تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 143 اولاول ... 276773747576777879808187127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

برا منم حل شد

الان رسیدم به یه در که یه چیز نورانی روش هست و روی اون اشکالی از رباتها هست ...
    چه جوری باید بازش کنم ؟؟
    خب به سلامتی
    حالت Detective رو با زدن دکمه ی X فعال کن و بعد با استفاده از تفنگ الکتریکی ( شماره 4 از کیبورد ) به سمت ژنراتوری که زیر پات، جلوی در هست شلیک کن [COLOR=Silver]
    اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
    من چند تا در رو باز کردم ...
    الان در اخریم و فاصله منم با هدف 70 هست ...
    هیچ ژنراتوری هم اونجا نیست ...
    نمیدونم باید چکار کنم ...

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

سوال
    تقریبا وسطه نقشه تو یکی از خیابونها دره یه فاضلاب هستش که از روش بخار هم میاد اما نمیشه رفت داخلش!توی نقشه هم با علامته تعجب آبی مشخصه!؟

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
    ببینید دوست من، بهتره در اینجور مواقع یه عکس بگیرین تا بشه بهتر راهنمایی کرد، خودمم حدس زدم که اشتباه راهنمایی کردم چون نیازمند پرسیدن سوالاتی بیشتری بود و من نزدیک ترین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، لطفا عکس یگرید و آپلود کنید تا راهنماییتون کنیم

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

سوال
    تقریبا وسطه نقشه تو یکی از خیابونها دره یه فاضلاب هستش که از روش بخار هم میاد اما نمیشه رفت داخلش!توی نقشه هم با علامته تعجب آبی مشخصه!؟
    وقتی Tab رو میزنید و روی اون علامت تعجب آبی رنگ وایمستین یه عبارتی هایی رو سمت چپ و بالای نقشه مینویسه لطفا اونا رو اینجا برامون بنویسین یا ازش عکس بگیرین تا بهتر راهنمایی بشین

داره خودمونی میشه tidus_fantasy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تورین

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه وارد یه دنیای خیالی از او نینجا میشی و چند بار بین چند چیز پرواز میکنیو برمیگرده تو همون اتاقی که توش از اون لیوان نوشیدو رفت تو اون خیال میام بیرون از پلهها که میرم بالا تا به یه در برزگ هست برسم نمیشه رد شد .یعنی هیچی جلوم نیست اما انگار به یه چیزی گیر میکنه جلو نمیره

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

دوستان من بعد از اینکه وارد یه دنیای خیالی از او نینجا میشی و چند بار بین چند چیز پرواز میکنیو برمیگرده تو همون اتاقی که توش از اون لیوان نوشیدو رفت تو اون خیال میام بیرون از پلهها که میرم بالا تا به یه در برزگ هست برسم نمیشه رد شد .یعنی هیچی جلوم نیست اما انگار به یه چیزی گیر میکنه جلو نمیره
    خب بعد از اینکه شما برمیگردید تا برید از پله ها بالا و اون نیجا ها به بتمن ادای احترام میکنن تا اینکه برسه به یه در بزرگ، جلوی اون در تالیا منتظر ایستاده تا شما رو پیش پدرش ببره...
    حالا برای حل این مشکل باز هم پیشنهاد یکی از دوستان رو که برای بخش دیگه مورد استفاده قرار دادیم مطرح میکنم و اونم اینکه گرافیک بازی رو از بخش Luncher تا جایی که میشه پایین بیارید و این بخش رو بازی کنید، با پدر تالیا مبارزه کنید و ... تا جایی با گرافیک پایین بازی کنید که کلا از اون محیط بیرون بیاین

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تورین

پيش فرض

خب بعد از اینکه شما برمیگردید تا برید از پله ها بالا و اون نیجا ها به بتمن ادای احترام میکنن تا اینکه برسه به یه در بزرگ، جلوی اون در تالیا منتظر ایستاده تا شما رو پیش پدرش ببره...
    حالا برای حل این مشکل باز هم پیشنهاد یکی از دوستان رو که برای بخش دیگه مورد استفاده قرار دادیم مطرح میکنم و اونم اینکه گرافیک بازی رو از بخش Luncher تا جایی که میشه پایین بیارید و این بخش رو بازی کنید، با پدر تالیا مبارزه کنید و ... تا جایی با گرافیک پایین بازی کنید که کلا از اون محیط بیرون بیاین
    مشکل اینجاست که اون نینجا هارو نشون نمیده .حتی این تالیا هم نیست .اصلاً هیچ کس وجود نداره

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

مشکل اینجاست که اون نینجا هارو نشون نمیده .حتی این تالیا هم نیست .اصلاً هیچ کس وجود نداره
    همین راهی که گفتم رو فعلا امتحان کنید، حل میشه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تورین

پيش فرض

همین راهی که گفتم رو فعلا امتحان کنید، حل میشه
    داداش حل نشد .فکر کنم مشکل از کرک باشه .من کرک اسکیدرو استفاده میکنم .از پلهها که میخواد بیاد بالا چیزی جلو راهش نیست اما انگار یه دیوار نامریی هست نمیزاره بره جلوتر

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

داداش حل نشد .فکر کنم مشکل از کرک باشه .من کرک اسکیدرو استفاده میکنم .از پلهها که میخواد بیاد بالا چیزی جلو راهش نیست اما انگار یه دیوار نامریی هست نمیزاره بره جلوتر
    ای بابا عجب چیزی!
    یه کرک دارم نمیدونم به کارت میاد یا نه، فعلا اینو داشته باش :

محتوای مخفی: crack 
    http://www.p30source.com/?p=2099#more-2099

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ببینید دوست من، بهتره در اینجور مواقع یه عکس بگیرین تا بشه بهتر راهنمایی کرد، خودمم حدس زدم که اشتباه راهنمایی کردم چون نیازمند پرسیدن سوالاتی بیشتری بود و من نزدیک ترین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، لطفا عکس یگرید و آپلود کنید تا راهنماییتون کنیم

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

وقتی Tab رو میزنید و روی اون علامت تعجب آبی رنگ وایمستین یه عبارتی هایی رو سمت چپ و بالای نقشه مینویسه لطفا اونا رو اینجا برامون بنویسین یا ازش عکس بگیرین تا بهتر راهنمایی بشین
    حالا اینارو مینوسم البته بازم بود اما حوصلم نکشید!اگه لازم شد همرو تایپ میکنم البته عکس هم لازم باشه آپ میکنم اما چون با ps3 بازی میکنم عکس گرفتن یکمی مشکله
    dead shot victim n_2 approx location این روی علامته سوال نوشته شده
    اینا هم سمته چپ
    ide mission:shot in the dark
    find and stop dead shot

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •