اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
من چند تا در رو باز کردم ...
الان در اخریم و فاصله منم با هدف 70 هست ...
هیچ ژنراتوری هم اونجا نیست ...
نمیدونم باید چکار کنم ...
اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
من چند تا در رو باز کردم ...
الان در اخریم و فاصله منم با هدف 70 هست ...
هیچ ژنراتوری هم اونجا نیست ...
نمیدونم باید چکار کنم ...
سوال
تقریبا وسطه نقشه تو یکی از خیابونها دره یه فاضلاب هستش که از روش بخار هم میاد اما نمیشه رفت داخلش!توی نقشه هم با علامته تعجب آبی مشخصه!؟
ببینید دوست من، بهتره در اینجور مواقع یه عکس بگیرین تا بشه بهتر راهنمایی کرد، خودمم حدس زدم که اشتباه راهنمایی کردم چون نیازمند پرسیدن سوالاتی بیشتری بود و من نزدیک ترین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، لطفا عکس یگرید و آپلود کنید تا راهنماییتون کنیماقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
وقتی Tab رو میزنید و روی اون علامت تعجب آبی رنگ وایمستین یه عبارتی هایی رو سمت چپ و بالای نقشه مینویسه لطفا اونا رو اینجا برامون بنویسین یا ازش عکس بگیرین تا بهتر راهنمایی بشین![]()
دوستان من بعد از اینکه وارد یه دنیای خیالی از او نینجا میشی و چند بار بین چند چیز پرواز میکنیو برمیگرده تو همون اتاقی که توش از اون لیوان نوشیدو رفت تو اون خیال میام بیرون از پلهها که میرم بالا تا به یه در برزگ هست برسم نمیشه رد شد .یعنی هیچی جلوم نیست اما انگار به یه چیزی گیر میکنه جلو نمیره
خب بعد از اینکه شما برمیگردید تا برید از پله ها بالا و اون نیجا ها به بتمن ادای احترام میکنن تا اینکه برسه به یه در بزرگ، جلوی اون در تالیا منتظر ایستاده تا شما رو پیش پدرش ببره...
حالا برای حل این مشکل باز هم پیشنهاد یکی از دوستان رو که برای بخش دیگه مورد استفاده قرار دادیم مطرح میکنم و اونم اینکه گرافیک بازی رو از بخش Luncher تا جایی که میشه پایین بیارید و این بخش رو بازی کنید، با پدر تالیا مبارزه کنید و ... تا جایی با گرافیک پایین بازی کنید که کلا از اون محیط بیرون بیاین![]()
مشکل اینجاست که اون نینجا هارو نشون نمیده .حتی این تالیا هم نیست .اصلاً هیچ کس وجود نداره
همین راهی که گفتم رو فعلا امتحان کنید، حل میشه![]()
داداش حل نشد .فکر کنم مشکل از کرک باشه .من کرک اسکیدرو استفاده میکنم .از پلهها که میخواد بیاد بالا چیزی جلو راهش نیست اما انگار یه دیوار نامریی هست نمیزاره بره جلوتر
ای بابا عجب چیزی!
یه کرک دارم نمیدونم به کارت میاد یا نه، فعلا اینو داشته باش :
محتوای مخفی: crack
حالا اینارو مینوسم البته بازم بود اما حوصلم نکشید!اگه لازم شد همرو تایپ میکنم البته عکس هم لازم باشه آپ میکنم اما چون با ps3 بازی میکنم عکس گرفتن یکمی مشکله
dead shot victim n_2 approx location این روی علامته سوال نوشته شده
اینا هم سمته چپ
ide mission:shot in the dark
find and stop dead shot
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)