من یه مدت نبودم ببین سر این گوشی چه بلایی آوردین
اصلا معلومه چی کار دارید میکنید؟
من یه مدت نبودم ببین سر این گوشی چه بلایی آوردین
اصلا معلومه چی کار دارید میکنید؟
خوب مشکل از سونی نیست که بهش فوش میدیوقتی تو بازار تهران نیومده یعنی نیموده دیگه باید عمده باید نه چندتا تو شهرستان دیده شده کهمشکل از قاچاقچیان عزیزه
مثکه نسخه اصلیش هم همینه مدلش !جدی؟ تا جایی که من شنیده بودم، ال تی نسخه ی اولیه ای بودش که تو سی ای اس معرفی شده بود!
نمیدونم....من قبل از اینکه مطلب رو بنویسم،شک کردم به این حرف شما و چند حا رو گشتم،ولی همه نوشته بودن که زمان معرفی،کدش این بوده؟
اگه اینجوریه پس من از طرف عذرخواهی کرده،پست رو ویرایش میکنم!!
راستی تو سایت پلمیکس نوشته Xperia Arc X12
حتما باید تهران بیاد که رسمیت پیدا کنه؟؟؟؟
نمیدونم چرا فک میکنی فقط خودت حالیته!
یعنی هیچ کس تو عمرش با گوشی عکس نگرفته هیچی نمیدونه فقط تو میدونی
بیا این یه نمونش با 8510 دو سه سال پیش
عکس کاملاً روشنه بدون کوچکترین نویزی
بهراد حالا كدوم ابلهي اينطوري ترجمه كرده بوده؟جنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب. = Plastic body may not be to everyone's tastes
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم. = Occasional lag / custom widget stutters
@ موتور
آي عمو!!!!!!!! وقتي ميخواي مقايسه كني بايد يه سوژه و يه جا و شرايط يكسان اينكارو بكني! رفتي عكس 8510 برا من مياري؟ منم برات k300 از اين بهتر تو شب ميارم!
مقايسه يعني اين :
اكسپريا آرك در شب:
دزاير اچ دي :
گالاكسي :
آيفون 4 :
اين جمله رو گفتي ياد سامان گلريز كارشناس آشپزي (بهونه) افتادمعکس کاملاً روشنه بدون کوچکترین نویزی
غدا كاملا پخته شده و بدون ذره اي كلسترول![]()
Last edited by Original Titan; 08-04-2011 at 00:18.
دوست عزیزمون صفحه قبل همین نوشته منبهراد حالا كدوم ابلهي اينطوري ترجمه كرده بوده؟
ایول به این میگن Cmos از نوع Exmor R !!!
شما تهرونیا بخیالتون تهرون یعنی همه جا.خوب مگه شیراز و اصفهان و سنندج ایران نیس؟من خودم فرستادم از دبی برام آوردن.هی حالا بگید تهران،تهران
اومده گوشی ؟ قیمتش چنده ؟
منظورم تهران بود .
من نمیگفم فقط خودم حالیمه....نمیدونم چرا فک میکنی فقط خودت حالیته!
من هیمشه گفتم نظرات خودم رو دارم و همیشه کسانی که تو خصوصی مشورت میکنن با من رو ارجاع میدم تا نظرات بقیه رو هم بشنون!!!
درضمن،دوست عزیز،نمیدونم چرا شما فکر میکنی مقایسه کردن دوربین،یعنی اینکه با یکی تو اون شرایطی که شما عکس گذاشتی رو با این عکسی که اینجا گذاشتی مقایسه کنی و بعد نتیجه بگیری که کدوم بهتر یا بدتر بود!!
داداش،شرایط مقایسه یعنی تنظیمات یکسان،سوژه یکسان،فاصله یکسان.....
نه اینی که شما انجام دادی!!
اگه هنوز این گوشی رو داری،لطف کن با یه گوشی دیگه که مدعی میدونیش مقایسه کن!!!
تنظمیات رو هم جوانمردانه یکی بذار!(هرچند میشه دید که یکی بوده یا نه!!)
بعدش حرف میزنیم راجع به کیفیت دوربین!!!
عکس هایی که رفیقمون گذاشته،گویاست که داستان عکاسی تو شب چیه!!!
سونی،فقط به خاطر اضافه کردن این سنسور تو دوریبن های حرفه ایش،شدیدا نیکون و کنون رو زیر فشار برده و تو سه مدل اخری که عرضه کرده،فعلا دوربین حرفه ای خاصی برای رقابت وجود نداره!!
دوست عزیز جمع نبندین
من خودم بچه تهرانم ...ولی مخلص همه مردم تو همه جای ایران که سهله ، دنیا هم هستیم . کلی رفیق باحال هم تو سنندج دارم هم تو شیراز هم تو مشهد و گرگان و ...حالا یه ینده خدائی یه چیزی گفت سوء تعبیر نشه....
دیگه دنیا اینقدر کوچیک شده و فرهنگ ها به هم نردیک شده که اینجا و اونجا نداره به لطف اینترنت همه بچه وب جهانی هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)