تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 421 اولاول ... 276773747576777879808187127177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
    جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
    تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
    حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
    چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!
    گرافیک 550v همون ati 4650 هست که سرعت هسته و حافظه اون کاهش یافته. و از dx10.1 پشتیبانی میکنه.
    این که dx11 بهتر است شکی توش نیست ولی نام dx11 برای کارتهای رده پایین فقط یه چیز تبلیغاتی هست و اصلا گول اون رو نخورید
    اگه بخاین با 5470 در dx11 بازی کنید یعنی میخاین توی بالاترین تنظیمات بازی کنید و با توجه به مقدار کم سایه زن ها در این کارت (80) استفاده از sm 5 و سایر ویژگی های dx11 باعث افت شدید فریم در بازی میشه مخصوصا استفاده از tesselation که شما مجبورید ویژگی های dx11 رو در بازی غیر فعال کنید که نتیجه این میشه که شما به ظاهر گرافیک dx11 دارید ولی عملا نمیتونید از dx11 استفاده کنید

تعداد بازی های موجود فعلی برای dx11 به 10 عدد هم نمیرسه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون که ممکنه بعضی ها با سایت نوتبوک چک مشکل داشته باشند لینک از بقیه سایت ها هم میزارم.(تست ها مربوط به دسکتاپ هست نه لپتاپ)
    مقایسه افت فریم در dx11

2. 4 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasan69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

پيش فرض

بچه ها این مشخصات هارد منه

SAMSUNG مدل SAMSUNG HM500JI سایز 500.1 GB

health 84% temp 42 performance 99

من که کاری نمیکنم زیاد با لپ تاپ چرا سلامتی هاردم 84% ؟!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها این مشخصات هارد منه

SAMSUNG مدل SAMSUNG HM500JI سایز 500.1 GB

health 84% temp 42 performance 99

من که کاری نمیکنم زیاد با لپ تاپ چرا سلامتی هاردم 84% ؟!
    یعنی چی سلامتیش 84%؟
    چجوری میشه دید؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

12

یعنی چی سلامتیش 84%؟
    چجوری میشه دید؟

با این نرم افزار EnhanceMySe7en.Pro.v2.8.1

کد:

در قسمت hdd1

ببین برای تو چنده؟

6. این کاربر از hasan69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کد:
    در قسمت hdd1

ببین برای تو چنده؟
    فکر نمی کنم این نرم افزارا چندان هم اطلاعات درستی رو نشون بدن
    اصلا ملاکش از سلامتی هارد چیه؟
    شاید با یه دیفراگمنت نتیجه بهتری نشون بده
    زیاد به این نرم افزارا نوجه نکن

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کد:

در قسمت hdd1

ببین برای تو چنده؟
    زیاد درگیر اینا نباش!! منم یه هارد نو خریده بودم واسه سیستم خونه ، با یه نرم افزار سلامیتشو چک کردم زده بود 70 درصد این نرم افزارها معلوم نیست چه فاکتورهایی و لحاظ میکنند که اینطوری نشون میدن ولی میدونم اصلا اطلاعات درستی نمیدن!

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من پست های پیشین رو تا 44 خوندم ! اطلاعات جالبی داشت و مشتاق شدم که برای خرید این مدل اقدام کنم!! اما یک سری ابهامات دارم که ان شالله به یاری چند دوست عزیز که کارکشته ترند رفع بشه. اولیش این که کدام نوع از ویندوز 7 را برای کار انتخاب کنم؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟ تو پست های قبلی یک سری از دوستان گفتند که 32 بیتی بهتره! که نیاز به خرید نرم افزار نداره(این خودش یعنی چی؟) اما یک سری دیگر گفتند که 64 بیتی عمل کرد بهتری داره و علی رغم 32 بیتی که 1 گیگ رم از 4 گیگ رم را مورد استفاده قرار نمی دهد در کل بهتر است ! حقیقتا گیج شدم لطفا دراین مورد توضیح مبسوطی بفرمایید(جمله رو داشتی).
    مورد دوم ، این که لپ تاپ رو با ویندوز اورژینال بخرم یا با داس بخرم و بعد خودم ویندوز کرکی بریزم؟ مزایا و معایب در این مورد رو هم توضیح بدید!
    مورد بعدی این که چه چیز های (البته بغیر از خود لپ تاپ و شارژر) باید توی جعبه باشد ؟ و یا به چه نکاتی در هنگام خرید دقت کنم؟
    و در آخر کانفیگی که انتخاب کردم اینه!
    2.4~ 2.66 ( 4GB ram -500GB hard- 15.6 WXGA - ATI Radeon 5470 1 GB CPU(i5- 450M)
    همینطوری که دوستمون جواب شمارو دادند فرق زیادی در نرم افزارهای 32 و 64 نیست!! اکثر نرم افزارهای 32 بیتی روی 64 بیت نصب میشن و بدون مشکل می تونید استفاده کنید!! به جز یک سری نرم افزارهای تخصصی و خاص که شاید مربوط به یک پروژه ی کاری یا صنعتی مثل برخی نرم افزارهای طراحی ( اتوکد و ... ) وگرنه در نرم افزارهای معمولی که کاربرد عامیانه داره همه جوره نصب میشه!! حتی اگر نصب هم نشه می تونید برید از سایت خود نرم افزار ، ورژن 64 شو بگیرید و نصب کنید که فکر کنم جز یه آنتی ویروس دیگه به این مشکل بر بخورید!!

در موردویندوز هم اصلا دور ویندوز اورجینال نرید تا وقتی میشه با دوهزار تومن یه ویندوز خرید و نصب کرد چرا بیخودی پول بالای یک ویندوز روی لپتاپ داد؟ با توجه به بحث هایی که در این انجمن و انجمن های مشابه شده به این نتیجه رسیده شده که هیچ فرقی بین ویندوزهای اورجینال و کـــ.رک شده وجود نداره!! هر دوتا قابلیت آپدیت دارند ، هردوتا از طرف مایکروسافت قانونی شناخته می شن و هردوتاشونم به یک نحو کار میکنند!! اگر کسی بیاد بگه ویندوز اورجینال من مثل گوله کار میکنه و ویندوز کپیم مثل اون نیست حرف درستی نزده! چون فرقشون فقط یک سریال نامبر ناقابله که مایکروسافت اونو به لپتاپ مورد نظر اختصاص داده!! همین!! پس پول زیادی واسه این مورد ندید!!

محتوی جعبه : دفترچه راهنما - کارت گارانتی بین المللی - شارژ - خود لپتاپ به جز اینا هیچ چیز دیگه ای نیست!! فقط یادت باشه شارژ برخی مدل ها سه شاخه مثلثیه که باید براش یه تبدیل بخری تا بتونی بزنیش به پریز برق!! یه درایورهاشه که اونم باز خودت زحمتشو بکشی و بری سایت دل و دانلود کنید! البته اگر با گارانتی شرکتی بخری به احتمال زیاد شرکت مورد نظر سی دی درایورهاتو بهت میده!! ولی خب کسایی مثل من که بدون گارانتی خریدند رفتیم و دانلود کردیم که باز اینطوری یه حسنی داره همیشه آخرین ورژن درایورها در اختیارمونه!!

کانفیگتون هم عالیه!! ایشالله مبارکت باشه

10. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

همینطوری که دوستمون جواب شمارو دادند فرق زیادی در نرم افزارهای 32 و 64 نیست!! اکثر نرم افزارهای 32 بیتی روی 64 بیت نصب میشن و بدون مشکل می تونید استفاده کنید!! به جز یک سری نرم افزارهای تخصصی و خاص که شاید مربوط به یک پروژه ی کاری یا صنعتی مثل برخی نرم افزارهای طراحی ( اتوکد و ... ) وگرنه در نرم افزارهای معمولی که کاربرد عامیانه داره همه جوره نصب میشه!! حتی اگر نصب هم نشه می تونید برید از سایت خود نرم افزار ، ورژن 64 شو بگیرید و نصب کنید که فکر کنم جز یه آنتی ویروس دیگه به این مشکل بر بخورید!!

در موردویندوز هم اصلا دور ویندوز اورجینال نرید تا وقتی میشه با دوهزار تومن یه ویندوز خرید و نصب کرد چرا بیخودی پول بالای یک ویندوز روی لپتاپ داد؟ با توجه به بحث هایی که در این انجمن و انجمن های مشابه شده به این نتیجه رسیده شده که هیچ فرقی بین ویندوزهای اورجینال و کـــ.رک شده وجود نداره!! هر دوتا قابلیت آپدیت دارند ، هردوتا از طرف مایکروسافت قانونی شناخته می شن و هردوتاشونم به یک نحو کار میکنند!! اگر کسی بیاد بگه ویندوز اورجینال من مثل گوله کار میکنه و ویندوز کپیم مثل اون نیست حرف درستی نزده! چون فرقشون فقط یک سریال نامبر ناقابله که مایکروسافت اونو به لپتاپ مورد نظر اختصاص داده!! همین!! پس پول زیادی واسه این مورد ندید!!

محتوی جعبه : دفترچه راهنما - کارت گارانتی بین المللی - شارژ - خود لپتاپ به جز اینا هیچ چیز دیگه ای نیست!! فقط یادت باشه شارژ برخی مدل ها سه شاخه مثلثیه که باید براش یه تبدیل بخری تا بتونی بزنیش به پریز برق!! یه درایورهاشه که اونم باز خودت زحمتشو بکشی و بری سایت دل و دانلود کنید! البته اگر با گارانتی شرکتی بخری به احتمال زیاد شرکت مورد نظر سی دی درایورهاتو بهت میده!! ولی خب کسایی مثل من که بدون گارانتی خریدند رفتیم و دانلود کردیم که باز اینطوری یه حسنی داره همیشه آخرین ورژن درایورها در اختیارمونه!!

کانفیگتون هم عالیه!! ایشالله مبارکت باشه
    اول از همه از توضیحات خوبتون یک دنیا ممنون
    من نیاز به یک سری نرم افزار ها دارم که اتفاقا تخصصی هستند مثل اتوکد،فتوشاپ، اس پی اس اس ، ام اس پراجکت، پریماورا و چند نرم افزار دیگه ، حالا نظرتون درباره ی ویندوز سون 64 بیتی چیه؟ و یه چیز دیگه این که منظورتون از دانلود نرم افزار ها از کدوم سایته؟سایته خودشون؟ میشه یه کمی در این باره توضیح بدید ،آخه توی زمینه ی دانلود نرم افزار آماتورم یا شاید هم کمی پایین تر از آماتور ! ولی خیالی نیست یاد می گیرم فقط رهنماییم کنید!
    یه سوال دیگه این که یک سری فیلم ها (دی وی دی ها) هستند که بهشون می گن اچ دی که کیفیت عالی دارن(تازه با این اصطلاح آشنا شدم) این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
    و در آخر

تشکر بیکران از کمک تون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

پيش فرض

DIRT2
    کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED
    از این حرفا نوشته دیگه جلو تر نمیره
    یعنی ازکرکه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
    و در آخر

تشکر بیکران از کمک تون
    با وجود اینکه صفحه این مدل نصبت به بقیه سخت افزارهاش تا حدی ضعیفتره ولی به نظر من آزمایش خودشو توی فیلمهای با کیفیت با موفقیت پشت سر گذاشته. به قول gilopa این نمایشگر HD هست ولی Full HD نیست. تا جایی هم که من میدونم این قابلیت وابسته به کارت گرافیک، کیفیت نمایشگر و البته کیفیت خود فیلمه. من فیلم HD کم دستم میرسه ولی اون چند تایی که دیدم قابل قبول بودن.

DIRT2
    کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED
    از این حرفا نوشته دیگه جلو تر نمیره
    یعنی ازکرکه؟
    دروغ چرا...این بازی از معدود بازیهایی بود که من با اجرای اون روی high مشکل داشتم و الان روی medium بازیش میکنم و البته جا داره که یه چند تا از گزینه هاشو روی high گذاشت. در مورد کرک هم با وجود اینکه اینجا جای بحثش نیست ولی مال من خودش کرکشو موقع نصب کپی کرد و منم بدون مشکل اجراش کردم، در نتیجه جوابی برای دادن ندارم! ولی اروری که درباره رجیستر کردن یه برنامه باشه تا جایی که من میدونم معمولا مربوط به کرک میشه.
    Last edited by mss_195; 19-09-2010 at 23:44.

14. 3 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •