تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 77 از 157 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خدمت شما عرض کنم که بنده عادت ندارم به سراغ رمال و پیش گو و اینجور افراد برم
    در ضمن تا حالا همچین شخصی به اصطلاح شما (روشن بین) توسط بنده دیده نشده یا سعادتش تصیبمون نشده که با هم دیداری داشته باشیم.
    از اونجایی که با توجه به گفته شما این گونه افراد (روشن بین) معدود هستن و اصلا ملاک روشن بینی و حقانیت و صحت صحبت های این افراد مشخص نیست پس ترجیح میدم از این جور افراد دوری کنم.

سنجاقک رو مثال میزنید که برای شکار خودش مدت ها در کنار برکه منتظر میشه . البته شما یک بعد قضیه رو دیدین و اون هم موفقیت سنجاقک برای شکار و غذای روزمره اون بوده.

خیلی وقت ها بوده که همین صیادان خودشون به صید دیگران تبدیل شده و ممکنه در خلال صحبت شما خیلی از همین سنجاقک های کنار برکه همونجا به شکار خیلی دیگه از حشرات و یا پرندگان تبدیل شده باشن.

این مسئله رو بوضوح خودم بارها دیدم که حیوان یا حشره ای که خودش شکارچی محسوب میشده با تمام پیش بینی ها و برنامه ریزی هایی که برای شکار داشته در شکار ناموفق شده ای این که خودش شکار بقیه حیوانات شده.
    Last edited by B3HZ@D; 03-05-2012 at 15:15.

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اما همه ی این افراد معمولا وقتی که نزد یک روشن بین(چنین کسانی معدودند)حاضر میشند[اتفاقی یا خودخواسته] و این رو مشاهده میکنند که وی تک تک رویداد های گذشته اون ها رو بدرستی و با شرح توضیح میده , و حتی رنگ مسواک اون ها رو هم ذکر میکنه , و گوشه هایی از اهم رویداد های مربوط به آینده شخص رو بازگو میکنه ; پس از اتمام جلسه اگر هم مثل دوستمون بابک اظهار نکنند که "چون علمی نیست پس غیر قابل قبوله!!!!(در اصل یعنی چشمهام نمیبینه و گوشهام نمیشنوه)" ; همیشه سعی میکنند که چنین جلسه ای رو بزور هم که بشه از ذهن و یادشون دور کنند مبادا که خدشه ای به باور های همیشگی و حک شده شون وارد بشه.
    بنده هم مثل بقیه دوستان بی سعادت بودم و همچین کسانی رو ندیدم!
    قابل ذکره که موسسه ی جیمز رندی به چنین کسانی(در صورت وجود!) که بتونن در محیط کنترل شده ی این موسسه، قابلیت فراطبیعیشون رو نشون بدن، مبلغ 1 میلیون دلار(!) میده!(شما به ریال حساب کن ببین چقدر میشه!)
    پس از همه ی دوستان میخوام که اگه چنین کسانی رو مشاهده کردند حتما بهشون توصیه کنن که برن و این 1 میلیون دلار رو بگیرن!!

بنده از همون اول هم با پیش گویی مخالف بودم و غیرممکنه که کسی بتونه آینده رو پیش گویی کنه. چطور یک قوم در چندین هزار سال پیش میتونه اتفاقات حال حاضر و آینده ما رو پیش گویی کنه ؟! کلا روی چه حساب و منطق و دلیلی این امر قابل پذیرشه؟!
    باید توجه داشت که با توجه به اصل عدم قطعیت، حتی چیز کوچیکی مثل مکان الکترون رو نمیشه "پیش گویی"* کرد! چه برسه به چیزهای بزرگ مثل آینده بشریت و یا پایان دنیا!!

*:مکان الکترون رو تنها میشه "پیش بینی" کرد که توی یک اوربیتال حرکت میکنه.ولی این پیش بینی هم،باز بر اساس "احتمالات ریاضی" هست و نه کشکی!

4. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

امکان نداره که تموم شه.
    لااقل باید یه نشانه هایی تا الان اومده باشه دیگه؟؟؟
    پس کو؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... با توجه به گفته شما این گونه افراد (روشن بین) معدود هستن و اصلا ملاک روشن بینی و حقانیت و صحت صحبت های این افراد مشخص نیست پس ترجیح میدم از این جور افراد دوری کنم.
    حقیقت هایی که از گذشته و نیز حال حاضر زندگی شما از زبان وی میشنوید همان صحت و ملاک و حقانیت مورد درخواست شما هستند.
    یکی از علل برجسته دوری کردن رو در پست قبلیم خوانده اید.
    ...سنجاقک... برای شکار خودش مدت ها در کنار برکه منتظر میشه...خیلی وقت ها بوده که همین صیادان خودشون به صید دیگران تبدیل شده و ممکنه در خلال صحبت شما خیلی از همین سنجاقک های کنار برکه همونجا به شکار خیلی دیگه از حشرات و یا پرندگان تبدیل شده باشن...این مسئله رو بوضوح خودم بارها دیدم که حیوان یا حشره ای که خودش شکارچی محسوب میشده با تمام پیش بینی ها و برنامه ریزی هایی که برای شکار داشته در شکار ناموفق شده ای این که خودش شکار بقیه حیوانات شده........
    بنده بحث علوم طبیعی و جانورشناسی نکردم.
    از شما معذرت میخوام که نتونستم موضوع رو به شما تفهیم کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

موسسه ی جیمز رندی به چنین کسانی... که بتونن در محیط کنترل شده ی این موسسه، قابلیت فراطبیعیشون رو نشون بدن، مبلغ 1 میلیون دلار(!) میده...پس از همه ی دوستان میخوام که اگه چنین کسانی رو مشاهده کردند حتما بهشون توصیه کنن که برن و این 1 میلیون دلار رو بگیرن...
    اون موسسه محترم (اگر تله ای از سوی سازمان های اطلاعاتی در کار نباشه) نمیدونسته - و شاید نخواسته بفهمه - که مورد کسب قرار دادن قدرت های فراحسی(توسط اشخاصی که عرض کردم بسیار معدودند نه اینکه قشون رمال های خود خوانده ی پشت پستو ها) موجب تضعیف بسیار شدید این قابلیت میشه.
    درست مثل اصل عدم یقین ورنر هایزنبرگ.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در تعریف شبه علم داریم که اساسا چیزی که قابل رد کردن نباشد، شبه علم محسوب می شود.
    این تاپیک و این موضوع نه تنها بنیان درستی نداره و نه تنها اصرار داره که درست هست (با اینکه اصولا پیشگویی یک امر تماما خرافی هست) بلکه حتی پا رو از قوانین قسمت علمی فراتر گذاشته و هنوز ابراز وجود میکنه.
    سوالات من هم همچنان باقیه و هیچکس از تیم مدیریت ظاهرا نمیخواد که پاسخ بده.
    شما به من بگو الان این تاپیک اساسا پایه ی علمی و بار علمیش چیه؟
    آیا این رو شما تشخیص میدی که این تاپیک پایه علمی داره؟
    اینکه یه قومی توو دوره پارینه سنگی و برخورد شهابسنگها به زمین (نه این نبود، انگار مطالب قاطی شد ) اومده فلان چیزو گفته میشه پایه ی علمی؟؟؟؟!
    یک زمانی علم شیمی همراه با خرافه بود و به اون کیمیا میگفتند اما در طول زمان زکریای راضی (پایه گذار علم شیمی نوین) اون رو از خیلی از توهمات و بعضا باور های خرافی و حتی دینی جدا کرد و در مسیر درست قرار داد و موضوع پیشگویی هم مثله همینه، حالا ما پیشبینی داریم (که کاملا متفاوته با پیشگویی) و بعضی دوستان و حتی تیم مدیریت باید این رو بپذیرند.
    به سوالات من یک سوال هم اضافه شد، آیا قوانین انجمن برای همه هست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

