حالا این رکوردر چند قیمته؟
حالا این رکوردر چند قیمته؟
سری C5000 آنتن دیجیتال دارن ؟
امکان ضبط وجود داره؟
متاسفانه قیمت جدیدی ازش ندارم .آخرین قیمتی که ازش داشتم حدود 9 ماه پیش بود که با حافظه 250 گیگ حدودا 200000 تومان قیمتش بود. احتمالا الان باید ارزانتر شده باشه. درضمن 500 گیگ و 750 گیگی هم داره.
بچه ها من دیروز یه LCD مدل 40D585 خریدم به قیمت یک میلون و بیست هزار تومان .
خداییش خیلی توپه ، یکی از قابلیت های خوبش قابلیت اتصال هارد اکسترنال هست که راحت یک هارد یک ترابایتی را جواب داد و جالب تر از اون هم این بود که از روی هارد تمام فرمت های تصویری مثل MP4 , MKV , FLV , DIVX را از 240P تا 1080P راحت پخش کرد .با این حساب دیگه سینمای خانگیم به درد نمیخوره .
فقط دو تا سوال :
این مدل WIFI هم داره ، یکی میتونه بگه باهاش چی کار میشه کرد ؟
تو حالت تصویرش ، دو حالتش از بقیه پر نور تر هست ، یکی حالت پویا و اون یکی استاندارد . اگه کلا روی حالت پویا باشه که به تلوزیون فشار نمیاد ؟
دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
سری c5000 آنتن دیجیتال و قابلیت ضبط کردن ندارد.![]()
مبارک باشه
در حالت پویا مصرف برق تا 180وات و درحالت صرفه جویی تا40وات میرسد. واین حالتها بر عمرپانل تاثیر گذارن. حالت پویا برای محیط های تاریک سفارش میشود. این هم تایپیک استغاده از دانگل وای فای
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mzy; 25-11-2011 at 11:54.
[SIZE="3"]مشخصاتD585[اینچ40
انطباق تصویر 50 هرتز
DVBT تیونر دیجیتال
صدای فراگیر
صدای دالبی دیجیتال
DVBT تیونردیجیتال
کنترل چند دستگاه بایک ریموت+Any net
رزولوشن Full HD
ارتباط از طریق دانگل Wifi
All share ارتباط بیسیم باسایر دستگاهها
2پورت USB
4ورودی HDMI
مصرف انرژیبااستفاده ازاکو سنسور
مصرف انرژی در حالت Stand by:0.3
Last edited by mzy; 25-11-2011 at 11:23.
[QUOTE=david-ebi;6654460]دوست عزیز مدل خوبی انتخب کردی. نه این مدل وای فای ندارد. وتصویر هم روی پویا بهترین کیفیت را دارد و هیچ فشاری هم به تلویزیون نمی آید.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
من این مشخصاتو از تایپیک D585 کپی کردم. خودجناب mehdi30nema هم گفته وای فای داره که!
[QUOTE=mzy;6654693]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mzy; 25-11-2011 at 11:44.
این مدل وای فای داره . تو دفترچه اش هم نوشته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)