوم میشه کدوم گوشی بهتر عمل کرده و بازدهی بهتری داره ( منتظر جواب دوستان هستم مشتاقانه )
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 01-12-2011 at 19:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کلا دنبال درد سری همش می خوای بگی سنسیشن بهترین گوشی دنیاست هیچ سند و مدرکی رو هم قبول نمی کنی.

تو تاپیک خوابیدی هی F5 می زنی ببینی کی پست داده بپری بهش

از این به بعد خواستی گزارش بدی بیان پستا رو پاک کنن حداقل یه قدیمی تر رو صدا کن آدم اونجاش نسوزه

12. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اینم سند و مدرک از گوشی خودم ( قابل توجه پارسا و دوستاش )

Last edited by sAeEd_kHaAn; 02-12-2011 at 10:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند نکته ای در مورد 12 عیبی که دوستمون hasanmotori واسه sensation بر شمرده اند...!

اگر این رابط کاربری که بر روی سنسیشن است روی گالاکسی اس2 بود اصلا بالا نمیومد،چه برسه در تستای بنچمارک رتبه بالا بگیره
    واقعا که خوب بلدی شعر بگی .. sense رو گوشی با سی پی یوی 600 مگاهرتز هم بالا میاد نمونش وایلدفایر اس حتما می خوای بگی sense 2.1 روشه بازم باید بگم رو HTC Rhyme هم با سی پی یوی 1 مشکلی نداره چه برسه دوال کور 1.2 این از این

لطفا منابعتون معتبر باشه gsm.ir شد منبع؟

راستی میشه بدونم چرا گالاکسی اس 2 با این قدرتش توی اجرای بعضی بازیهای اچ دی کم میاره!! این کارا که نکسوز وان هم به راحتی انجام میده که یه هسته ایه!!
    شما یه بازی نام ببر که گلکسی اس2 تو اجراش مشکل داره من از گوشی خودم فیلم بگیرم آپ کنم همه ببینن گفتم که اینم نمونه اشعار gsm.ir ه

سنسیشن سامورایی 40 مگابایتی رو سه دقیقه طول می کشه ران کنه چه برسه بازی مثل 9 میلیمتر

راستی،وقتی با گالاکسی اس 2 کار میکنی دستکش نسوز دستت کن که پشتش که داغ میشه دستتو نسوزونه!
    گوشی با این ظرافت و باریکی رو کسی انتظار نداره که داغ نشه ولی تا این حدی که شما به تمسخر می گید نیست و از اندروئید ورژن 2.3.4 به بعد حل شده

15. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •