QC5170 و QC5550 مگه برای سر نیست؟
QC5170 و QC5550 مگه برای سر نیست؟
به شکر و حمد الهی فیلیپس 18% محصولاتشو گرون کرده و شایعه هست که 15% هم تو این هفته میزاره رو قیمت سایت شکوفا هم قیمت هارو برداشته
من فلک زده RQ1150 را با قیمت جدید 180 هزار با کلی منت گرفتم وگرنه 200 هزار میگفت
این فروشنده ها تو هیچ چیز مثل این قیمت اپدیت نیستن تو سه سوت همه فهمیدن گرون شده
فعلا کادوپیچ شده هست امیدوارم بتونم یکشنبه یه ریوییو ی کامل ارائه کنم
RQ 1150 1160 1180 فرقشون فقط ظاهری هست که مربوط میشه به نمایشگر باطری و....
برادر من qc5550 خریدم و باهاش سه تیغ میکنم و توی قسمت اصلاح موی سر هستش.
اینم مزایای زندگی تو کشور گل و بلبل هست.
مبارکت باشه اما یکم گرون خریدی ؟! این سایتی که من دیدم قیمت هاش رو تغییری نداده بود.
واسه خودت خریدی ؟
ممنون دوست عزیز
برام کادو خریدن (بهم گفته بودن برو خودت بخر)
تو شهرمون من هر کجا رفتم همین قیمت بود انگار قبلا فیلیپس گفته بود که از 10/1 قیمتها افزایش پیدا می کنه
دوستان نظرتون در مورد خرید براون کروزر 3 یا 4 چیه؟
در یک کلام یه آشغال به تمام معنا....نه موتور قوی داره و نه میشه به عنوان trimmer استفاده کرد چون موتورش قوی نیست و تیغا ای که داره اصلا تیز نیست....من کروزر 3 رو داشتم با اسمارت فویل که میتونم بکم هیچی رو نمیزد همش جا پا مینداخت....من 4 سال پیش خریدم 69 تومن از بازار هندو های اصفهان همشونم از دم چینی بود عمر باتریش هم افتضاح....
به به ....خلاصه مبارکت باشه....اینترنت برای سرچ کردنه من کسی میشناسم از خود سایت شکوفا هم کمتر میده...!!
تازه با گارانتی شکوفا!!!!
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
qc5550 یه سری هم شیور داره که برای سه تیغ کردن استفاده میشه خودم دارم و یکی از بچه ها صفحات قبل هم داره و هر دو راضی هستیم.
QT4050 چطوره
qt4050 چه فرقی با QC5550 داره
qt40 50 فقط کوتاه میکن و یه مخزن و جارو کوچیک برای جمع آوری خورده موها داره در حالی که 5550 علاوه بر کوتاهی قابل تنطیم یه سر شیور هم داره...
دوستان یه ریش تراش خوب در حد 200 تا 300 تومان معرفی کنید . برند مهم نیست فقط میخوام زیر گردن توپ بزنه و اینکه خط زن برای خط ریش و سبیل + 100 ضد آب باشه .ولی نظر خودم روی برند های فیلیپس و پاناسونیک ولی مدل خاصی مد نظرم نیست !
![]()
پوستتون چطوریه ؟ حساسه ؟ چربه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)