تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 137 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

والا نمیدونم چی بگم من هم تعجب میکنم

شرمندتم راه دیگه ای بلد نیستم که کمکت کنم

برا من با همون راه اولی کار کرد

اگه کسی اینجا هست که راه دیگه ای بلده لطفا بگه که کار دوستمون هم راه بیفته

موفق باشی

باز هم ممنون وقت گذاشتی . مثل اینکه چاره ایی ندارم باید صبر کنم اندروئید 2.3 واسش بیاد . کسی می دونه کی قراره واسش اندروئید 2.3 بیاد ؟؟؟
    در ضمن فکر میکنی اگر من گوشیم رو ریست کنم و مموریش رو هم فرمت کنم فکر میکنی مشکلم حل بشه ؟؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

باز هم ممنون وقت گذاشتی . مثل اینکه چاره ایی ندارم باید صبر کنم اندروئید 2.3 واسش بیاد . کسی می دونه کی قراره واسش اندروئید 2.3 بیاد ؟؟؟
    در ضمن فکر میکنی اگر من گوشیم رو ریست کنم و مموریش رو هم فرمت کنم فکر میکنی مشکلم حل بشه ؟؟

مرسی

سلام دوست عزیز

بله اندروید 2.3 حتما براش میاد خیالت جمع توی زمستون میاد

در مورد فرمت کردن مموری و ریست گوشی امتحان کن شاید جواب داد.

در مورد روت کردن گوشی این دوستمون نینجا یه روش گذاشته برو اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من تست نکردم ولی جواب میده

موفق باشی
    Last edited by kissyou; 12-01-2011 at 23:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هیچی!!!
    این گوشی دوربینش کیفیت بالایی نداره! صفحه نمایشش هم زیاد قو ی نیست...اینی که دارم میگم،در مقابل ایفون 4 و گلکسی هستش....گاهی وقتا احساس میکنم که ال سی دی کامپیوترم هم اگه اندازه گلکسی بود،کیفیتش از گلکسی کمتر بود!!!!چه برسه به یه گوشی بیچاره....
    در کل،در اندروید،بعد از گلکسی و نکسوس 2،دیزایر اچ دی یه غوله واسه خودش.....
    نرم افزاری هم که با روت کردن و تعویض رام حل میشه...هر چند چیز خاصی به گوشم نرسیده!

دوست من چطور این نظریات را بیان میکنید من خودم نرم افزار کار گوشی هستم گوشی خودم هم dhd هست بعد از کلی تحقیق هم خریدم روزی هم بیشتر از یکی دو ساعت گالاکسی و دیزایر زیر دستمه تنها فرق lcd این دوتا اینه که گالاکسی رنگها را گرم تر نشون میده وزاویه دید بهتری داره البته من که الان یه ماهه گوشی را دارم تا حالا به فکرم نرسیده که از بغل به گوشی نگاه کنم این قدر توسر lcd این گوشی زدن که هر که میخواد این گوشی را بخره ترس داره نه دوستان والا بخدا lcd خیلی با کیفیته داره و نسبت به گالاکسی رنگها را طبیعیتر نشون میده دوربین هم عکسبرداریش عالیه فیلمبرداریش هم خیلی خوبه ولی اگه با رامهای جدید 25 fps را به 30 برسونن عالی میشه و من که با جفتشون کار کردم با دیزایر hd بیشتر حال میکنم

تا قبل از نمایشگاه ces دیزایر hd گالاکسی و نکسوس هرسه توی نظرات مختلف بهترین ها بودند و هیچ وقت نمیشد یکی را 100% قویتر دونست

بای...
    Last edited by Ahmad_p1; 13-01-2011 at 10:24.

4. 6 کاربر از Ahmad_p1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من چطور این نظریات را بیان میکنید من خودم نرم افزار کار گوشی هستم گوشی خودم هم dhd هست بعد از کلی تحقیق هم خریدم روزی هم بیشتر از یکی دو ساعت گالاکسی و دیزایر زیر دستمه تنها فرق lcd این دوتا اینه که گالاکسی رنگها را گرم تر نشون میده وزاویه دید بهتری داره البته من که الان یه ماهه گوشی را دارم تا حالا به فکرم نرسیده که از بغل به گوشی نگاه کنم این قدر توسر lcd این گوشی زدن که هر که میخواد این گوشی را بخره ترس داره نه دوستان والا بخدا lcd خیلی با کیفیته داره و نسبت به گالاکسی رنگها را طبیعیتر نشون میده دوربین هم عکسبرداریش عالیه فیلمبرداریش هم خیلی خوبه ولی اگه با رامهای جدید 25 fps را به 30 برسونن عالی میشه و من که با جفتشون کار کردم با دیزایر hd بیشتر حال میکنم
    نمیدونم دوست عزیز....من خودم ایکس تن داشتم،و الان هم گلکسی....موقعی که دیزایر اچ دی رو تست کردم،مثل خیلی های دیگه توی همین تاپیک به این نتیجه رسیدم که کیفیت دوربین،8 مگاپیکسل نیست! و همچنین صفحه نمایش اون چیزی که باید نیست...
    البته منم عنوان کردم که این گوشی یه گوشی خیلی خوبه...ولی واقعیت اینه که بعد از گلکسی قرار میگیره...(اگه از دوستان گلکسی دار بپرسید،میدونن که من زیاد با گلکسی حال نمیکنم و الانم میخوام بفروشمش! و وقتی میگم گوشی قوی تره،به این خاطر نیست که دارمش..به این خاطره که واقعا قوی تره! و اینکه این فقط نظر من نیست،بلکه این گوشی یکی از 10 گجت برتر کل سال 2010 از نظر مجله ی تایم هم بود...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

نمیدونم دوست عزیز....من خودم ایکس تن داشتم،و الان هم گلکسی....موقعی که دیزایر اچ دی رو تست کردم،مثل خیلی های دیگه توی همین تاپیک به این نتیجه رسیدم که کیفیت دوربین،8 مگاپیکسل نیست! و همچنین صفحه نمایش اون چیزی که باید نیست...
    البته منم عنوان کردم که این گوشی یه گوشی خیلی خوبه...ولی واقعیت اینه که بعد از گلکسی قرار میگیره...(اگه از دوستان گلکسی دار بپرسید،میدونن که من زیاد با گلکسی حال نمیکنم و الانم میخوام بفروشمش! و وقتی میگم گوشی قوی تره،به این خاطر نیست که دارمش..به این خاطره که واقعا قوی تره! و اینکه این فقط نظر من نیست،بلکه این گوشی یکی از 10 گجت برتر کل سال 2010 از نظر مجله ی تایم هم بود...
    سلام به همه دوستان

در مورد بحث گوشی من عقیده های دوستان خوبم senaps و Ahmad_p1 رو به طور کامل قبول ندارم.

ببنید دوستای عزیز نوع نگرش و دیدگاه هر فرد نسبت به یک گوشی با کسی دیگه فرق میکنه.ممکنه صفحه یک گوشی برای یک فرد جذابتر از گوشی دیگه باشه ولی برای کسی دیگه اینطور نباشه مثلا من خودم به صفحاتی با نور بالا و درخشندگی زیاد عادت ندارم و اذیتم میکنه ولی دوستم از صفحاتی با رنگهای پر رنگ و درخشندگی زیاد خوشش میاد حالا ما بیایم یک ماه هم با هم بحث کنیم به هیچ نتیجه ای نمیرسیم چون نگرشمون فرق میکنه صفحه super amoled چشمهای منو اذیت میکنه مخصوصا تو متن و باهاش راحت نیستم البته تو با کیفیت بودن صفحه بحثی نیست ولی من باهاش راحت نیستم اما دوستم که گرفته میگه عالیه و داره باهاش حال میکنه من با صفحه lcd desire راحتترم چون رنگهاش خنکتر و ملایمتره و نمایش طبیعیتری هم داره. ولی این دلیل بر بد بودن این صفحه نیست و از کیفیت بالای این صفحه چیزی کم نمیکنه.همونطورکه گفتم نظرات مختلفن و دیدگاهها فرق میکنه نمیشه نظر داد کدوم بهتره.
    خلاصه اینکه هر کی یه نگرشی داره و با اون نگرشش راحته پس بیخود این بحثها رو نکنید که نتیجه نداره

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 13-01-2011 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تا قبل از نمایشگاه ces دیزایر hd گالاکسی و نکسوس هرسه توی نظرات مختلف بهترین ها بودند و هیچ وقت نمیشد یکی را 100% قویتر دونست

بای...

سلام
    من هم با شما کاملا موفق هستم .
    اصلا یه چیز جالب میدونی من چرا این گوشی رو خریدم ؟؟ تو همین تاپیک یه عکس دیدم (فکر کنم صفحه 27 بود ) که ال سی دی این گوشی را با گلکسی سامسونگ مقایسه کرده بود . تو نگاه اول سامسونگ خیلی خیلی برتر بود ولی !!!!!! اگه به عکس دقت میکردی کسی که گوشی رو تو دستش گرفته بود زاویه نگه داشتن سامسونگ و دیزایر تو دستش کلی فرق میکرد . دقت کنید . دیزایر روی انگشت کوچیکش بود و سامسونگ زیر انگشت کوچیک . همون جا بود که فهمیدم دارن بر علیه ال سی دی این گوشی جو سازی میکنن . من هم همون شب رفتم دیزایر رو گرفتم . واقعا هم ازش راضی هستم . در مورد رنگها هم من نظر خودم رو دارم . رنگ واقعی رو نسبت به رنگ قشنگ ترجیح میدم . مثلا من با دوربین های عکاسی سونی هم این مشکل رو دارم . خیلی عکسهاش قشنگه ولی اصلا واقعی نیست !!
    Last edited by mnaderpour; 13-01-2011 at 16:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    یه موردی که این گوشی داره DLNA هستش . کسی میدونه چطور فعال میشه و کارمیکنه ؟؟؟
    راستی تلوزیون من SONY Ex-700 هستش که وایر لس هم داره !
    کمک لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من برای دریافت Arabic_Android_Plus_for_HTC_Desire_HD_Sense_signed _2به سایت معرفی کردیدمراجعه کردم آدرس سایت اشتباه بود لطفا کمکم کنیداین برنامه رودانلود کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

سلام
    یه موردی که این گوشی داره DLNA هستش . کسی میدونه چطور فعال میشه و کارمیکنه ؟؟؟
    راستی تلوزیون من SONY Ex-700 هستش که وایر لس هم داره !
    کمک لطفا

سلام mnaderpour عزیز

در مورد dlna یه قسمتی هست تو خود تلوزیونت تو تنظیماتش باید بری.

یه نوع هست که با usb ارتباط برقرار میکنه و یه نوع هست که با وایرلس.

کار باهاش اسونه از طرف تلوزیون search میکنی بعد به هم وصل میشن بعد فایلها رو share میکنی.

البته من با حالت وایرلس کار نکردم ولی فکر نکنم فرقی بکنه

یه سوال شما از speaker گوشی راضی هستی فکر میکنی برای اهنگ گوش دادن مناسبه لطفا نظرتو بگو ممنون میشم بعد کیفیت و بلندی صداشو میتونی با یه گوشی مقایسه کنی ممنون میشم تو زنگها و sms که خوب جواب میده.ممنون و موفق باشی

فعلا بای
    Last edited by kissyou; 13-01-2011 at 23:34.

داره خودمونی میشه eduardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

دوستانی که گوشی رو دارن صداش-زنگ و اس ام اس- چطوره؟ من چندجا خوندم میگن خیلی افتضاحه!!! یعنی اگه تو جیب باشه و تو خیابون باشیم متوجهش نمیشیم؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگه در مورد پخش موزیکش...چطوره؟؟! نرم افزار خود گوشی برای پخش آهنگ خوب جواب میده؟؟ کارایی داره؟؟ هدستش چطوره؟؟ چون آهنگ زیاد میگوشم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •