شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟
شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟
با سلام به دوستان عزیز
لاستیک فعلیم 205/60/14 برجستون هست . میخوام لاستیک ها رو تعویض کنم . دوستان یزد تایر 205 رو توصیه می فرمایند؟ عملکردش در ترمز گیری و در زمین خیس به چه صورتی هست؟ همچنین مثل برجستون خشک و سر و صدای زیادی داره؟قصد داشتم هانکوک بخرم ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه
از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
مگه کارت طلایی قابلیت تمدید کردند داره؟ اونوقت کارت طلایی 3 ستاره بعد از یک سال یا 2 سال چقدر هزینه تمدید کردنش میشه؟
من خودم هانکوک 175 60 رو 131انداختم ساخت کره خیلی عالی بود
روی 405 هم هانکوک ساخت کره انداختم خیلی عالی بود
نمیدونم شما یا کره ای نخریدید یا سایز مناسب انتخاب نکردید یا تاریخش گذشته بوده یا گلش خوب نبوده وگرنه هانکوک ساخت کره لاستیک خوبیه
بله دوست عزیز کلا لاستیک های ایرانی خشک هستند همون بریجیستون هم خشک هست
به نظر من یا کومهو ساخت کره بخرید یا هانکوک ساخت کره با گل ساده و مناسب تاریخ رو هم دقت کنید اگه بودجتون میرسه 205/60/14
اگرم نمیرسه 185/65/14 هم خوبه برای چه ماشینی میخواهید 405
یزد تایر هم خوبه نسبت به قیمتش عملکردش در زمین خیس اگه سرعتتون کم باشه خوبه نه که با 100 تا سرعت بری دستی بکشی
سلام.من تجربه لاستیک بارز و کویر(ساخت ایران) و کومهو(کره) و مکسس(تایوان)رو دارم.از بارز خیلی راضی بودم ولی در تولیدات جدید بعضی ها میگن مواد اولیه از چین میاد.(تا سال قبل از بارز استفاده میکردم)ولی همزمان هم کومهو و هم مکسس داشتم.به نظر من مکسس بهتر جواب داد.(البته گل یا عاج لاستیکها خیلی با هم فرق داشت)شاید به همین خاطر فکر میکنم عملکرد مکسس بهتره.در مورد کویر لاستیک خیلی نرمی بود ولی گل لاستیک زود تموم شد(نسبت به بارز)و بعد از یک سال روی لاستیک ترکهای ریزی ایجاد شد!البته فشار باد لاستیک کم نمیشد ولی حس خوبی هم بخصوص در زمان مسافرت نداشتم.
بله داره ولی ارزش تمدید نداره چون موقع تمدید تخفیف عدم خسارت یعنی استفاده نشدن نداری. هزینه اش هم از بیمه بدنه بالاتره همون دنگ و فنگها رو هم داره
لاستیکای 185 ایرانی اول بارز چون پهناش رو بیشتر از یزد و مخصوصا کویر نشون میده
سایز 205 ایرانی که فقط یزد هست انتخاب دیگری نیستش البته همین یزد 205 دو مدل گل داره
خارجی به نظر من اول لاستیکهای ژاپنی مخصوصا یوکوهاما. البته گرونن خیلی بعدش کرهای. لاستیکای اروپایی مثل میشلین خوبن اما عمر کمی دارن یعنی بعد از 3 سال استفاده ترکهای ریز فراوونی روی لاستیک دیده میشه. و خیلی هم نرم هستش . این مور دنرمی در مورد لاستیکی مثل گودیر صادق نیست .
بهترین انتخاب کومهو و هانکوک کره ای اصل. هزار مدل سایز و گل هم دارن قیمتاشون هم خداییش نسبت به اروپایی ها مناسبه.
با سلام
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی ممنونم. بله لاستیک رو واسه 405 میخوام . از سال 87 برجستون زیر ماشین هست ( به خاطر کم کردن ماشین لاستیک در وضعیت خوبی هست ) ولی هم خیلی خشکه و هم میترسم که از تاریخش که 2008 هست 5 سال گذشته و شاید خطرساز بشه. ولی عجب قیمتهایی شده
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام a_rudi
عزیز لطفا اگه دقیقا در مورد کارت طلایی اطلاع دارید راهنمایی کنید: یکی از خدمات کارت طلایی این هست که تا 40 هزار کیلومتر برات شمع ها رو هم رایگان عوض میکنن. اما من هر جوری حساب میکنم میبینم تو یک سال نمیتونم 40 تا برم پس این خدمات من در عرض یک سال از بین خواهد رفت یا اینکه این خدمات بدون تاریخ و در طی 24 ماه گارانتی خودرو انجام میشه یا پس از یک سال منقضی خواهد شد.
بريجستون و استاليونه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)