راستی اگر ویندوزش عوض شه وسیدی های لپ تاب نباشه این برنامه ها رو از کجا میشه اورد راستی دفترچش ابران نیست همین طور سی دی هاش
بابت جوابتون هم ممنون
راستی اگر ویندوزش عوض شه وسیدی های لپ تاب نباشه این برنامه ها رو از کجا میشه اورد راستی دفترچش ابران نیست همین طور سی دی هاش
بابت جوابتون هم ممنون
Last edited by mpeg; 22-06-2008 at 01:03.
باید مدل دستگاه رو بخونید ... چند راه داره :
1- زیر لپ تاپ نوشته
2- توی bios setup نوشته ( موق بوت F2 رو بزنید و مشخصات رو ببینید)
3- اگر ویندوز اصلی باشه توی کنترل پانل در بخش system properties هست
اگر مدل رو بدونید از سایت سونی e-support میتونید تمام درایورها و مانول ها و اپدیت ها و برنامه های جانبی رو دانلود کنید
پس مدل یا سری اش رو باید بدونید
احتمالا 13 انیچ هست و سری SZ یا 11 اینچی TZ یا TX
cراستی از کجا میشه فهمید که ویندوز کلا لپ تاپ ها اصل هست ویندوز Xp وvista حالا هر مارک لپ تاپ
زیر لپ تاپ برچسب ویندوز اصل رو میزنه
من به برچسب کار ندارم اونم درسته منظورم اینکه اگر 1 لپ تاب دست دوم مثلا گرفتیم برچسب هم داشت از کجا معلوم هست ویندوزش هنوز اصله یا رو عوضش نکرده منظورم 1 راهی باشه از تو خود ویندوز بشه فهمید بدون توجه به برچسب خصوصا در مورد ویندوز Xp
خوب اگه آپ دیت کنی و ویندوز غیرفعال نشه ویندوز اصله .اگه اورجینال xp روش باش مگه طرف دیونست xp اورجینال رو عوض کنه !؟
کسی هم برچسب رو نمی تونه عوض کنه
این که دلیل نمیشه
درست من گفتم برچسب کار ندارم
اگه ویندوز را با راههایی که هست اورجینال کرده باشه چی وبشه آپدیت کرد
من میخوام 1 لپ تاپ بگیرم دست دوم هست ولی شک دارم ویندوزش رو عوش تکرده باشه در ضمن با اینکه بر چسب داره ولی من شک دارم
راستی ما با این سرعت هندلی نظر شما راه مناسبی هست کلی بزاری آپ دیت شه و بعد بینی ویندوز غیر فعال میشه یا نه حتما باید 1 راه دیگم باشه
Last edited by mpeg; 22-06-2008 at 13:58.
آقا شما هم دلت خوشه سخت افزار لپتاپ ول کردی چسبیدی به ویندوز !!
خوب با اون سرعت هندلی آپ دیت نکن بیخیال طی کن !! شخت افزارشو بچسب تازه لپتاپ دست 2 نگیر !!
این ویندوز اورجینال به جه کار میاد؟
دوست عزیز سخت افزارش حتما خوب هستکه رو ویندوزش زوم کردم چون این قضبه ویندوز هم مهم چون مسله رو کم کنی اگه تابت کنم که اصل نیست ازش 1 تخفیف چرب میگیرم
دوست عزیز سخت افزارش حتما خوب هستکه رو ویندوزش زوم کردم چون این قضبه ویندوز هم مهم چون مسله رو کم کنی اگه تابت کنم که اصل نیست ازش 1 تخفیف چرب میگیرم راستی برای خریدیش به چه نکته هایی توجه کنم چطوری باطریش رو تست کنم چند ساعت باید این لپتابهای یونب با 1 بار شارژ کار کنه اگه نکته دیگم هست که من نگفتم راچبش ومهم هست اونم بگسد که موقه خرید حواسم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)