می تونه wave 723 رو انتخاب کنه. قیمتش بین 200 تا 250 و دوربین 5 مگا و کیفیت صدای خوب و بلند.
می تونه wave 723 رو انتخاب کنه. قیمتش بین 200 تا 250 و دوربین 5 مگا و کیفیت صدای خوب و بلند.
بگفته ی دوست من که بالای سر من پیام داده رو می تونید گوش کنید اگه کسی که می خواهید براش کیفیت مهمه خوب باید گوشی خفن بگیرید اگه یک بچه و یا یک خانم هست و زیاد به این چیز ها اهمیت نمی ده بنظر من ویو های دیگه هم گرون هست برای اون فرد شما چیز ارزون تر بگیرید چون اگهع بخرید و شخص مقابل از امکاناتش مصرف نکنه پولتون رو دور ریختین اگه چیز خفن می خواهید و صفحه ی بزرگ علاقه دارید ویو دو الان بهترین هست
خوب حالا خودتون باید بگید شخص مقابل چه جور پسندی هست
باز سوالی بود بگو که من و بچه ها بهت کمک می کنیم
طرف مقابل یه خانم هست و یه موبایلی میخواد که هم قشنگ و هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم اینکه حداقل دوربینش 5 باشه بنظرم wave 723 از همه بهتریه نظر شما چیه؟
سلام دوستان
چه خبرا؟
بادا 2 اومد یا نه هنوز؟
دوستدار شما یاشار
خوب اگه نم یخواهی زیاد بریز به پاش نکنی اره چیز خوبی هست
ولی قبل از خریدت این رو بگم که یکدفعه نشه که بگه م یخوام بازی نصب کنم می خوام 4 تا کار خفن با گوشی کنم
اگه از این نوع افراد نیست پس همون رو باسش بگیر بره حال کنه
بلخره رفیقش باسش گرفته
خوب الان که نم یخواهی بخری یکم تحقیقات کن بعد برو بگیر به نظر من هم یک سری به اینجا ها ککه گذاشتم بزن ببن و خودت بهترین فکر رو بکن ولی باز بگو تا نظر بدیم بهت اگه دوست داشتی
ویو 2
ویو 723کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یادم رفت بگم بادا که بخواد بیاد یک جورایی ماله شما جزو آخرین ها هست که میاد و امکانش هست در آینده ساپورت آبدیت نشه
ولی ویو دو احتمالش کمتره
بازم کم خواستی هستیم
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
خبر تازه اینه که فروشگاه ایران انگار داره به شروعش نزدیک می شه
و اینکه بازی پلنت و زامبی تو سرور اینگلیس مجانی شده و چندتا بازی باحل به ایران اضافه شده و همه مجانی بید
و تو سرور اینگلیس 21 بازی مجانی شده و می تونی دانلود کنی
خوب اینا خبر های دست اول بید![]()
Samsung Wave 723 در مورد سی پی یوش هیچی نوشته نشده ؟
Samsung Wave 723 نسبت به wave 2 برنامه ها کمتری داره؟
خوب معلومه که سی پو یوش از ویو دو خیلی پایین تره یا 800 هست یا 500 یا اینا
برنامه های بادا زیاد شده ولی چون سی پی یو و بقیه تشکیلات ضعیف هست خوب گوشی نمی تونی اون ها رو باز کنه
پس کمتر بزنامه و بازی براش هست
یک سری هم اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سامسونگ اپز ایران از دیروز چه باحال شده. حدود 10-12 تا بازی خوب که پیش از این پولی بوده رو مجانی گذاشته!به قول کاربر leon scott ظاهرا به آغاز به کار رسمی فروشگاه سامسونگ تو ایران نزدیک میشیم و این اولین نمونه در بین سیستم عامل های موبایل در ایران خواهد بود.
یکی از دوستانم چند روز پیش wave II خریده من با گوشی خودم که x10 هست مقایسش کردم
کیفیت نمایشگر هر دو گوشی مثل همه
ویو سنگین تره
پست بدنه ویرو فلزی هست
باتری ویو بزرگتره
ویو تا 5 روز شارژ نگه میداره ولی x10 در بهترین حالت 2.5 روز
تاچ خازنی حساس هر دو گوشی
عکاسی ویو معرکه هست
از عرض از x10 چهار میلیمتر کوچک تره
از ارتفاع از x10 چهار میلیمتر بلند تره
از نظر قطر یکی هستند
از نظر صدا ویو صدای بلندتر و واضح تری و خوبی قابل تشخیصه
سرعت بلوتوث خیلی بالایی داره
پس پرچم ویو2 بالاست...از همه مهمتر قیمت عالیه ویو2
دوستدار شما یاشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)