درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده![]()
درود
بازی رو نصب کردم کرکشم درست بود بازی کردم سیستم رو خاموش کردم بعد روشن کردم که برم دوباره بازی کنم اما دیگه اجرا نمیشه ارور میده بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما باز همون ارور رو میده![]()
درسته
ولی هر کاری به فکرم رسیده انجام دادم نشد که نشد
لطفا حرفه ای ها اگه راه حلی واسه این مشکل دارند بگن
ممنون
یک چیزی که حسابی منو نا امید کرد مدل بازیکنا هنگام کرنر زدن یا ضربه ایستگاهی زدنه1 اونقدر مصنوعی که آدم حالش بد میشه!! یک نگاه به محوطه جریمه نمی کنن! زل میزنن به توپ تا ضربه کرنر و بزنی! خیلی مسخره بود
من خودم PES بازم اما فک نکنم دیگه این سال PES بازی کنم ... چون از این نسخه واقعا نا امید شدم ...
به نظر من کونامی 1 سال عقب تره از فیفا ... چون این فیفا پی سی مال پارساله و خیلی خیلی بهتره از این PES که ماله امساله ...
re-signing fee مبلغیه که برای تمدید قرارداد به بازیکن پرداخت میشه.
منم تو کفم نمیتونم تمدید کنم![]()
کسی اینجا هست که فیفا 11 رو با مدم TP-LINK ، بدون مشکل آنلاین بازی کرده باشه ؟
یعنی مشکل تایم اوت نداشته باشه ؟
با مدمهای دیگه چطور ، کسی مشکل تایم اوت داشته ؟
ظاهرا فقط مدمهای tp-link این مشکل رو دارند
Last edited by Mehdi.ss; 07-10-2010 at 20:42.
چقدر ایراد میگیرید. بازی با گیم پلی به این قوی قدری تو کدو بازی فوتبال دیده بودید؟ به جای ایراد گرفتن دعا به جون کارمندا و انیماتوریستای EA کنید.هر کی خواست بازی رو لن بازی کنه ایدی گیم رانجر منو اد کنه.pls حرفه ای ها اد کنن
gameranger id :the_imortal_meysam@att.net
اتفاقا من مودم tp-link دارم و مشکلی ندارمکسی اینجا هست که فیفا 11 رو با مدم TP-LINK ، بدون مشکل آنلاین بازی کرده باشه ؟
یعنی مشکل تایم اوت نداشته باشه ؟
با مدمهای دیگه چطور ، کسی مشکل تایم اوت داشته ؟
ظاهرا فقط مدمهای tp-link این مشکل رو دارند
کلا ربطی به مودم نداره و مشکل از تنظیمات مودم هست
+
حسین مودم d link بود و نمی تونست بازی کنه
مودم من D Link هست و خیلی راحت انلاین بازی میکنم![]()
یکی از آشناها dlink داره و راحت داره بازی می کنه
میتونی چند تا عکس از تنظیماتت بذاری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)