تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 193 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لاستیک فعلیم 205/60/14 برجستون هست . میخوام لاستیک ها رو تعویض کنم . دوستان یزد تایر 205 رو توصیه می فرمایند؟ عملکردش در ترمز گیری و در زمین خیس به چه صورتی هست؟ همچنین مثل برجستون خشک و سر و صدای زیادی داره؟قصد داشتم هانکوک بخرم ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه

از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم

موفق باشید

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

تا کارت طلائی داره به بیمه بدنه نیازی نداری. اما وقتی تموم شد کارت طلائی رو تمدید نکن و فقط بیمه بدنه کن بهتره
    مگه کارت طلایی قابلیت تمدید کردند داره؟ اونوقت کارت طلایی 3 ستاره بعد از یک سال یا 2 سال چقدر هزینه تمدید کردنش میشه؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هانكوك بدترين لاستيكيه كه تو عمرم استفاده كردم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من خودم هانکوک 175 60 رو 131انداختم ساخت کره خیلی عالی بود
    روی 405 هم هانکوک ساخت کره انداختم خیلی عالی بود

نمیدونم شما یا کره ای نخریدید یا سایز مناسب انتخاب نکردید یا تاریخش گذشته بوده یا گلش خوب نبوده وگرنه هانکوک ساخت کره لاستیک خوبیه

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

لاستیک فعلیم 205/60/14 برجستون هست . میخوام لاستیک ها رو تعویض کنم . دوستان یزد تایر 205 رو توصیه می فرمایند؟ عملکردش در ترمز گیری و در زمین خیس به چه صورتی هست؟ همچنین مثل برجستون خشک و سر و صدای زیادی داره؟قصد داشتم هانکوک بخرم ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه

از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم

موفق باشید
    بله دوست عزیز کلا لاستیک های ایرانی خشک هستند همون بریجیستون هم خشک هست

به نظر من یا کومهو ساخت کره بخرید یا هانکوک ساخت کره با گل ساده و مناسب تاریخ رو هم دقت کنید اگه بودجتون میرسه 205/60/14
    اگرم نمیرسه 185/65/14 هم خوبه برای چه ماشینی میخواهید 405
    یزد تایر هم خوبه نسبت به قیمتش عملکردش در زمین خیس اگه سرعتتون کم باشه خوبه نه که با 100 تا سرعت بری دستی بکشی

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.من تجربه لاستیک بارز و کویر(ساخت ایران) و کومهو(کره) و مکسس(تایوان)رو دارم.از بارز خیلی راضی بودم ولی در تولیدات جدید بعضی ها میگن مواد اولیه از چین میاد.(تا سال قبل از بارز استفاده میکردم)ولی همزمان هم کومهو و هم مکسس داشتم.به نظر من مکسس بهتر جواب داد.(البته گل یا عاج لاستیکها خیلی با هم فرق داشت)شاید به همین خاطر فکر میکنم عملکرد مکسس بهتره.در مورد کویر لاستیک خیلی نرمی بود ولی گل لاستیک زود تموم شد(نسبت به بارز)و بعد از یک سال روی لاستیک ترکهای ریزی ایجاد شد!البته فشار باد لاستیک کم نمیشد ولی حس خوبی هم بخصوص در زمان مسافرت نداشتم.

8. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هانكوك بدترين لاستيكيه كه تو عمرم استفاده كردم.

مگه کارت طلایی قابلیت تمدید کردند داره؟ اونوقت کارت طلایی 3 ستاره بعد از یک سال یا 2 سال چقدر هزینه تمدید کردنش میشه؟
    بله داره ولی ارزش تمدید نداره چون موقع تمدید تخفیف عدم خسارت یعنی استفاده نشدن نداری. هزینه اش هم از بیمه بدنه بالاتره همون دنگ و فنگها رو هم داره

سلام.من تجربه لاستیک بارز و کویر(ساخت ایران) و کومهو(کره) و مکسس(تایوان)رو دارم.از بارز خیلی راضی بودم ولی در تولیدات جدید بعضی ها میگن مواد اولیه از چین میاد.(تا سال قبل از بارز استفاده میکردم)ولی همزمان هم کومهو و هم مکسس داشتم.به نظر من مکسس بهتر جواب داد.(البته گل یا عاج لاستیکها خیلی با هم فرق داشت)شاید به همین خاطر فکر میکنم عملکرد مکسس بهتره.در مورد کویر لاستیک خیلی نرمی بود ولی گل لاستیک زود تموم شد(نسبت به بارز)و بعد از یک سال روی لاستیک ترکهای ریزی ایجاد شد!البته فشار باد لاستیک کم نمیشد ولی حس خوبی هم بخصوص در زمان مسافرت نداشتم.
    لاستیکای 185 ایرانی اول بارز چون پهناش رو بیشتر از یزد و مخصوصا کویر نشون میده
    سایز 205 ایرانی که فقط یزد هست انتخاب دیگری نیستش البته همین یزد 205 دو مدل گل داره
    خارجی به نظر من اول لاستیکهای ژاپنی مخصوصا یوکوهاما. البته گرونن خیلی بعدش کره‌ای. لاستیکای اروپایی مثل میشلین خوبن اما عمر کمی دارن یعنی بعد از 3 سال استفاده ترکهای ریز فراوونی روی لاستیک دیده میشه. و خیلی هم نرم هستش . این مور دنرمی در مورد لاستیکی مثل گودیر صادق نیست .

بهترین انتخاب کومهو و هانکوک کره ای اصل. هزار مدل سایز و گل هم دارن قیمتاشون هم خداییش نسبت به اروپایی ها مناسبه.

10. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز کلا لاستیک های ایرانی خشک هستند همون بریجیستون هم خشک هست

به نظر من یا کومهو ساخت کره بخرید یا هانکوک ساخت کره با گل ساده و مناسب تاریخ رو هم دقت کنید اگه بودجتون میرسه 205/60/14
    اگرم نمیرسه 185/65/14 هم خوبه برای چه ماشینی میخواهید 405
    یزد تایر هم خوبه نسبت به قیمتش عملکردش در زمین خیس اگه سرعتتون کم باشه خوبه نه که با 100 تا سرعت بری دستی بکشی
    با سلام

دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی ممنونم. بله لاستیک رو واسه 405 میخوام . از سال 87 برجستون زیر ماشین هست ( به خاطر کم کردن ماشین لاستیک در وضعیت خوبی هست ) ولی هم خیلی خشکه و هم میترسم که از تاریخش که 2008 هست 5 سال گذشته و شاید خطرساز بشه. ولی عجب قیمتهایی شده

با سپاس فراوان

موفق باشید

12. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام a_rudi
    عزیز لطفا اگه دقیقا در مورد کارت طلایی اطلاع دارید راهنمایی کنید: یکی از خدمات کارت طلایی این هست که تا 40 هزار کیلومتر برات شمع ها رو هم رایگان عوض میکنن. اما من هر جوری حساب میکنم میبینم تو یک سال نمیتونم 40 تا برم پس این خدمات من در عرض یک سال از بین خواهد رفت یا اینکه این خدمات بدون تاریخ و در طی 24 ماه گارانتی خودرو انجام میشه یا پس از یک سال منقضی خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟
    بريجستون و استاليونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •