تا 10روز دیگه منم به جمتون ملحق میشم
2گیگ فعلا دان شده
تا 10روز دیگه منم به جمتون ملحق میشم
2گیگ فعلا دان شده
خب ببین بعد کرک اگه سیوات موند با همونا برو اگه نموند که زوریهوست عزیز شما هم رو سیوای خودت وسواس داری ؟ پروفایلی نیس که بگی من با تو فرق دارم بریز حالشو ببر .
خدا صبرت بده بیای تهران بخری سنگینتری . چون قم نمیاد. تو راه محمولشو میگیرن راننده رو هم اعدام می کنن .
---------- Post added 28-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-08-2010 at 11:59 PM ----------
خب حالا خاموش کن ببین چطوری میشه![]()
دمو اوده یا نه؟
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
ببخشید اشتباه پست دادم.
نه دوباره پخش بازی به سال 2012 تاخیر افتاد![]()
من حاضر بودم تاخیر می افتاد ولی این طور نمی شد . یه چیزایی تو ذوق میزنه آخه . ایشالا این بسته هه بیاد درس میشه .
دوستان من تو چپتر 14 گیر کردم.بعد از این که همه آدمهای تو اون بندر رو کشتم گفت باید 27500 تا جور کنید و من از این پول بیشتر هم دارم حتی رفتم چندتا ماشین اوراق کردم ولی الان هیچی معلوم نیست.ماموریتی نمیده.تو تاپیک کنسول هم دوستان گفتند برو پیش جو رفتم ولی هرچی در زدم باز نکرد.خواهشا سریع تر بگید گیرم!
نه بابا
اینقدر هم که دیگه خشن نیستن
مگه یه متر دو متره که بیام تهران بگیرم و برگردم
باید بشینم دونه دونه این فایل ها رو دانلود کنم
بعد بشینم نصب کنم ببینم خرابه
بعد برم به سایت که ازش دارم دانلود میکنم بگم خرابه
اونام بگن خواستی دانلود نکنی![]()
اقا منم ضد حال خوردم از یکی از فروشگاه های اینترنتی یک هفته پیش خرید کردم هنوز ارسال نکرده . ولی جدا تو پیغام خصوصی ادرست رو بده وقتی اومد برات می فرستم .
دوستان کسی نسخه دو دی وی دی رو کامل بازی کرده؟ بدون اشکال؟
سلام
من چپتر ده بعد اینکه می رم پارکینگ هتل یه دمو نشون می ده
بعدش این علامت لودینگ میاد هی می چرخه ولی نمی ره تو بازی
مشکل از کرکه یا بازی ؟؟؟
دوستان ابنو سریع تر بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)