چیزی که قابل رد کردن نباشد، شبه علم محسوب می شود.
    آیا " وجود داشتن " رومیتونید رد کنید؟ آیا موجودیت شما یک شبه علم(!!؟) هست؟
    همه ی جملات قشنگ لزوما مطالبی درست و معقول محسوب نمیشند.
    ضمنا زکریای دانشمند " رازی " نام داشت. اما آیا اگر الان زنده بود از دانشپژوهان امروز راضی بود یا نه , الله اعلم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حقیقت هایی که از گذشته و نیز حال حاضر زندگی شما از زبان وی میشنوید همان صحت و ملاک و حقانیت مورد درخواست شما هستند.
    یکی از علل برجسته دوری کردن رو در پست قبلیم خوانده اید.
    شما لطف کنین و این اشخاص روشن بین رو معرفی کنین تا ما هم یک دیداری با این افراد داشته باشیم

بنده بحث علوم طبیعی و جانورشناسی نکردم.
    از شما معذرت میخوام که نتونستم موضوع رو به شما تفهیم کنم.
    صحبت من هم جانورشناسی نبود

این افراد باید این رو در نظر داشته باشند که سنجاقک برای بچنگ آوردن یک کرم پوسیده در لب یک برکه در یک تابستان داغ الزاما نباید قوانین ترمودینامیک رو بدونه.اما کارش رو بدرستی انجام میده.
    و در اصل فقط یک سنجاقکه و فیزیک سرش نمیشه.
    اصل صحبت من همون قسمت قرمز رنگ هست
    خیلی مواقع هست که این مسئله مورد نظر شما به درستی انجام نمیشه و سنجاقک خودش طعمه میشه.
    فکر کنم الان بهتر متوجه شده باشین!

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

شما لطف کنین و این اشخاص روشن بین رو معرفی کنین تا ما هم یک دیداری با این افراد داشته باشیم
    در درجه اول به موسسه جیمز رندی که سهیل عزیر معرفی کردند مراجعه کنید , چون علمی هست و مساعد تر با شما. نوبت به بنده هم خواهد رسید.
    ...خیلی مواقع هست که این مسئله مورد نظر شما به درستی انجام نمیشه و سنجاقک خودش طعمه میشه....
    تمثیل در قالب فقط یک سیستم ارائه میشه.
    شما نمیتونید سیستم دومی رو ضمیمه اون کنید و تمثیل مذکور رو زیر سوال ببرید.
    بحث شکارچی دوم همان سیستم الحاقی شماست. و در صورت نبود اون هرگز خدشه ای به مثال مورد اشاره بنده وارد نمیشه.
    (چند خط بالا رو فقط برای شخص شما عرض کردم و از بقیه مطمئنم).
    بهتر این هست که به موضوع اصلی تاپیک پرداخته بشه.

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

; پس از اتمام جلسه اگر هم مثل دوستمون بابک اظهار نکنند که "چون علمی نیست پس غیر قابل قبوله!!!!(در اصل یعنی چشمهام نمیبینه و گوشهام نمیشنوه)
    .
    دوست گرامی . شما رو از قبل میشناسم . میدونم به زور لفظ قلم صحبت کردن، رعایت ادب میکنید. نوشته شما توهینه. خودتون رو کنترل کنید. همونطور که قبلا خدمت شما عرض کردم فقط کسانی در گفتمان علمی جوش میارن و داغ میکنن که دچار ضعف در باور ها هستن و با تعصب از دیدگاهاشون که بیشتر جنبه شرافتی و اعتقادی و ناموسی داره تا یک مواجه علمی ، دفاع میکنن.
    آرام باشید و مثل یک دانشمند اماده و پذیرای نقض دیدگاهتون باشید. چون فقط چیزی رو میشه پذیرفت که هم اندازه که قابل تاییده قابل رد هم باشه.

خوشحال میشم موردی که بنده چنین حرفی زدم رو نقل کنید . البته بدون حذف اول و اخر جمله.

این دیدگاه دقیقا دیدگاهی که شما و همه حامیان ضد علم و شبه علم سعی در ترویجش دارید. هدف از ترویجش هم احمق و ابله نشون دادن دانشمندانه. خب چی از این بهتر ؟ حریف رو پایین بیاری و کوچیک و حقیر کنی. دیگه حتی نیازی به مبارزه نیست. دانشمند از رینگ رفته بیرون و شما یکه و تنها برنده مسابقه بی رقیبین.

این دیدگاه میگه دانشمند ها موجوداتی هستن کم شعور با ذهن محدود و دیدگاه بسته که حد دیدشون نوک دماغشونه و جلوتر از اینو نمیبینن. حتی اگر واقعیتی رو در مقابل چشمانشون ببینن با استدلال "آره دیدم اما چون علمی نیست قبولش نمیکنم" ، رد میکنن.
    نه قربان. وقتی وارد مواجهه برای اثبات یا رد رخداد های حادث در جهان میشی باید به روش های درست بیایی وسط. ادعاهات باید قابل ازمایش باشه. ادعاهات باید تکرار پذیر باشه. ادعاهات باید قابل نقض باشه.

"من ادعا میکنم یک اژدهای 7 سر، سر کوچه ایستاده. خب ادعای بزرگ دلایل بزرگ میخواد. پس میرید که ببینیدش. اوه نمیشه اون فقط به چشم من میاد و در مقابل شما غیب میشه. در مقابل دوربین ها هم غیب میشه. فقط من میبینمش"
    ادعای بالا یک ادعاهی پوچه و هر دانشمندی و علم باوری اون رو رد میکنه. رد میکنه مگر دلایل واضحی بر تاییدش ارائه بشه. متاسفانه ادعاهای مشابه اژدهای هفت سر من ( جون خودم سر کوچه مونه) به کرات در دنیای شبه غلمی ها مطرح میشه و کلی آدم هم به اژدهای من باور دارن. قربونشون برم.

این ادعا ها ها یک روش تکمیلی هم داره. تا هیچ وقت به مشکل نخوره .
    شما میرید سراغ روشن بین محترم ( لباس فاخر در تن رمال و فالگیر سابق) اقای اصغر کف بین مثلا. اما شما خودت اینکاره ای. مچ طرف رو میگیری. طرف شارلاتانی بیش نیست.
    میای تو تاپیک روشن بین ها میگی بله اصغر کلکش مشخص شد.
    چی میگن ؟ این میشه استدلال برای رد نظریه روشن بینی ؟ نه خیر ، اشتباه فرمودین. فوری دوستان هوادار میگن: اصغر؟ اصغر که شارلاتانه ( یادتون باشه اونا این موضوع رو کشف نکردن، شما متوجهش شدید) اومده تو کار تا روشن بین های واقعی رو بد نام کنه. باید بری پیش روشن بین اصیل و واقعی. زری قهوه.
    میری پیش زری قهوه . مچ زری قهوه رو هم میگیری. و .... بله قصه ما به سر نمیرسد. این یه چرخه بی پایانه. هرگز اصل موضوع رو شما نمیتونی رد کنی. همیشه موضوع رد شده کنار گذاشته میشه و موضوع مشابه با اسم جدید مطرح میشه. و البته باز هم از شما انتظار دارن برید برای کشف حقیقت. وظیفه اونا فقط مطرح کردن ادعاهای بی سر و تهه و این فقط وظیفه شماست که سال های عمرتون رو مصروف رد نظریات اونها کنید که بی ثمر هم هست البته.

14. 11 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •