بچه ها میخوام به دوستم کادو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم تو قیمت 200 تومن
با صفحه گرد و بند چرم
تو چه برندی میتونم ساعت شیک با این مشخصات پیدا کنم ؟
بچه ها میخوام به دوستم کادو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدم تو قیمت 200 تومن
با صفحه گرد و بند چرم
تو چه برندی میتونم ساعت شیک با این مشخصات پیدا کنم ؟
سلام- من یه ساعت سیکو دارم و خیلی هم راضی هستم ولی متاسفانه محل کار جدیدم چندان جای مناسبی نیست و از نظر امنیتی نمی تونم این ساعت رو ببندم .
دنبال ساعت خیلی ارزون قیمت هستم ، اگر ممکنه آدرس بازار ها و پاساژ هایی در تهران که کارشون ساعت هست رو معرفی کنید.بیشتر منظورم عمده فروشی ها و جایی که جنس تقلبی و داغون گیر میاد هست. بهم آدرس نمایندگی های برند ندیدا.![]()
Casio 1374L-7Av بنظرم براتون خوب باشه. قیمتش رو چند روز پیش دیجی کالا 145.000 زده بود. با گارانتی دایا زمان سنج ـه و اصله. صفحه مشکی هم داره.
شیشه معدنی
نمایش روز و تاریخ
ضد آب تا عمق 50 متر
مدل 1375L هم هست که فکر کنم همون حدود قیمتی باشه. مشخصاتش مثل مدل بالایی هست. اینم صفحه مشکیش هست.
![]()
Last edited by poonel; 25-04-2014 at 16:33.
می تونید آدرس چند جا که بورس ساعت هست و احتمالا این مدل هم پیدا میشه رو بدید.
من خوزستانم. آدرسهای خوزستان رو دارم، تهران رو نمی دونم. آدرس نمایندگیش تو گوگل سرچ کردم اینه :
دایا زمانسنج
زمینه فعالیت : ساعت مچی، دیواری و رومیزی
نماینده شرکت: CASIO، SEIKO سال تأسیس: ۱۳۸۰
نشانی : تهران - تهران - بلوار آفریقا ـ خیابان شهید وحید دستگردی (ظفر) ـ پلاک ۲۷۲
تلفن : ۰۲۱-۸۸۷۸۲۰۱۰-۷
فاکس : ۰۲۱-۸۸۷۸۳۰۲۶
صندوق پستی : ۱۹۳۹۵-۵۸۹۸
حالا نمی دونم این دفترشه یا فروشگاه هم هست؟
کاسیو تو ساعت فروشیهای زیادی هست و راحت گیر میاد.
قبل خرید حتما عکسهاش رو تو اینترنت سرچ کنید تا موقع خرید کاملاً با ظاهرش آشنا باشد و تقلبی بهتون قالب نکنن. در ضمن حتما گارانتی دایا زمانسنج داشته باشه نه گارانتی مغازه ای.
تو چندتا نمایندگی کاسیو رفتم، هیچ کدوم این مدلُ نداشتن
تا زیر 200 تنها گزینه فقط همین یک مورده؟!
دوستان من دنبال یه ساعت هستیم مثل این .
چی رو پیشنهاد میکنین که خوب باشه و خیلی هم گرون نباشه!
[SPOILER][/SPOILER]محتوای مخفی: French Connection
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)