سلام
من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!
گرافیک 550v همون ati 4650 هست که سرعت هسته و حافظه اون کاهش یافته. و از dx10.1 پشتیبانی میکنه.
این که dx11 بهتر است شکی توش نیست ولی نام dx11 برای کارتهای رده پایین فقط یه چیز تبلیغاتی هست و اصلا گول اون رو نخورید
اگه بخاین با 5470 در dx11 بازی کنید یعنی میخاین توی بالاترین تنظیمات بازی کنید و با توجه به مقدار کم سایه زن ها در این کارت (80) استفاده از sm 5 و سایر ویژگی های dx11 باعث افت شدید فریم در بازی میشه مخصوصا استفاده از tesselation که شما مجبورید ویژگی های dx11 رو در بازی غیر فعال کنید که نتیجه این میشه که شما به ظاهر گرافیک dx11 دارید ولی عملا نمیتونید از dx11 استفاده کنید

تعداد بازی های موجود فعلی برای dx11 به 10 عدد هم نمیرسه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون که ممکنه بعضی ها با سایت نوتبوک چک مشکل داشته باشند لینک از بقیه سایت ها هم میزارم.(تست ها مربوط به دسکتاپ هست نه لپتاپ)
مقایسه افت فریم در dx11