تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 309 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

هادی جان بار جدید دیفای نرسید؟
    یکی از دوستام از دبی زنگید و گفت که atrix 4g اونجا اومده قفل شکسته حدود 900 تا 950 تومن ! یکم پولش زیاده وگر نه میگفتم برام بخره
    موتورولا xoom هم بالای 1.5 میلیون قیمت داد که فعلا نمی ارزه !! حالا خودم 2 هفته دیگه میرم دبی ببینم چی میشه
    این atrix 4g که با اتریکس معمولی فرقی نداره که ؟یعنی با سیم ایران کار میکنه؟
    هنوز نه !

آتریکس 4g اتفاقا همین که بار میاره قرار بود یک دونه برای یه بنده خدا بیاره که فقط باهاش بعنوان پاکت پی سی استفاده کنه /
    قیمت هم به نظرم گرون نیست / البته قیمت گوشی بدون قرارداد تو امریکا 650 دلاره
    اما در مقایسه با آیفون 4 که الان یک میلیون میفروشن خیلی بهتره .
    زووم هم نهایتش 900 تا یک میلیون باید بیاد ایران . البته برای شروع هر قیمتی بتونن میندازن .
    آتریکس 4g هم با معمولی فرقی نداره فقط اون از شبکه های 4g هم پشتیبانی میکنه .
    اگر سیم کارت خور باشه و بتونن آنلاکش کنن باید کار بده تو ایران /

2. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان..میخواستم بگم من با یکی شرط بندی کردمو گوشیمو 5 ثانیه کامل کردم تو آب ...اولش خیلی استرس داشتم ولی هیچ مشگلی پیش نیومد...

4. 4 کاربر از hamed_zoho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما از کجا گوشی رو خریدی؟با گارانتی گرفتی؟
    با گارانتي فيتكو از ايرانيان!البته يارو گفت فقط 3 تا فيتكو آورده بود منم همين يكي رو داشتم!
    شايد اگه تجربه ي موفقي باشه بازم بياره!(البته اين نظر شخصي منه ها)

6. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز یه خواهشی داشتم یه زحمت بکش برنامه root explore رو نصب کن(با نصب این برنامه گوشیت روت نمیشه ها نگران نشی) و برو به این ادرس و از فایلهایی که میگم یه کپی بگیر برامون اپلود کن تا ما هم بریزیم توی گوشیمون و فارسی رو ما هم داشته باشیم:
    برو به پوشه:
    system\lib
    و از این سه فایل یه گپی بگیر:
    libskia.so
    libskiagl.so
    libwebcore.so
    بعد یه جا اپلودش کن.
    مرسی
    به روي چشم دوستان!البته ehsan عزيز هم خواسته بود ولي با يه نرم افزار ديگه گفت انجام بدم!يه فايل منيجر!
    ولي مشكل من اينه كه نميتونم گوشيو يه pc وصل كنم به خاطر ويروس!الانم با اينترنت گوشي مشكل دارم!كه شايد از شبكه باشه!ولي اگه حل شد چجوري ميتونم با گوشي مستقيم نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!راستي اندرويد هم مثل لينوكس در برابر ويروس ها مقاومه؟وقتي به pc وصل كنم براي اولين با دقيقا چه كاري بايد انجام بدم؟قبلش بايد نرم افزار خاصي يا درايور خاصي نصب كنم؟چه فرقي بين ريختن نرم افزار و فايل هاي مولتيمديا هستش؟با تشكرات فراوان از توضيحات دوستان!!!!!!!!

8. 4 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

به روي چشم دوستان!البته ehsan عزيز هم خواسته بود ولي با يه نرم افزار ديگه گفت انجام بدم!يه فايل منيجر!
    ولي مشكل من اينه كه نميتونم گوشيو يه pc وصل كنم به خاطر ويروس!الانم با اينترنت گوشي مشكل دارم!كه شايد از شبكه باشه!ولي اگه حل شد چجوري ميتونم با گوشي مستقيم نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!راستي اندرويد هم مثل لينوكس در برابر ويروس ها مقاومه؟وقتي به pc وصل كنم براي اولين با دقيقا چه كاري بايد انجام بدم؟قبلش بايد نرم افزار خاصي يا درايور خاصي نصب كنم؟چه فرقي بين ريختن نرم افزار و فايل هاي مولتيمديا هستش؟با تشكرات فراوان از توضيحات دوستان!!!!!!!!
    نرم افزار Root Explorer همونیه که دوستمون معرفی کردن، یه نوع فایل منیجر قویه. در مورد ویروس فکر نمیکنم ویروس های ویندوز ربطی به آندروید داشته باشن، چون من کامپیوترم ویروس داره و هر روزم گوشیم رو بهش وصل میکنم هیچ اتفاقی هم نمیوفته!
    در مورد وصل کردن گوشی به کامپیوتر : خیلی سادست به هیچ برنامه ای نیاز نداره. کابل رو که وصل کردی چند ثانیه صبر میکنی تا کامپیوتر گوشی رو بشناسه خودش. بعد میری توی my cmputer اونجا یه درایو که همون مموری کارت رو گوشیته، نشون داده میشه.
    برنامه root explorer رو بعد از دانلود اونجا کپی میکنه( مثلا توی مموری یه new folder درست کن و اسمش رو بزار Barname) بعد از کپی کابل رو از گوشی جدا کن و با فایل منیجر خود گوشی که داخل منو قرار داره(File Manager) برو داخل همون پوشه ای که برنامه رو اونجا کپی کردی و روش کلیک کن(لمسش کن) تا نصب بشه.
    به همین راحتی
    در ضمن هیچ فرقی بین ریختن برنامه با مولتی مدیا وجود نداره. فقط برنامه رو باید بعد ریختن ، با گوشی نصب کنی.

آپلود هم اگه نتونستی آپلود کنی بفرستش به Email من یا مسعود یا هادی
    پیشاپیش ممنون
    Last edited by ehsan_update; 14-03-2011 at 13:55.

10. 6 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسي از توضيحات مبسوط و كاملت احسان خان!با اين روش آشنا بودم قبلا با سيمبيان دقيقا همين كار رو ميكردم!با خود گوشي چطوره؟من تمايل زيادي دارم تا با خود اينترنت گوشي نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!من در اولين فرصت انجام ميدم و واستون ايميل يا آپلود ميكنم!اينجا كه نميشه نه؟

12. 3 کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

12

مرسي از توضيحات مبسوط و كاملت احسان خان!با اين روش آشنا بودم قبلا با سيمبيان دقيقا همين كار رو ميكردم!با خود گوشي چطوره؟من تمايل زيادي دارم تا با خود اينترنت گوشي نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!من در اولين فرصت انجام ميدم و واستون ايميل يا آپلود ميكنم!اينجا كه نميشه نه؟
    خواهش میکنم ipejh جان. من در خدمتم هر سوالی داشتی. آره دقیقا مثل سیمبین.
    با گوشی هم من تا حالا امتحان نکردم. ولی فکر کنم آدرس سایتی که نرم افزار رو داره رو بنویسی اونجام همینطوری مثل کامپیوتر میتونه دانلودش کنی و یه جای دلخواه( یه پوشه به اسم download توی مموری کارت هست بره اونجا) مذخیره کنی و با فایل منیجر گوشی بری و نصبش کنی.
    ادرس سایت هم اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه بالا که باز شد fast download رو بزن تا دانلود کنه. حجمش هم خیلی کمه!
    فایلها هم 3 تا هستن که واست پ.خ کردم، مسعود جان هم گفتن

14. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

لينك دانلود اپرا ميني 5.1 رو كسي نداره؟

16. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

لينك دانلود اپرا ميني 5.1 رو كسي نداره؟
    بفرما:
    کد:
    تو صفحه ای که باز میشه fast download رو بزن. کلا هر برنامه و بازی ای خواستی میتونی از همین سایت به صورت رایگان و سریع دانلود کنی.
    اگه اپرا مینی هم کار نکرد اینو دانلود کن:
    کد:

18. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام
    کسی نبود گوشی آک بفروشه ؟

برادر Fire کجایی در کفیم...

20. 2 کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •