اتفاقا وقت گیریش خوبه... حوصله آدم سر نمیره... بلکه بیشتر مجذوبش میشه و بیشتر کیف می کنه!
اتفاقا وقت گیریش خوبه... حوصله آدم سر نمیره... بلکه بیشتر مجذوبش میشه و بیشتر کیف می کنه!
واقعا بازی هنری کار شده
مخ خفنی پشت بازی بوده![]()
ازدواج آزاده... چه مرد+مرد و زن+زن و مرد+زن ...
شرط هم یک سری کوئست میده... در خواست هایی ازت داره...
برای ازدواج باید یک گردنبند داشته باشی که از توی riftoon باید بخریی... 200 گلد بیشتر نیست... اونو بخری خودش می گه چیکار باید کنی...
riftoon دیگه کجاست ؟ مطمئنی اسمشو درست میگی ؟ از چه فردی باید خرید ؟ اسم گردنبند مورد نظر چیه و ..![]()
خوب که هرچی طولانی تر و وقت گیر تر باشه بهتره اما اگه مثل من درگیر بنایی بودی و هر روز ساعت 5 و نیم صبح باید میرفتی کلاس و ... میفهمیدی چقدر آسیب میزنه . 3 جلسه کلاس رو به خاطر این بازی نرفتم![]()
دوستان کشتن این میمون و درخت های زن چقدر سخته و این صاحب ماموت ها که وا بلا هست
الان لول 20 هستم با کلی مانی 999999999999999999
اینقدر منای دارم
خوب واسه خودتون رمز میزنید گند میزنید به لذت ِ بازی ها !
نکنید اینکارارو .
- دوستان راهی نیست این Lydia یه اسب سوار شه که عین ِ گوسفند جنگلارو نیافته دنبالمون ؟
- این College ِ وینترهلد خیلی خوبه ماموریتاش . نا سلامتی ساید کوئسته ! سه روزه دارم میرم ، هی اضافه تر میشه . چقدرم سنگین کار شده واسه یه ساید کوئست .
- شک نکنید GOTYـه !
گند چی هست برادر من اخه زیاد وقت ندارم برای بازی بخاطر این رمز پول زدم که خون و اصلحه بخرم ولی بازم میرم تو گردش کم میارم![]()
eeeeeee
محتوای مخفی: eee
دقیقا منم به همین فکر میکردم میخواستم یک اسب براش بخرم دیدم سوار نمیشه ( حالا خوبه بهت میرسه و عقب نمیافته)
البته من Follower ام رو عوض کردم و Mage ـه Azures رو گرفتم. ( ولی عجب چیزیه )
مشکل دیگه ای هم که هست خوده اسبه
اسب تو این بازی باید شبیه گاو باشه وقتی یک جا ولش میکنی همونجا میخکوب وایسته
ولی اسب هاش ماشالله اینقدر پیشرفته اند که یکجا یک Fort Tower بود یک mage هم بالاش بود خلاصه ما هی دور و بر رو نگاه میکردیم که چجوری بریم بالا یهو میدیم اسبه 10 متر برج رو رفته بالا و داره یارو رو میزنه
خلاصه همیشه اسب هاتون رو 100 متر دورتر پارک کنید
Last edited by virus2009; 15-11-2011 at 03:41.
چه باحال
شده قضیه اویل 3 دختره رو از 100 تا سوراخ میبردیم تو پارکش میکردیم سر میچرخوندی میبینی دارن میبرنش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)