نیکی و پرسش حاجی .
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
احتمالا" بلوتوثش نامحسوس شده![]()
دیگه چه خبر
نیکی و پرسش حاجی .
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
احتمالا" بلوتوثش نامحسوس شده![]()
دیگه چه خبر
یه لحظه خوشحالم کردی فکر کردم تو تهران از اینا گیر میاددوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟
ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:
![]()
zare جان چه خبر از گوشی . ؟؟
دوستان تهرانی کسی تو علائدین گوشی آتریکس رو ندیده ؟؟؟
اينم يك سايت ايراني كه برخي لولزم جانبي اتريكس رو داره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به نظر شما ایا باید منتظر photon باشم یا همان اتریکس را بخرم . اگر ممکنه نظر خودتان را بگویید چون به نظر من شما هم مثل من دودل شده اید . همان قیمت . دوربین بالاتر(نه خیلی بالاتر طبق ریووها) .
به نظر شما باتری کدومشون بیشتر دووم میاره .
چقدر رام زیاد واسه آتریکس اومده .
zare جان با گوشی در چه حالی . الان رامت چیه .2.3 اصلی رو آپدیت کردی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به GB اپديت كردم و تفاوتها را با FR تو چند پست قبلي گفتم.
اره رام زياد اومده من CherryBlur را دان كردم و ريختم ولي موقع بالا اومدن گير ميده و همش تو صفحه لو گو گير ميكنه و ارم خود رامه مياد و وارد سيستم نميشه.
الان دارم رام aura دان ميكنم ببينم چطوره .
وایپ کامل میکنی و رام رو فلش میزنی !؟
چون گیر کردن روی لوگوی موتورولا یکی از دلایلش همینه که وایپ کامل نکرده باشی
عرضم به حضورتون که گوشی بنده هم رسید ، آنلاک فکتوری...
و اینکه بگم که آبی ها مال Orange هستن ، نارنجی ها ATT ، و آنلاک فکتوری ها بر خلاف گفته بچه ها جعبش قرمز و مشکیه...
به زودی ریویو کامل میزارم...
مبارک باشه
اما اگه میشه و دسترسی به گوشی های دو هسته ای دیگه دارین مخصوصا گالکسی دو یا ال جی سه بعدی ریویو رو بصورت مقایسه ای بزارین
سلام... نه متاسفانه از آشناهای من فقط یکی سنسیشن داره که بهش نزدیک نیستم اصلا و یکی هم GS2 داره که اونم از اونجایی که پدر دوستمه و خیلی تو کار بیزینسه نمیتونم گوشیشو بگیرم :|
------------------
دوستان به نظرتون من الان گوشی رو چیکار کنم سرم گرم شه؟؟؟ : دی یه سری کار بگین با گوشی بکنم....
توی این ورژن باید بگم که یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم اینه که صفحه نمایش کاملا نقطه نقطس... به نظرتون الان برم جینجربرد؟؟؟
زارع جان الان برم جینجر رسمی یا کاستوم نصب کنم؟؟؟ روت کردنش چه جوریه؟؟؟ سخت نیست؟؟؟؟ چه جوری باید کاستوم بریزم؟؟؟ واس ایکس 10 که یه Xrecovery بود :-؟؟
راستی دوستان چند تا بازی مخصوص تگرا 2 معرفی کنین دانلود کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)