عزیز من، بله توی مورد اول، اگر شما Mage انتخاب کنید، خیلی از جاها به دفاع از جادوگرها می پردازید (یکم روی این عمل دقت کن) منظورم کل جادوگرا نبود.
توی مورد دوم، شما میتونی چشمات رو ببندی - اتفاقا من هم کسی نیستم که بیام پاچه بگیرم ولی مطمئن باش داستان هر دو بازی بسیار منظور داره! خیلی زیاد! تابلوه - من خودم هم که بازی میکنم که هر دقیقه Esc نمیزنم فکر کنم جنبه های ماسونی ـش رو پیدا کنم - من میگم:"بهتره کسی که بازی میکنه و به داستان و گفته ها خیلی اهمیت میده - فرق درست و نادرست رو بدونه - اونی هم که(مثل شما) صرفا میخواد بازی کنه که تو محیطش قرار بگیره و توی عمق نره که کلا هیچی، نکته ی خاصی دربارش نیست).
با این حساب من خودم هنوز طرفدار پاقرص Bioware هستم چون واقعا داره بین این همه بازی بدردنخور، بازی های قشنگ و مفهومی میسازه.
اون جمله ی قرمز هم که مشخص کردم، یکم زیادی افراطی هست، من میگم بهتره بدونی چی دارن میگن. معمولا توی سریال ها و بازی ها یه جمله چندین بار با صدای رسا تکرار میشه که اگر دقت کنی، مشکوک هستن، Harbinger تو مس افکت 2 چند بار یه سری جمله رو تکرار میکنه؟؟؟!!!
در ضمن آخر همون جمله ی قرمز:"ما با طبیعت کاری نداریم... تازه میریم 13بدر حالشو می بریم
.gif)
.gif)
"