تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 99 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

نظرتون در مورد فروش پوشاك زنانه چيه؟؟!!!
    خوبه........

2. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

نظرتون در مورد فروش پوشاك زنانه چيه؟؟!!!
    من تجربه ای درباره این شغل ندارم اما به نظرم میتونه درآمد خوبی داشته باشه.البته جای مناسب هم شرطه.خانومهای این دوره و زمونه به شدت مصرف گرا شدند و لباس براشون اهمیت فراوانی داره.از مانتو و روسری بگیر تا ...

جاهایی از تهران هم هست که برای فروشگاه زنانه درامد فراونی میتونه داشته باشه.مثل بازار نازی آباد.جمهوری.امامزاده حسن
    اگه کنارش از بدلیجات و لوازم تزئینی مثل دسبند و غیره هم استفاده کنی خوبه

4. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من تجربه ای درباره این شغل ندارم اما به نظرم میتونه درآمد خوبی داشته باشه.البته جای مناسب هم شرطه.خانومهای این دوره و زمونه به شدت مصرف گرا شدند و لباس براشون اهمیت فراوانی داره.از مانتو و روسری بگیر تا ...

جاهایی از تهران هم هست که برای فروشگاه زنانه درامد فراونی میتونه داشته باشه.مثل بازار نازی آباد.جمهوری.امامزاده حسن
    اگه کنارش از بدلیجات و لوازم تزئینی مثل دسبند و غیره هم استفاده کنی خوبه
    سلام

ممنون بابت نظراتتون

لطفا بيشتر راهنمايي كنيد و نظراتتون رو بفرمائيد

با تشكر

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بازم اومدم
    اقا دارم دیوونه میشم از بیکاری هر کاری هم میخام بکنم یا تجربه میخاد یا سرمایه زیاد تو این دوره زمونه هم که نمیشه ریسک کرد همین چندر غازی هم که داری میپره اگه زرنگ نباشی - ما هم که خونمون رنگ زرنگی رو نمیدونه چه رنگیه اصلا
    دوستان خاستم برم تو کار تولیدی لباس به نظرتون تولیدی بزنم بهتره یا اینکه مغازه بزنم لباس از بانه او اینور اونور بیارم
    کلا تولیدی به چند دسته تقسیم میشه مثلا لباس بچه یا لباس مردانه یا کت و شلوار یا لباس زیر زنانه و مردانه ... چجوریاست کدومشون فروشش بهتره و رو دست باد نمیکنه و راحت فروش میره یا مثلا میشه چندتاشو با هم زد - به چه چیزایی نیاز داره اگه بخام از صفر شروع کنم چندتا چرخ خیاطی باید بگیرم کلا یکم توضیح بدید
    یا مثلا تولیدی نوار بهداشتی یا اینکه اگه تولید کنم با این مارکای تو بازار میتونم رقابت کنم زمین نمیخورم
    اینم بگم از خیاطی و طراحی هیچ سر رشته ای ندارم و میخام از صفر شروع کنم سرمایه هم اگه اطمینان داشته باشم که سود میکنم و زمین نمیخورم تا 70 الی 90 تومن میتونم جور کنم
    من از اون دسته ادمایی هستم که کار بلد نیستم و اینکه حتی به دیدگان خودم هم اطمینان ندارم و میخام کارو خودم انجام بدم و به شراکت هم اعتقادی ندارم
    تا 30 تومن نقد دارم و دنبال ی کاری هستم که اینده دار باشه و نتیجه بده - نه اینکه دولتی باشه و بخور و نمیر البته میدونم هر کاری اولش سخته و سختیشو تا چند سال باید تحمل کرد ولی حداقل بعد چند سال ادمو بکشه بیرون از این نکبت
    خواهشا کمک کنید برام فرقی نمیکنه چه کاری باشه فقط پیشرفت باشه توش ی شغل خوب بهم معرفی کنید
    دمه همه دوستای گلم هم گرم که کمک میکنن همدیگه رو
    Last edited by DISTUR; 19-02-2012 at 00:59.

7. این کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بازم اومدم
    اقا دارم دیوونه میشم از بیکاری هر کاری هم میخام بکنم یا تجربه میخاد یا سرمایه زیاد تو این دوره زمونه هم که نمیشه ریسک کرد همین چندر غازی هم که داری میپره اگه زرنگ نباشی - ما هم که خونمون رنگ زرنگی رو نمیدونه چه رنگیه اصلا
    دوستان خاستم برم تو کار تولیدی لباس به نظرتون تولیدی بزنم بهتره یا اینکه مغازه بزنم لباس از بانه او اینور اونور بیارم
    کلا تولیدی به چند دسته تقسیم میشه مثلا لباس بچه یا لباس مردانه یا کت و شلوار یا لباس زیر زنانه و مردانه ... چجوریاست کدومشون فروشش بهتره و رو دست باد نمیکنه و راحت فروش میره یا مثلا میشه چندتاشو با هم زد - به چه چیزایی نیاز داره اگه بخام از صفر شروع کنم چندتا چرخ خیاطی باید بگیرم کلا یکم توضیح بدید
    یا مثلا تولیدی نوار بهداشتی یا اینکه اگه تولید کنم با این مارکای تو بازار میتونم رقابت کنم زمین نمیخورم
    اینم بگم از خیاطی و طراحی هیچ سر رشته ای ندارم و میخام از صفر شروع کنم سرمایه هم اگه اطمینان داشته باشم که سود میکنم و زمین نمیخورم تا 70 الی 90 تومن میتونم جور کنم
    من از اون دسته ادمایی هستم که کار بلد نیستم و اینکه حتی به دیدگان خودم هم اطمینان ندارم و میخام کارو خودم انجام بدم و به شراکت هم اعتقادی ندارم
    تا 30 تومن نقد دارم و دنبال ی کاری هستم که اینده دار باشه و نتیجه بده - نه اینکه دولتی باشه و بخور و نمیر البته میدونم هر کاری اولش سخته و سختیشو تا چند سال باید تحمل کرد ولی حداقل بعد چند سال ادمو بکشه بیرون از این نکبت
    خواهشا کمک کنید برام فرقی نمیکنه چه کاری باشه فقط پیشرفت باشه توش ی شغل خوب بهم معرفی کنید
    دمه همه دوستای گلم هم گرم که کمک میکنن همدیگه رو
    در كورد كار توليدي : ببين وضعيت مملكت يه كم معلوم نيست اما اگه اوضاع ارز همينجور بمونه احتمالا توليد تو چند ساله اينده رونق بگيره (كه اين با توجه به روحيه ايراني ها و دزدي ها و ... بعيده)
    اما اگه نخوايم پيش بيني ها رو دخيل كنيم و به وضع خال و تاريخ گذشته نگاه كنيم توليد پوشاك يكي از بدترين كارهايي هست كه ميشه انجام داد و احتمال ورشكستگيتون خيلي بالاس
    اگه بخوايد جنس معمولي بزنيد كه چين همونه با قيمت فوق العاده پايينتر ميزنه كار عالي هم بزنيد تا بيايد معروف بشيد و ماركتون و بشناسن كلي زمان ميبره و البته سرمايه كه نداريد
    فروش لباس خيلي بستگي به مكان مغازتون داره هم ميتونه كارتون خوب بشه هم بد اما با اين سرمايه ....

نوار بهداشتي هم كه ربطي به خياطي و اينا نداره و شما با سرمايه كمتون نمي ونيد نه سراغ توليذش نه وارداتش بريد وگرنه بازارش عالي هست (اگه كسي چند ميليارد داشته باشه و بندازه تو خط واردات نوار بهداشتي مارك دار كلي سود داره)

من به نظرم مكانيكي يا غذا فروشي 2 گزينه بهتري بود كه شما داشتيد

9. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

به نظرتون چه نوع پوشاكي بيشتر فروش داره در كل مي گم !!!

با تشكر

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

با تشكر
    اول پوشاک زنونه بعدم بچگونه.

12. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون logos جان
    میشه یکم در مورد سود پیتزا و ساندفیچ بیشتر توضیح بدی مثلا ی پیتزا که بفروشیم 8 تومن چقدرش سوده و ی ساندفیچ 2تومنی چقدر؟
    ی سوال دیگه هم دارم امروز رفتم گواهینامه ماشین سنگین بگیرم گفتن الان 6 ماهه ثبت نام نداریم و قانون جدید گواهینامه نیومده هنوز و فقط به اونایی میدیم که پ2 قدیم رو دارن
    من الان ب1 و ب2 که مال ون تا 15 نفره رو دارم و بهم پ1 رو نمیدن چون گواهینامم ازین جدیداس جالبه تو مملکت ما هرچی جدید تر میشه اشغال تر میشه
    میگم نمیدونی این قانون جدید گواهینامه ها کی تصویب میشه؟
    این مسئولین دیگه پاک ملتو گرفتن به اونجاشون 6 ماههه دارن فکر میکنن که گواهینامه رو چجوری بدن دست مردم که بیشتر بچاپن ملتو باور کن برا ب2 160 تومن پیاده شدم که به درد جرز لا دیوارم نمیخوره
    این خری که عکسش تو امضاء شما هست رو هم نمیشه باهاش سوار شد بازم یاد قدیما بخیر هر چیزی واسه خودش مقامی داشت

داره خودمونی میشه sinohezag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارشناس سابق سازمان ملل در زمینه ی اشتغالزایی 10 الی 12 اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نویسندگان:جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران
    Last edited by Ezel; 19-02-2012 at 23:16. دليل: حذف بخش تبلیغ شخصی /

15. 2 کاربر از sinohezag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

با تشكر
    فعلا اوضاع بازار اصلا جالب نیست . با این جریانهایی که سر دلار و درهم و . . . پیش امده اگه بخواهی یک کار را شروع کنی باد 2 تا 3 برابر همکارات که از قبل شروع کردن سرمایه داشته باشی تا بتونی همون مقدار جنس توی مغازه برای رقابت داشته باشی .

دوستانی که میخوان شغل آزاد راه بندازن بهتره صبر کنن تا 2-3 ماه بعد از عید . ببینم اوضاع اقتصادی کشور به کدام سو میرود .

17. این کاربر از cdcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •