تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 124 اولاول ... 276773747576777879808187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا چند روز پیش فروش فوری بود رو سایت (131) ، اخرین خبر هم این بوده که وزارت صنایع تا اخر سال مهلت داده که به تدریج همه یورو 4 بشن ولی محیط زیست مخالفت کرده. ولی تجربه ثابت کرده نهایتا 1 ماه طول میکشه که خودرو سازها با یه فشار کوچولو رو بازار حرف آخر رو بزنن. با یه سرچ گوگلی میتونین به اخرین اخبار نگاهی بندازین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هیچ نامه رسمی از دولت که مجوز یورو 2 باشه ندیدم اگر شما پیدا کردید لینکشو بزارید.
    البته ظاهرا خودروسازها فعلا از یورو 4 بدشون نمیاد چون مجوز گرانی شده مثلا ایران خودرو متوسط 3 میلیون اضافه کرده
    ظاهرا منتظرن مجوز گرانی مجدد یورو 2 رو هم بگیرن بعدش برای فروش بزارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام. مبارکه
    احتمالا ماشین صفر اولین باره میگیرین. زیاد سخت نگیرین ماشین تو ایران کاملا شانسیه (بنده در طی 1 سال اخیر سه تا پراید صفر عوض کردم و از روی تجربه میگم)
    1- مصرف خودرو تا کیلومتر 10000 به ثبات نمیرسه. پراید های جدید به طور طبیعی در شهر تا 10 لیتر هم گزارش شده و در اتوبان 6 تا 7 لیتر. شانس خوب داشته باشین مصرف ترکیبی ماشینتون 7 تا 8 باشه خوبه.
    2- سرویس اولیه مبلغ حداقل 50 هزار تومن پول میباشد که به شرکت سایپا می پردازین و چیز خاصی نیست در کیلومتر بین 4500 تا 5500
    3- اب بندی معنی خاصی نداره تا 1000 کیلومتر اول دور موتور رو از 3000 بالاتر نبرین، دنده مرده ندین، با سرعت ثابت حرکت نکنین و همه دنده ها رو استفاده کنین بعد از اون هم نرمال رانندگی کنین
    4- خدا رو شکر کنین ماشینتون 4 تا چرخ رو داره دزدگیر پیشکش، با مبلغ حدود 180 هزار تومان یه دزدگیر معمولی ایزی کار یا استیل میت نصب کنین البته با سوکت فابریک
    ممنون از توضیحاتتون فقط نگفتید مصرف سوخت رو چه طوری محاسبه کنم ؟
    راستی این ماشین ما یورو چنده ؟ ( ساییپا 131 SE )

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر می کنم تا به حال سایپا 131 و 132 بنزینی یورو 4 بیرون نداده شاید در آینده هم نده فعلا مبهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای پراید میشه باک رو کاملا پر کرد و کیلومتر شمار رو صفر میکنیم، با طی کردن یه کیلومتر مشخص مثلا 200 کیلومتر بعد دوباره به پمپ بنزین میریم و باک رو دوباره کاملا پر میکنیم مقدار بنزینی که زدین تا باک پر بشه رو تقسیم بر 2 کنید مصرف به صورت تقریبی مشخص میشه.
    والله پراید الان با یورو 4 شدن دیگه فاصله ای نداره، اصلا پراید رو باید به عنوان خودروی نسل بعد انتخاب کنه دنیا، چون قابلیت یورو 10 شدن رو هم داره
    الان پراید se یورو 3.5 محسوب میشه و با یه تغییرات در سیستم موتور و سوخت رسانی به یورو 4 مفتخر میشه.

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. ماشین من حدود 26000 تا راه رفته. می خوام ببرم یه سرویس اساسی انجام بدن. به نظر شما چیه چیزهایی نیاز به تعویض داره چه چیزهایی فقط باید بازدید بشن؟ البته به جز روغن، فیلتر روغن، فیلتر هوا که مرتب تعویض میشن. لنت هامو تازه عوض کردم. تو کیلومتر 20000 تا یه جفت گلد انداختم خدا رو شکر خیلی هم ازش راضیم. سوت و صدا هم نداره. داغ هم نکرده تا حالا. فیلتر بنزین 17000 تا عوض کردم. می خوام واسکازین و شمع ها رو عوض کنم. به جز این دو مورد چه کارهایی لازمه؟؟ مثلا تنظیم موتور لازمه؟ شستشوی انژکتور لازمه؟ اینم بگم مصرف ماشین خوبه، خدا رو شکر مشکل خاضی نداره. فقط هم بنزین سوپر می زنم. به نظر من به نسبت مسافتی که میشه باهاش رفت و ضرر کمترش برای موتور قیمتش مناسبه. البته بعضی وقتها بنزین معمولی هم می زنم. ممنون می شم بگید چه کارهایی باید انجام بدم. و اگه مارک خاصی برای شمع یا واسکازین یا اقلام پیشنهادی دارید اونم بگید. در ضمن اگه در مورد پلوس، گردگیر پلوس، کمکها و لنتهای عقب، جلوبندی، فیلرگیری و هر چیزی که تجربه دارید هم بگید.

یه سوال دیگه هم دارم، موتور ماشین من خیلی کثیف شده چون واشر سر سوپاپم خراب بود نشتی روغن باعث شد که موتور کثیف به نظر برسه. البته سعی کردم با دستمال و برس و اسپری های تمیز کننده موتور تمیزش کنم اما واقعا موتور پراید خیلی موتور دست و پاگیریه و دست آدم به خیلی جاهاش نمی رسه. میشه موتورو شست؟ بدم کارواش بشورن یا خودم بشورم؟ آب بره داخل دینام یا قطعات برقیش چیزی نمیشه؟ممنون از همه.

یه دینا ممنون از همه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان سلام. ماشین من حدود 26000 تا راه رفته. می خوام ببرم یه سرویس اساسی انجام بدن. به نظر شما چیه چیزهایی نیاز به تعویض داره چه چیزهایی فقط باید بازدید بشن؟ البته به جز روغن، فیلتر روغن، فیلتر هوا که مرتب تعویض میشن. لنت هامو تازه عوض کردم. تو کیلومتر 20000 تا یه جفت گلد انداختم خدا رو شکر خیلی هم ازش راضیم. سوت و صدا هم نداره. داغ هم نکرده تا حالا. فیلتر بنزین 17000 تا عوض کردم. می خوام واسکازین و شمع ها رو عوض کنم. به جز این دو مورد چه کارهایی لازمه؟؟ مثلا تنظیم موتور لازمه؟ شستشوی انژکتور لازمه؟ اینم بگم مصرف ماشین خوبه، خدا رو شکر مشکل خاضی نداره. فقط هم بنزین سوپر می زنم. به نظر من به نسبت مسافتی که میشه باهاش رفت و ضرر کمترش برای موتور قیمتش مناسبه. البته بعضی وقتها بنزین معمولی هم می زنم. ممنون می شم بگید چه کارهایی باید انجام بدم. و اگه مارک خاصی برای شمع یا واسکازین یا اقلام پیشنهادی دارید اونم بگید. در ضمن اگه در مورد پلوس، گردگیر پلوس، کمکها و لنتهای عقب، جلوبندی، فیلرگیری و هر چیزی که تجربه دارید هم بگید.

یه سوال دیگه هم دارم، موتور ماشین من خیلی کثیف شده چون واشر سر سوپاپم خراب بود نشتی روغن باعث شد که موتور کثیف به نظر برسه. البته سعی کردم با دستمال و برس و اسپری های تمیز کننده موتور تمیزش کنم اما واقعا موتور پراید خیلی موتور دست و پاگیریه و دست آدم به خیلی جاهاش نمی رسه. میشه موتورو شست؟ بدم کارواش بشورن یا خودم بشورم؟ آب بره داخل دینام یا قطعات برقیش چیزی نمیشه؟ممنون از همه.

یه دینا ممنون از همه.
    دوست عزیز این گلد که گفتی اسم لنت بود؟!
    آخه ماشین من صدا میده لنت های جلوش میخواستم بدونم چه لنتی خوبه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز این گلد که گفتی اسم لنت بود؟!
    آخه ماشین من صدا میده لنت های جلوش میخواستم بدونم چه لنتی خوبه؟
    گلد یکی از بهترین لنتها و ساخت کره است. البته تقلبی زیاد داره تو بازار و باید از فروشنده با انصاف بخرید.
    می تونید از لنت کره ای که نمایندگی ها دارن بندازین من استفاده کردم خوب بود.

8. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه دینا ممنون از همه.
    شمع ها رو حتما عوض کنید چون شمع هایی که فابریکی روی ماشین هست خیلی با کیفیت نیست. مارک بوش، اکیوم و یا ان جی کا بهترینها هستن و ثابت شده.
    فیلتر بنزین رو خیلی دیر عوض کردی با توجه به کیفیت پمپ بنزینها (محل سوخت گیری) و مخازن قدیمی و کثیف باید هر 10 هزار تعویض بشه.
    واسکازین رو نیازی به تعویض نیست ولی اگه اصرار دارین از واسکازین 75-80 مارک کاسپین یا بهران بریزید (حتما ایرانی بریزین و پول الکی به خارجی ندین که اکثرا تقلبی هستن)
    یه تون اپ ببرید ماشین رو تا بهتون بگه که انژکتور و فیلر و بقیه سیستم مورد داره یا نه.
    شستن موتور توصیه نمیشه احتمال رسوب در مدارات الکتریکی و زنگ زدگی بالا میره. ولی در صورت اصرار روی قسمت های الکتریکی و مدارات رو با نایلون بپوشونید و موتور رو در خالت گرم نشورید.
    بقیه مواردی که گفتین در صورت نیاز باید تعمیر یا تعویض بشن به تشخیص مکانیک (سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!)

10. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن سوالات منو خوندن و همینطور حوصله به خرج دادن و جواب دادن. در جواب دوستمون باید بگم همونطور که گفتن Gold مارک لنته. فقط باید مراقب باشید تقلبی هم داره. راستش من میخواستم فیلتر بنزین عوض کنم اما هر جا می بردم میگفتن نیازی نیست. یه جوری شده بود که خودم میخواستم دست به آچار شم. چون واقعا اعتقاد دارم ماشین با همین فیلترهاشه که زنده است. اگه به موقع تعویض نشن ممکنه یهو تو خرج بری. در مورد واسکازین من دنده هام یه مقداری سفت جا میرن. البته نه خیلی. میشه گفت عادت کردم. اما دنده عقب واقعا بعضی وقتا اذیت می کنه و گاهی تا 7 8 بار هم جا نمیره. و مجبور میشم از 2 برم عقب. از آنجایی که نمی دونم کارخونه واسکازین چی ریخته و از آنجایی که حدس می زنم شاید به این دلیل باشه که دنده ها سفتن.گفتم ماشینو نبرم گیربکسش پیاده شه اول واسکازین خوب بریزم اکه دیدم درست شد که خب هیچی. اگه نه که یه فکر اساسی بکنم. در مورد مارک هم من خودم روغن موتورو ایرانی می ریزم. میدونم اکثر روغن های خارجی تقلبی هستن حتی یه جا خوندم وزیر نفت یا همچین کسی گفته بود که ما اصلا واردات روغن خارجی نداریم !!!! پرسیده بودن پس این روغنها چیه تو بازار؟؟ گفته بود افراد سودجود قوطیشو وارد می کنن و با روغن داخلی نامرغوب حتی پر میکنن و میدن تحویل ملت. البته من با 100 درصد این حرف موافق نیستم اما خب احتمالش هم هست. مثلا همین تعویض روغنی ها این همه قوطی و محفظه روغن چیکار می کنن؟؟؟ همشو می فروشن به بازار بازیافت؟ فکر نکنم. البته اینجا جای این حرفا نیست. منم حرفمو مختصر کنم. به نظر من دوستانی که خارجی می ریزن حداقل قوطیشو بردارن و یه جوری معدوم کنن که امکان استفاده مجدد نداشته باشه. حالا با تمام این اوصاف نیم دونم برای واسکازین میگن لیکومولی خوبه. ظاهرا نمیاندگی هم داره. حالا کسی ریخته بدونه خوبه یا نه؟ یا همون ایرانیو بریزم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن سوالات منو خوندن و همینطور حوصله به خرج دادن و جواب دادن. در جواب دوستمون باید بگم همونطور که گفتن Gold مارک لنته. فقط باید مراقب باشید تقلبی هم داره. راستش من میخواستم فیلتر بنزین عوض کنم اما هر جا می بردم میگفتن نیازی نیست. یه جوری شده بود که خودم میخواستم دست به آچار شم. چون واقعا اعتقاد دارم ماشین با همین فیلترهاشه که زنده است. اگه به موقع تعویض نشن ممکنه یهو تو خرج بری. در مورد واسکازین من دنده هام یه مقداری سفت جا میرن. البته نه خیلی. میشه گفت عادت کردم. اما دنده عقب واقعا بعضی وقتا اذیت می کنه و گاهی تا 7 8 بار هم جا نمیره. و مجبور میشم از 2 برم عقب. از آنجایی که نمی دونم کارخونه واسکازین چی ریخته و از آنجایی که حدس می زنم شاید به این دلیل باشه که دنده ها سفتن.گفتم ماشینو نبرم گیربکسش پیاده شه اول واسکازین خوب بریزم اکه دیدم درست شد که خب هیچی. اگه نه که یه فکر اساسی بکنم. در مورد مارک هم من خودم روغن موتورو ایرانی می ریزم. میدونم اکثر روغن های خارجی تقلبی هستن حتی یه جا خوندم وزیر نفت یا همچین کسی گفته بود که ما اصلا واردات روغن خارجی نداریم !!!! پرسیده بودن پس این روغنها چیه تو بازار؟؟ گفته بود افراد سودجود قوطیشو وارد می کنن و با روغن داخلی نامرغوب حتی پر میکنن و میدن تحویل ملت. البته من با 100 درصد این حرف موافق نیستم اما خب احتمالش هم هست. مثلا همین تعویض روغنی ها این همه قوطی و محفظه روغن چیکار می کنن؟؟؟ همشو می فروشن به بازار بازیافت؟ فکر نکنم. البته اینجا جای این حرفا نیست. منم حرفمو مختصر کنم. به نظر من دوستانی که خارجی می ریزن حداقل قوطیشو بردارن و یه جوری معدوم کنن که امکان استفاده مجدد نداشته باشه. حالا با تمام این اوصاف نیم دونم برای واسکازین میگن لیکومولی خوبه. ظاهرا نمیاندگی هم داره. حالا کسی ریخته بدونه خوبه یا نه؟ یا همون ایرانیو بریزم ؟
    لیکومولی هر یک لیترش رو به قیمت 3 ماه پیش که پرسیدم 18 هزار تومن حساب میکنن. من تو 132 که یه سال پیش داشتم استفاده کردم و مجبور شدم گیربکس باز کنم چون کاسه نمد گیربکس رو از بین برد و واسکازین به محفظه دیسک و صفحه نشت کرد و کلی خسارت دیدم. احتمالا فرمول لیکومولی با جنس کاسه نمد و واشر پراید نمی خونه. این تجربه من بود.

13. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •