بازی که هنوز منتشر نشده تاپیک بخش چند نفره نداره.و معمولا تو همین تاپیک باید بحث بشه نه تاپیک دیگه ای.
بازی که هنوز منتشر نشده تاپیک بخش چند نفره نداره.و معمولا تو همین تاپیک باید بحث بشه نه تاپیک دیگه ای.
اره اما من خودم اینو دیدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میدونم جاش اینجا نیست ولی تاپیکسو پیدا نکردم
من بدون اینکه شماره 1 بازی کنم و فقط 2 بازی کنم میتونم از داستان سر در بیارم و 3 بهم حال میده؟
یا اصلا داستان 1و 2 به هم ربط نداره؟
این بازی روال مشخصی نداره و داستانش هم به هم ربطی نداره.البته شاید از این به بعد ربط پیدا کنه.
شما اول BFBC2 رو بازی کن لذت ببر بعد اینو بازی کن.![]()
ممنون دو سه ساعت پیش مشکل نصب شدنشو برطرف کردم میخوام بازی کنم
فقط داشتم صفحه اول تاپیکو میخوندم یکم ناراحت شدم فهمیدم تو ایران هست....![]()
کیفش تئ اینه که تو ایرانه بعد میگی نارخت شدم
ایکاش تو مولتی بجای روسیه همون plr بود![]()
برای آزاد کردن همه Unlockables در بازی چیزی در حدود 100 ساعت زمان لازمه ، به گفته ی Alan Kertz چهت آزاد کردن تمامی اسلحه ها ، Gadget های مربوطه و تمامی موارد مربوط به هر اسلحه تقریبا 100 ساعت لازمه ...
گیم پلی بازی در Single Player هم در حدود 12 ساعت تخمین زده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان دارم BF2 رو بازی میکنم انصافا هنوزم که هنوزه به نظر من گرافیکش از خیلی از بازیای الان قشنگتره !!
دیگه خدا میدونه BF3 تا چند سال بهترین گرافیک رو داشته باشه![]()
برا شما که با BF2 حال می کنی ، Back to karkand می تونه جذاب باشه![]()
سلام به دوستان.یه سوالی داشتم اگه من CD KEY این بازی بخرم وقتی بازی اومد (به صورت کپی از یک cd فروشی) بخرم بعد CD KEY رو بهش بدم می تونم آنلاین بازی کنم؟؟؟؟از دوستمون امیر جان ممنونم ولی می خواستم نظر بقیه رو هم بدونم!!!!!!!و یه سوال دیگه.وقتی بازی اومد اگه من به صورت ارجینال بخرمش نیاز به Cd key برای آنلاین بازی کردن هست یا نه؟؟؟از کجا می تونم بازی ارجینال تهیه کنم؟از چه سایتی می تونم بخرم؟ولی آقای Simon137 شما اشتباه می کنید من باید بازی رو بخرم به صورت کپی وقتی CD KEY رو بهش بدم بازی اصل میشه و می تونه انلاین بازی کنم و هیچ احتیاجی به دانلود 15 گیگ بازی ندارم شما اشتباه می کردید
Last edited by Mool Tee; 06-09-2011 at 18:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)