سلام دوست عزیز اگه امکان داره از منو مخفی TYPE و FONT COLORرو بنویسید ممنون میشم......
سلام دوست عزیز اگه امکان داره از منو مخفی TYPE و FONT COLORرو بنویسید ممنون میشم......
سلام
اول: جواب دوستي كه type و اطلاعات ديگه UA40C6900VRXHC را لازم داشت:
Type: 40A1UF1E
Local Set: ED_Iran
Model: UC6900
TUNER: SEC_TC
Light Effect: OFF
Ch Table: NONE
Front Color: W-violet
دوم: آپديت هاي جديد 1017 اين مدل هم تغيير خاصي نداشت!!! و هنوز با پخش فايلهاي m2ts كه توسط دوربين هاي Full HD مثل سوني فيلم برداري ميشه مشكل داره و با تغيير پسوند فايل هم به صورت فرم فرم نمايش ميده. كسي راه حلي سراغ داره ؟
سوم: چجوري ميشه تنظيمات ساعت اتوماتيك رو تغيير داد! هميشه ساعتي كه به صورت خودكار دستگاه تشخيص مي دهد(احتمالا" از شبكه ديجيتالهاي صدا وسيما) اشتباه است!
تنها ميتوان به صورت دستي آن را تنظيم كرد كه پس از قطع و وصل برق ريست ميشود.
دوست عزیز با سپاس فراوان،من هم همین ورژن رو نصب کردم به این امید که زیرنویس SRT فارسی رو درست نشون بده که نشد،کسی تونسته کاری بکنه؟من هم با تنظیم ساعت مشکل دارم و فعال نیست
راه حل مشکل زیرنویس SRT دوستان عزیز من تونستم راهش زا پیداکنم که دیگه مربع مربع نشون نده: 1.فایل srt رو با wordpad باز کنید. 2. selaect All و بعد کپی کنید توی فایل جدید Notepad 3. بعد Save As بزنید و قبل از اینکه گزینه Save روبزنید کنار save یه گزینه دیگه هست,Encoding رو در حالت UNICODE بزارید. 4.در نهایت با گزینه Rename پسوند فایل رو از TXT به SRT تغییر بدین
سلام دوستان من بابررسی هایی که انجام دادم یقین پیداکردم که تلویزیون های سری دی سامسونگ گیرنده دیجیتال دارند.فقط نمیدونم چراهمه توفعال کردنش موندن .دیروزتلفنی بایکی ازسامسونگی هاصحبت کردم گفت بایدشماره سریال تلویزیون روبدی تامطمئن بشم باگارانتیه تابگم چجوری گیرنده اش روفعال کنی.حالا ازدوستانی که سری دی باگارانتی دارند خواهش میکنم شماره سریال تلویزیونشونو بزارندتاماهم بپرسیم وفعال کردنش یادبگیریم
سلام
نیاز به این چیزا نیست
دکمه tools روی کنترل تلویزیونتون رو در هنگام پخش فیلم فشار بدید از منوی باز شده زیر نویس رو انتخاب کنید بعدش توی تنظیمات زبان رو به عربی تغییر بدید درست میشه .تلویزیون من c7770 هستش اینجوری مشگلش حل شد.
سلام به همگی
آقا من آخر نفهمیدم c7770 گیرنده دیجیتال داره یا نه؟!
می خوام اگر داره ریسک وارد شدن به منوی مخفی رو بپزیرم وگرنه نه
با این توضیح که تلویزیون رو تازه آپگرید کردم و اینترنت تی وی هم قبلا فعال کردم
برای همین از ورود به منوی مخفی ترس دارم
ممنون از همگی
چجوری Local Set سری d 7000 رو فعال کنم با توجه به این که تمام راههای پیشنهادی در سایت رو انجام داده ام
مال من روی عرب ست شده و فارسی ندارم
دوستان راهنمائی کنند
سلام به همه دوستان
یه سوال
توی LED D5000 وقتی Local Set رو به ایران تغییر میدیم،Tuner باید کدوم گزینه باشه؟
کدوم Tuner توی ایران میتونه سیگنال دریافت کنه؟
[QUOTE=lbv;6353309]
سلام - تلوزیون من مدل UAC770 WR می خواستم بدونم بصورت نرم افزاری هم می تونم eeprom reset بکنم ؟
یا فقط با آیسی می شه ؟
ممنون می شم جوابمو زودتر بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)