تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 227 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز من، بله توی مورد اول، اگر شما Mage انتخاب کنید، خیلی از جاها به دفاع از جادوگرها می پردازید (یکم روی این عمل دقت کن) منظورم کل جادوگرا نبود.
    توی مورد دوم، شما میتونی چشمات رو ببندی - اتفاقا من هم کسی نیستم که بیام پاچه بگیرم ولی مطمئن باش داستان هر دو بازی بسیار منظور داره! خیلی زیاد! تابلوه - من خودم هم که بازی میکنم که هر دقیقه Esc نمیزنم فکر کنم جنبه های ماسونی ـش رو پیدا کنم - من میگم:"بهتره کسی که بازی میکنه و به داستان و گفته ها خیلی اهمیت میده - فرق درست و نادرست رو بدونه - اونی هم که(مثل شما) صرفا میخواد بازی کنه که تو محیطش قرار بگیره و توی عمق نره که کلا هیچی، نکته ی خاصی دربارش نیست).
    با این حساب من خودم هنوز طرفدار پاقرص Bioware هستم چون واقعا داره بین این همه بازی بدردنخور، بازی های قشنگ و مفهومی میسازه.

اون جمله ی قرمز هم که مشخص کردم، یکم زیادی افراطی هست، من میگم بهتره بدونی چی دارن میگن. معمولا توی سریال ها و بازی ها یه جمله چندین بار با صدای رسا تکرار میشه که اگر دقت کنی، مشکوک هستن، Harbinger تو مس افکت 2 چند بار یه سری جمله رو تکرار میکنه؟؟؟!!!
    در ضمن آخر همون جمله ی قرمز:"ما با طبیعت کاری نداریم... تازه میریم 13بدر حالشو می بریم "
    اصلا" مگه وجود ِ جادوگر و دفاع ازش چه معنی میده ؟ اینجوری باید توی کار ِ نوشته های شاهنامه هم شک کنی خب ، سیمرغ و غول و این داستانا نکنه داره روی ما تاثیر میذاره وای وای وای ! تاحالا جنوب بودی ؟ من 12 سال بودم ، چیزایی دیدم که نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ، جادو یا جمبل . هر چی بود کار عادی نبوده ولی مردم باهاش زندگی میکردن و بعضی وقت ها دست به دامن ِ همین آدم ها میشدن . زندگی پر از چیزاییه که نمیتونی با چارچوب تعیین کردن براش همه چیزو سیاه یا سفید جلوه بدی .
    شما انتظار داری Harbinger رو چجوری جلوه بدن ؟ بیاد از زیبایی ِ گل ِ رز بگه و آسمون ِ آبی و این داستانا ؟ خب معلومه که باید یه حس ِ بد و نافرمی رو به شما القا کنه - که گویا به شکلی این کارو خوب انجام داده که اینجا داری بروزش میدید -
    بعدشم با این طرز فکر که بخوای Esc بزنی و "علائم ایلومیناتی" رو پیدا کنی ، باید فردا توی زندگی ِ شخصیت هم وقتی خانومت داره باهات حرف میزنه توهم بزنی که : نکنه این منظوری داره !؟ اونوقت زندگیت کلا" توی توهم ِ توطئه میچرخه .
    اگه عشق ِ اینجور مسائل هستی ، Subliminal Messages رو توی گوگل سرچ کن . 300 تا اپیزود از Illuminati ها رو توی یووتوب ببین ، ولی با این که من راجع به همه ی اینا مطالعه دارم ، سعی میکنم از دور و ورم لذت ببرم . چون میدونم بایوور و نویسنده های اون و همه ی افرادی که امثال اونها هستند و فیلم میسازن و فیلم ها شاید معانیی داره ، اما مث ِ خودم شب با هزارتا بدبختی سرشون رو میذارن روی متکاشون و زندگی ِ عادی دارن ...

2. 6 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بایوور و نویسنده های اون و همه ی افرادی که امثال اونها هستند و فیلم میسازن و فیلم ها شاید معانیی داره ، اما مث ِ خودم شب با هزارتا بدبختی سرشون رو میذارن روی متکاشون و زندگی ِ عادی دارن ...
    کاملا درسته ولی مساله اینجاس علت اینکه اینجور طرز نگاه تازگیها(چند سالی) مد شده(با اینکه در تمام داستان ها و..هزاران ساله اینجور مسایل ذکر میشه) اینه که زمینه رو با یسری ادما با یه سری حرفا تو کشورمون آماده کردن و در نتیجه ذهن اماده ملت منتظر یه چیزی شبیه این بشنوه تا بگه کار ماسونها یا اسراییلیها و.......هستش(حالا باز مدرکی هم داشته باشه یه حرفی )
    در کل این جریان ماسون و نشانه ها و.......هم مثه اون جریان تهاجم فرهنگی و استکبار و .........تبش میخوابه فقط یه مدتی زمان لازمه تا دوره تبلیغات اینجور مسایل هم تموم بشه.

دیگه بیشتر از این در این مورد بحث کنیم تاپیک منحرف شده و به دره سقوط می کنه

+

راستی امروز تو انلاینش تا چلنج سیلور هم برنده شدیم و پیش رفتیم......بهترین کلاس هم برای من human و البته مثه بقیه بازیهای انلاین اسلحه شاتگان هستش که حتی تو فضا هم جواب میده

.
    .
    .

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

چه حوصله ای دارین شما اینقدر بحث می کنید هرکی دیدگاه خودش رو داره ، و از اون طریق از زندگیش لذت میبره
    اگر شنونده عاقل باشه با 4 تا حرف توی یک بازی تحت تاثیر قرار نمیگیره

عکس جدید ME3 رو ببینید کیف کنید :

راستی امروز تو انلاینش تا چلنج سیلور هم برنده شدیم و پیش رفتیم......بهترین کلاس هم برای من human و البته مثه بقیه بازیهای انلاین اسلحه شاتگان هستش که حتی تو فضا هم جواب میده
    .
    آخ گفتی ، فقط Vanguard با Shotgun ـش ؛ مخ میترکونه
    راستی ID اوریجینت چیه ... ؟؟؟
    Last edited by virus2009; 19-02-2012 at 13:11.

6. 8 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اين عكس بالايي به سبك پوستر فصل دوم The Walking Dead ساخته شده و دليلش هم اينه كه قراره امشب وسط اپيزود 9 اين سريال يه تريلر سينماتيك 90 ثانيه اي خالص از بازي نشون بدن. ضمن اينكه بگم اين سريال در حال حاظر پربيننده ترين سريال كابلي هست.

8. 10 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اين عكس بالايي به سبك پوستر فصل دوم The Walking Dead ساخته شده و دليلش هم اينه كه قراره امشب وسط اپيزود 9 اين سريال يه تريلر سينماتيك 90 ثانيه اي خالص از بازي نشون بدن. ضمن اينكه بگم اين سريال در حال حاظر پربيننده ترين سريال كابلي هست.

پس همینه که یه چند وقتیه این دو تا با هم تبلیغ میشن..
    اتفاقا چه سریال قشنگیه...هر کی نبینه از دستش رفته...

10. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

قربان دست aQoa و طرف شاپور!

عجب فکری کرده EA یا Bioware، بله این سریال خیلی قشنگه و پرطرفدار، مطمئنا تاثیر داره روی فروشش!

12. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

راستی دوستانیکه دمورو بازی کردن , گرافیک بازی نسبت به قبل چقدر تغییر کرده؟؟

14. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

منم دمو رو دانلود کردم ، یکم هم مولتی زدم.

بد نبود ولی یکم بیشتر انتظار داشتم.چیزی که مشخصه هر چقدر هم بهتر بشه باز هم نمیتونه به اندازه ی مولتی سایر بازی ها طرفدار پیدا کنه.

بهتر بود این نسخه رو هم بدون مولتی میدادن.

-
    آی دی اورجین برای کسایی که مولتی میزنند:
    kng2009

16. 3 کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

ببخشید دوستان مگه این بازی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

اگه نه چند وقت دیگه میاد؟

18. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببخشید دوستان مگه این بازی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

اگه نه چند وقت دیگه میاد؟
    نه دوستان دارن در مورد دمو حرف ميزنن، بازي كامل دو هفته ديگه مياد.
    +
    اين تريلر CG هم اومده كه من ديدم خيلي خوب بود، از بين هم تيمي ها كنار شپرد فقط اشلي بود با اون لباس آبيش
    فعلا تا دوستان كيفيت بالاش رو ميگذارن گيم اينفور كيفيت پايينش رو گذاشته كه لينكشو ميذارم. فيلـتر هم نيست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 8 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •