دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbpsروی پیشونی سیاه سیاهه!
دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbpsروی پیشونی سیاه سیاهه!
حداکثر IP که ممکنه از یه بازی Classic بگیری رو حساب کرده. اگر First win of the Day داشته باشی که مقدارش هست 150 آی پی، IP Boost از هر دو نوع روزانه و بُرد خریده باشی، 55 دقیقه به بالا هم بازی طول کشیده باشه که Cap هست، 585 تا IP میتونی به دست بیاری از 1 بازی،
توی پرانتز هم حساب کرده توی هفته هایی که IP دو برابر حساب میشه به عنوان جایزه از طرف Riot ، مثل همین چند وقت پیش که 2 روز به خاطر کسایی که Facebook لایک کرده بودن IP دو برابر برای تمام بازی ها جایزه به همه داده شد، میشه 730 تا IP به دست آورد از 1 بازی.
اگرم ببازی حداکثر IP که میتونی بدست بیاری 95 تاست.
ممنون واقعا تو بازی خیلی کمک کردید شما راهنمایی تون عالی بوده کلا این First win of the Day فلسفه چی ؟!یک ساعت میاد میره گاهی اون یک خاموش و گاهی روشن و شمارش نمیشه ساعت ؟!
یعنی روزتو با اولین برد شروع کنی برای ip هات bonus میگیری![]()
امروز rumble گرفتم بار اول با AI خوب بود ولی بار دوم یه 16 باری مردم پینگ یاری نکرد چرا انقدر مقاومت کم با اینکه HP خوبی داره
قلقل بگین ؟!
یک مدتی هست با Teemo میرم فوقل العادس به نظر بهتر از amumu میتونه تیم نجات بده
البته با amumu یک دست بیشتر نرفتم![]()
Last edited by Fusi0n; 09-06-2012 at 14:34.
من 8000 تا ip دارم
میخوام darius رو بگیرم ... ترکوندم دست نبوده ببازم با داریوس ... آخرشه![]()
رامبل هیروی بسیار فان و جالبیه من اکثر اوقات که که باهاش بازی کردم بازی رو بردم
مهمترین نکته در مورد رامبل اینکه یه AP که melee و به دلیل melee بودن برای dmg زدن باید به دشمن خیلی نزدیک بشی و در نتیجه focus میشی و خیلی سریع کشته میشی !
پس بهترین راه حل اینه که رامبل رو نیمه تانکی بسازی تا دووم بیاری ومثل یه off tank عمل کنی
مهمترین ایتمها که در اصطلاح core یا هسته رو برای رامبل تشکیل میدن
بعد از اینها نسبت به نوع دشمنات یعنی AP یا AD بودن میتونی armor یا magic res بخری و اگر بازی خیلی طولانی شد برای بالا بردن dmg در اخر یک Rabadon's Deathcap بخری
![]()
Last edited by AmatX; 09-06-2012 at 19:22.
چرا خالی میبندی؟
دوبار با خودم باختی![]()
خخخخ
خب نوب تو تیم بود
Afk هم داشتیم
دیشب با ts همگی 5 نفری 5 دست بازی کردیم فوق العاده بود همشونم جز آخری بهترین بودم![]()
با اینکه nerf شده ولی هنوز OP هسته بهت پیشنهاد میکنم صبر کنی تا بازم nerf بشه تا از خریدش پشیمون نشی
امروز برای اولین بار با darius یه co op vs AI بازی کردم
50 تا بات کشتم و یک بار هم نمردم در نتیجه هم تیمی ها هم شروع کردند به فحش و QQ که بزار ما هم چند تا بکشیم !
عکس
یوزرم در بازی :
NOOB4WIN
EU Nordic & East
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)