تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 77 از 115 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ازین کارا زیاد میکنن گهگاه
    منم باور ندارم که اینا فقط اشتباهات ترجمه باشن چون زیادی تابلو هستن واسه اشتباه کردن
    به نظر من ترکیبی از جفتش هست ( اشتباهات + عمدی )

در واقع، نباید تصور کرد که الان بخش فارسی سایت گل، یه تحریریه کامل هست. این بخش احتمالا سرجمع 10 نفر هست، که متشکل از مدیر، متخصص نرم افزاری، مترجم و مقاله نویس...

به نظر من بخش فارسیش در حال حاضر یه جورایی سمبل شده، فقط برای اینه که سطح رتبه بندی سایت رو بالا ببرن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتوئو: می توانیم بایرن را شکست دهیم

اتوئو مطمئن است که تیمش میتواند مقابل بایرن به پیروزی برسد.

سایت گل- ساموئل اتوئو، مهاجم کامرونی باشگاه اینتر معتقد است که تیمش می تواند عملکرد بهتری را در مقایسه با بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ارائه کرده و به دور بعدی رقابتها راه بیابد.

قهرمان فصل گذشته رقابتها امشب در آلیانس آرنا مقابل بایرن قرار می گیرد و در دیدار رفت با نتیجه 0-1 مغلوب حریف آلمانی شده بود.

فصل گذشته و در فینال لیگ قهرمانان اروپا این دو تیم در مادرید مقابل هم قرار گرفته بودند و در آن دیدار اینتر با نتیجه 0-2 بایرن را از پیش رو برداشته بود.اتوئو معتقد است که این اتفاق قابل تکرار است.

اتوئو در صحبتهایی به اسکای تی وی گفت:« ما این شانس را داریم تا در مونیخ به جریان رقابتها برگردیم و امیدوارم که این اتفاق بیفتد، چون تیم ما آماده است. ما می توانیم بایرن را شکست دهیم، چون شایسته این هستیم. ما تیم خوبی هستیم،چون کیفیت لازم برای سفر به مونیخ را داریم و با این پتانسیل می توانیم به پیروزی هم برسیم.»

اتوئو ادامه داد:« در 90 دقیقه رفت، آنها در میلان مقابل ما به پیروزی رسیدند، پس چرا ما نتوانیم در خانه آنها پیروز شویم. با تمام احترامی که برای تیم بزرگ بایرن قائلم باید بگویم که می توانیم این کار را انجام دهیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/15

فرگوسن: مارسی باتجربه و قدرتمند است؛ ما نگران بازی هستیم ولی این خوب است!

او می‌گوید هراس تیمش مثبت است.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد بر این باور است که تیمش باید مقابل مارسی قدرتمند عالی بازی کند تا بتواند به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان برسد.

آنها پس از تساوی بدون گل در خانه حریف به دنبال پنجمین صعود متوالی به مرحله یک‌چهارم هستند.

فرگوسن می‌گوید: «این که کمی نگران دیدارهای بزرگ باشیم خوب است.

بازی با مارسی هم همین طور. ما مقابل تیمی بسیار باتجربه و قدرتمند بازی می‌کنیم و باید عالی باشیم.

بازی خارج از خانه آنها را دو بار مقابل موناکو و رن دیدم و آنها کیفیت‌هایی را نشان دادند که باید با آنها مقابله کنیم.

به نظرم مارسی در خانه به دنبال تساوی بدون گل بود. آنها شاید اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند. آنها تیم خوبی هستند و تلاش خواهند کرد در ضدحملات به ما ضربه بزنند.

اولدترافورد در وسط هفته در چنین دیدارهایی جوی وحشتناک خواهد داشت. این به سود ماست و امیدوارم که نتیجه‌ای را بگیریم که می‌خواهیم.»

فرگوسن با وجود توانایی تیمش در فتح سه‌گانه می‌گوید: «ما به حدی باتجربه هستیم که به کار فعلی خود فکر کنیم و تنها به بازی بعدی بیندیشیم.»

کد:
    By Pejman Rahbar

2011/3/15

میرالم پیانیچ: یاد آن گلی که زدم و با آن رئال مادرید را حذف کردیم به خیر!

پیانیچ به یاد گلی است که پارسال زد و باعث حذف رئال شد.

سایت گل – میرالم پیانیچ، هافبک المپیک لیون گفته رویایش این بوده که برای رئال مادرید بازی کند و به یاد گلی است که پارسال در سانتیاگو برنابئو زد.

این بازیکن 20 ساله گل تساوی دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی فصل پیش را زد و با آن تساوی در سانتیاگو برنابئو، لیون توانست در مجموع دو بر یک پیروز شود و به دور بعد برسد.

پیانیچ خاطرات خوبی دارد: «مردم هنوز درباره آن گل زیاد با من صحبت می‌کنند. عجب گلی بود، یادش به خیر.

به خاطر زیزو، بازیکن مورد علاقه‌ام، همیشه دوست داشتم برای رئال مادرید بازی کنم و رویایم این بود. گل زدن در برنابئو را هرگز فراموش نخواهم کرد.»

این بازیکن بوسنیایی که در این فصل چندان برای تیمش بازی نکرده شاید در بازی برگشت به میدان برود.

او گفته است: «نمی‌توانم کاملا خوشحال باشم، اما با گذر زمان اوضاع به سود من خواهد شد. من نباید تسلیم شوم، حتی اگر گاهی در پستی بازی کنم که ندانم باید در آن چه کنم.

از نظر فنی، می‌توانم با هر بازیکنی رقابت کنم، اما از نظر فیزیکی و تجربه، می‌دانم که باید هنوز بهتر شوم. می‌خواهم با لیون قهرمانی به دست بیاورم. من علاقه‌ای به رفتن ندارم و می‌خواهم در ترکیب ثابت باشم.»

کد:
    2011/3/15

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گذشته ما را نمیترساند - خوزه مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

خوزه مورینیو معتقد است که اینبار رئال مادرید لیون را از دور مسابقات کنار خواهد زد...

سرمربی باشگاه رئال مادرید ، خوزه مورینیو عنوان کرد که از گذشته ترسی ندارند و در لیگ قهرمانان اروپا با حذف کردن لیون به مرحله ی 1/4 صعود خواهند کرد.

در 6 سال اخیر رئال مادرید نتوانسته است به مرحله ی 1/4 صعود کند و سال گذشته هم توسط المپیک لیون از دور مسابقات کنار رفته بودند ، اما رئال مادرید امسال توانست در دور رفت بازی با المپیک لیون یک مساوی 1-1 در فرانسه کسب کند و با شانس بیشتری نسبت به حریفش پا به دیدار برگشت بگذارد.

مورینیو که دوبار به همراه پورتو و اینترمیلان سابقه ی قهرمانی در لیگ قهرمانان را دارد به Uefa.Com گفت:

"تیم من از گذشته نمیترسد، از آمار و ارقام خبر داریم و برای شکستن طلسم پا به میدان خواهیم گذاشت.المپیک لیون تیم با کیفیتی است اما محکوم به حذف آن ها هستیم."

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیش بازی: رئال مادرید – لیون: رئال به دنبال شکستن طلسم

سایت گل – کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید مدت‌ها ناآماده بود، ولی حالا در بهترین زمان ممکن به آمادگی برگشته؛ زمانی که برای قهرمان 9 دوره جام باشگاه‌های اروپا از این بهتر نمی‌شود.

به لطف گل این ملی‌پوش فرانسوی در دیدار رفت بود که رئال در خانه لیون به تساوی یک بر یک رسید. آنها حالا به امید این بازیکن سابق لیون هستند تا بتوانند برای اولین بار پس از سال 2004 به مرحله بعد راه یابند.

بنزما در گفتگو با نشریه آس گفت: «اتفاقی که افتاده این است که خود را دوباره یافته‌ام. دوباره سطح واقعی‌ام را پیدا کرده‌ام.

من در دورانی عالی به سر می‌برم و می‌دانم باید نهایت بهره را از این دوران ببرم.»

رئال آماده دیدار با تیمی می‌شود که فصل پیش آنها را از دور رقابت‌ها کنار زده بود.

بنزما 23 ساله پس از انتقال 35 میلیون یورویی در سال 2009 از لیون به مادرید، در پایتخت اسپانیا نتوانسته بود انتظارات را برآورده کند.

اما پس از آن که گونسالو ایگواین دچار مصدومیتی بلندمدت شد، ژوزه مورینیو به بنزما روی خوش نشان داد و دو گل او در دیدار شنبه مقابل ارکولس آمارش را به هشت گل در شش دیدار گذشته، و 19 گل در این فصل رساند.

خبر خوب دیگر برای مورینیو این که کریستیانو رونالدو – که به همراه لیونل مسی در صدر جدول گل‌زنان لالیگا قرار دارد – از مصدومیت برگشته. او دو بازی قبلی تیمش را به دلیل آسیب از ناحیه پا از دست داده بود.

انتقال رویایی

بنزما انتقال رویایی‌اش به اسپانیا را پس از زدن 43 گل در پنج فصل برای لیون انجام داد. او به لیون کمک کرد چهار قهرمانی به دست بیاورد و در فصل 08-2008، با 20 گل بهترین گل‌زن لیگ 1 فرانسه شد. او در سه دیدار گذشته لیگ قهرمانان پنج گل زده و برای رئال و لیون در 30 بازی در لیگ قهرمانان 18 گل به ثمر رسانده است.

بنزما می‌گوید: «در حال حاضر، هر کاری می‌کنم عالی از آب درمی‌آید. کمی خوش‌اقبالی باعث شده گل‌های بسیاری بزنم.»

ژان میشل اولاس، رییس باشگاه لیون بنزما را خوب می‌شناسد و می‌گوید بازگشت این مهاجم به آمادگی خبر بدی برای آنهاست: «بازی او را در تیم ملی فرانسه مقابل برزیل دیدم. او حالا از هر جهت بازیکن بهتری شده، به ویژه از جنبه فیزیکی و ذهنی.

به نظرم او با گلی که بلافاصله پس از به میدان آمدن در دیدار رفت زد، پیامی بسیار روشن به ژوزه مورینیو فرستاد. مورینیو مجبور است به او بازی بدهد و او هم گزینه‌ دیگری به جز این که عالی بازی کند ندارد. این خبر خوبی برای ما نیست.»

لیون که هفت بازی است در تمامی رقابت‌ها نباخته، با برد دو بر صفر در خانه سوشو آماده دیدار چهارشنبه می‌شود.

لیساندرو لوپس، مهاجم آرژانتینی آنها در دو بازی گذشته چهار گل زده و در فرمی نابودکننده به سر می‌برد. لیون از بازگشت یوان گورکوف، بازی‌ساز تیم ملی فرانسه و کریس، مدافع میانی برزیلی از مصدومیت هم استقبال خواهد کرد.

کلود پوئل، مربی لیون گفت: «باید در نهایت قدرت باشیم». البته علی سیسوخو، مدافع کناری آنها کمی کشیدگی عضله ران دارد و شاید نتواند در ترکیب ثابت قرار بگیرد.

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته جالب رو یکی از بچه های کانون هواداران بایرن بهش اشاره کرد که گفتم جالبه بزارم

یک نکته یجالب. انگار فقط یک تیم بوده که تو مرحله حذفی لیگ قهرمانان تو خونه باخته و بعدش تونسته با برد حریف صعود کنه مرحله ی بعد که اون تیم هم تیمی نبوده جز آژاکس 1996 با مربی گری فن خال که بعد از باخت خونگی 1-0 برابر پانایتیناکوس تونسته تو بازی برگشت تو زمین حریف 3-0 ببره و صعود کنه فینال اروپا .

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت ویکی پدیا چک می کنم ببینم بوده تیم دیگه ای یا نه .

-------------------------
    جالبه از سال 1992 که لیگ قهرمانان تاسیس شده تنها 2 تیم تونستند تو مرحله حذفی بعد از باخت تو خونه حریفانشون رو تو بیرون خونه ببرند . یکی آژاکس فن خال یک دیگه هم بارسای فصل 2006.07 تو بازی با لیورپول . که البته بارسا علی الرغم برد تو خونه لیورپول حذف شد . ((باخت 2-1 خونگی و برد 1-0 بیرون خونه ))

مطمئنا فن خال دوست نداره کس دیگه ای این عنوان رو باهاش شریک شه .

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

عجب بازي بشه امشب هر 2تا تيم شانس پيروزي دارن ولي اينتر چيزي براي از دست دادن نداره و انگيزش بيشتره اميردارم بازي جذاب همراه با برد اينتر باشه
    ( اين روزا وقت نكردم بيام كل كل بازارو داغش كنم ايشالا امشب بايرنو حذف كنيم )

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امشب بازی اینتر و بایرن حساسه
    با شناختی که از لئو دارم
    یا خوب میبره
    یا خوب میبازه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

المان رو ترجیح میدم به ایتالیا.....امیدوارم که بایرن ببره!!!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

برام فرقی نداره کی ببره،ولی ای کاش تیمی که حقشه بیاد...

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

امشب فقط بايرن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •