تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 126 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام عرض خسته نباشید خدمت شما من تازه واردم یه سوالی داشتم . چطور میشه یه جیمل ساخت بدون این که برای ثبت نام شماره بدی ؟ اخه دو سه مرحله داره ثبت نام جیمل اول اسمو تاریخ معرفتو کد امنیتی بعد مرحله دوم ازت شماره میخواد بدون شماره نمیذاره جیمل ثبت کنی

این عکس بالای میگن از این طریق از یه جیمل دعوت نامه بفرستی که دقیق توضیح ندادن کجای جیمل چه جوری کدوم بخشش خواستم راهنمایم کنید اگه از این روش خبر دارید مرسی

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام عرض خسته نباشید خدمت شما من تازه واردم یه سوالی داشتم . چطور میشه یه جیمل ساخت بدون این که برای ثبت نام شماره بدی ؟ اخه دو سه مرحله داره ثبت نام جیمل اول اسمو تاریخ معرفتو کد امنیتی بعد مرحله دوم ازت شماره میخواد بدون شماره نمیذاره جیمل ثبت کنی

این عکس بالای میگن از این طریق از یه جیمل دعوت نامه بفرستی که دقیق توضیح ندادن کجای جیمل چه جوری کدوم بخشش خواستم راهنمایم کنید اگه از این روش خبر دارید مرسی
    والا من همینالان یه اکانت ساختم نه شماره خواست نه هسج چیر ایرانم تو لیستش بود
    یه صفحه است فقز برای ساخت جی میل اونو پر میکنی قسمتیم که خواسته اون حروف عجیب غریبو برای اینکه بفهمه روبات نیستی رو وارد کنی می گه اگه دوست داری جای وارد کردن این شمارتو بده کد بهت بدیم می تونی ندی اون حروفو وارد کنی ندیدم مشکلات شمارو داشته باشه. مطمئینی داری جی میل باز می کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بله منم جا شماره خالی میذارم اون کدای زیرو وارد میکنم کد امنیتی بعد که نکس میزنم شماره میخواد

اینجا بعدیشه که شماره میخواد تا شماره بش ندی نمیذاره ثبت کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این اولیشه که اون جا پاین کداشو میزنم با ایمل یاهوم میدم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا چیزی به نظزم نمی رسه
    من خودم همین دیشب همشو پر کردم حتی موبایلو به ایران تغییر دادم ولی شماره ندادم و تنها قسمتی که خالب موند همون موبایلم بود.
    ببین اینو تیک می زنی؟
    skip this verification (phonr verification may be riquired)
    شاید حواست نیست اینو تیک می زنی که می ره قسمت بعدی و اگر نه باید عد این قسمت اگر ارورو نداشته باشه بهت بگهحله اینم اکانتت
    منم این تیکو امتحان کردم وقتی می زنیش می ره اون صفحه ای که تو میگی
    ولی خوب اگر نشد چه عیبی داره موبایلتو بده بگو زنگ بزنه
    من خودم می شناسم افرادی رو ک اینکارو می کنند تو ایران نه خارج. تازه نه فقط برای باز کزدن جی میل بلکه تنظیماتشو یه کاری کردند که اگر از یه وسیله دیگه غیر از وسیله خودشون کسی بخواد وارد جی میل بشه باید از طریق تلفن کد بدند خظرناک نیست

داره خودمونی میشه norooz1345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

والا چیزی به نظزم نمی رسه
    من خودم همین دیشب همشو پر کردم حتی موبایلو به ایران تغییر دادم ولی شماره ندادم و تنها قسمتی که خالب موند همون موبایلم بود.
    ببین اینو تیک می زنی؟
    skip this verification (phonr verification may be riquired)
    شاید حواست نیست اینو تیک می زنی که می ره قسمت بعدی و اگر نه باید عد این قسمت اگر ارورو نداشته باشه بهت بگهحله اینم اکانتت
    منم این تیکو امتحان کردم وقتی می زنیش می ره اون صفحه ای که تو میگی
    ولی خوب اگر نشد چه عیبی داره موبایلتو بده بگو زنگ بزنه
    من خودم می شناسم افرادی رو ک اینکارو می کنند تو ایران نه خارج. تازه نه فقط برای باز کزدن جی میل بلکه تنظیماتشو یه کاری کردند که اگر از یه وسیله دیگه غیر از وسیله خودشون کسی بخواد وارد جی میل بشه باید از طریق تلفن کد بدند خظرناک نیست
    حرف این دوستمون رو تایید می کنم. دیروز خودم یک اکانت جدید ساختم. خیلیم راحت بود.

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بله منم جا شماره خالی میذارم اون کدای زیرو وارد میکنم کد امنیتی بعد که نکس میزنم شماره میخواد

اینجا بعدیشه که شماره میخواد تا شماره بش ندی نمیذاره ثبت کنی
    تا اوننجایی که من تجربه کردم فقط در صورتی شماره نمیخواد که فقط با آی پی و لوکیشن ایران اقدام به ایجاد اکانت کنین،در صورتی که از و*ی*پ*ی*ا*ن یا س*ا*ک*س استفاده کنین باید برای تایید شماره بدین/

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تا اوننجایی که من تجربه کردم فقط در صورتی شماره نمیخواد که فقط با آی پی و لوکیشن ایران اقدام به ایجاد اکانت کنین،در صورتی که از و*ی*پ*ی*ا*ن یا س*ا*ک*س استفاده کنین باید برای تایید شماره بدین/
    اونا رو نمی دونم ولی من از آی پی های کشورهای دیگه هم امتحان کردم و همه مشخصات رو برای ایران دادم مشکلی نبوده. اما ممکنه انواع ف شکن ها مشکلات مختلفی ایجاد کنند نمی دونم. پس بدون ف س امتحان کنید شاید دلیلش همین باشه

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

خب چرا شما نمیخاین شماره تونو وارد کنید ؟؟؟ وارد کنید بعدا هم اگه پسورد رو فراموش کردین راحت ترین ، نمیدونم چرا اینقدر میخاین این مرحله رو یه جوری دور بزنین ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ایول مرسی کارت 20

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •