دوستان سلام. ماشین من حدود 26000 تا راه رفته. می خوام ببرم یه سرویس اساسی انجام بدن. به نظر شما چیه چیزهایی نیاز به تعویض داره چه چیزهایی فقط باید بازدید بشن؟ البته به جز روغن، فیلتر روغن، فیلتر هوا که مرتب تعویض میشن. لنت هامو تازه عوض کردم. تو کیلومتر 20000 تا یه جفت گلد انداختم خدا رو شکر خیلی هم ازش راضیم. سوت و صدا هم نداره. داغ هم نکرده تا حالا. فیلتر بنزین 17000 تا عوض کردم. می خوام واسکازین و شمع ها رو عوض کنم. به جز این دو مورد چه کارهایی لازمه؟؟ مثلا تنظیم موتور لازمه؟ شستشوی انژکتور لازمه؟ اینم بگم مصرف ماشین خوبه، خدا رو شکر مشکل خاضی نداره. فقط هم بنزین سوپر می زنم. به نظر من به نسبت مسافتی که میشه باهاش رفت و ضرر کمترش برای موتور قیمتش مناسبه. البته بعضی وقتها بنزین معمولی هم می زنم. ممنون می شم بگید چه کارهایی باید انجام بدم. و اگه مارک خاصی برای شمع یا واسکازین یا اقلام پیشنهادی دارید اونم بگید. در ضمن اگه در مورد پلوس، گردگیر پلوس، کمکها و لنتهای عقب، جلوبندی، فیلرگیری و هر چیزی که تجربه دارید هم بگید.
یه سوال دیگه هم دارم، موتور ماشین من خیلی کثیف شده چون واشر سر سوپاپم خراب بود نشتی روغن باعث شد که موتور کثیف به نظر برسه. البته سعی کردم با دستمال و برس و اسپری های تمیز کننده موتور تمیزش کنم اما واقعا موتور پراید خیلی موتور دست و پاگیریه و دست آدم به خیلی جاهاش نمی رسه. میشه موتورو شست؟ بدم کارواش بشورن یا خودم بشورم؟ آب بره داخل دینام یا قطعات برقیش چیزی نمیشه؟ممنون از همه.
یه دینا ممنون از همه.