بازارش مث که بد نیست ..........
بازارش مث که بد نیست ..........
سلام بر همه
من هم یکی از داوطلبین کنکور 90 هستم و جزو منطقه 3 ، امسال کنکور آزاد دادم و در حالی که هیچی نخونده بودم واسش ، نه پیش رو خونده بودم و نه چیزی از سال اول دوم یادم میومدم تونستم عمران خاک تبریز قبول شم ولی هدفم عمران تهران هست !الان فهمیدم خیلی خیلی باید تلاش کنم ! رتبه زیر 100 منطقه نیاز دارم![]()
امیدوارم با راهنمایی و دعای همدیگه هممون سال آینده همین موقع خوشحال باشیم و به مراد دلمون رسیده باشیم !
با آرزوی موفقیت همگی
سلام برای زبان من پیشنهاد میکنم کتاب میکروطبقه بندی گاج زبان کنکور رو بگیرید همون کافیه
دوست من ساعت مطالعه مهم هست ولی مهم تر از اون کیفیتش هست و مهمتر از اون اینه که بتونی این امر رو مستمرش کنی![]()
مرسی دوست من ولی شیمی مبتکران یکم زیاد نیست ؟
من که برای حساب دیفرانسیل از 3000 سوال استفاده میکنم انتشارات مبتکران
ببین دوست من من خودم کتابهای مجزا رو دیدم مثلا کتاب 8 کتاب 8 کتاب رو شامل میشه ولی کتاب های مجزا تست تالیفیش بیشتره ، به نظر من برای رسیدن به مفهوم همون 8 کتاب خوبه برای بالا بردن تسلط هم که زدن تست زمانداره که مربوط میشه بیشتر به سوالات کنکور و بعد از نیمسال اول پیش شروع میشه
سنجش خوبه ، از بین گزینه 2 وقلم چی من فکر کنم گزینه 2 بهتره ، هم امکانات تلویزیون و غیره دستش هست هم سوالاش استانداردتره هم تعداد آزموناش کمتر و منطقی ترهاگه تعداد آزمون زیاد باشه انعطاف رو از بین میبره
![]()
من بیشتر از کتاب های مبتکران استفاده میکنم![]()
سلام دوست عزيز
من گاج زبان رو ديدم ولي خيلي سبز يه چيز ديگس
حالا با اين وجود من ميگم هر كتابي واسه يكي خوبه ممكنه گاج واسه شما خوب باشه و خيلي سبز واسه من
به نظر من بايد بريد ببينيد كدوم كتاب بيشتر بهتون ميسازه
موفق باشيد
دوست عزيز دانشگاه آزاد ملاك نيس شما شانسي بزني قبولي
پس برا ما تو منطقه داري ميشي يه رقيب بايد حواسم بهت باشه
برات آرزوي موفقيت مي كنم![]()
میبینی که من کاربر فعال زبانم ، زبانم بد نیست و مشکلی ندارم کتاب های دیگه خیلی حاشیه میرنولی اون خلاصه های گاج میکروطبقه بندی خیلی خوبه آدم با یک نگاه کوچیک همه چی واسش تمومه
![]()
![]()
آره ولی تو این دوران که همه نا امیدند مخصوصا من که بخاطر بیماری نتونستم از این تابستون استفاده کنم روحیه خوبی به ما داد![]()
ایشا الله تو صحنه رقابت با بقیه پیروز بشیم
منم همینطوری امیدوارم کنکور 90 رو به خوبی پشت سر بزاریم !![]()
سلام به هم تيمي هاي خوبم!
كليد موفقيت تو كنكور ميدونيد چيه؟
برنامه ريزي مناسب + تلاش + پشتكار!
خيلي ها تو اين تابستون ميخوان كه شريف و پلي تكنيك و ... قبول بشن و شروع ميكنن خوندن و كلاس و ... بعد كه ميرسه وسط كار ديگه درجا ميزنن! اينجاست كه شاخ ها غربال ميشن!
شاعر ميگه : رهرو آن نيست كه گهي تند و گهي خسته رود رهرو آن است كه آهسته و پيوسته رود
پشتكار داشته باشيد كه ديگه تا كنكور چيزي نمونده!چشم رو هم بذاريد ميره و با خاطرات دوران كنكور بايد حال كنيد!
ديگه شما الان تا "م" رفتيد جلو و "هندس" مونده كه بشيد آقاي مهندس!
به نظر من يه كنكوري بايد توي : 1- تابستون 20-40 ساعت 2- مهر تا عيد 30-50 ساعت 3- بعد (بافرض اينكه كلاسا تعطيله ) 50-80 ساعت در هفته درس بخونه
فقط اينو بدون مهم اينه كه از حداكثر توانت استفاده كني ..... يكي از دوستاي من با حداقل ساعت مطالعه هايي كه گفتم رتبه 400 آورد اون وقت يكي ديگه كه مطمئن بودم قبل از عيد هم ميانگين مطالعش به 50 ميرسه و بعد عيد هم خوب بيشتر 5000 شد پس با ساعت مطالعه نيست به تلاش و پشتكار خود شخص برميگرده
من میخوام یک نظری بدم ولی دیدم مدیر اینجا ظاهرا نیست ! نظرتون چیه امسال این کار ابتکاری رو انجام بدیم و کنکور نود به 4 تاپیک تقسیم بشه !
تاپیک ریاضی فیزیک ، تجربی ، انسانی و فنی حرفه ی
سلام بچه ها من امسال کنکور دادم اومدم اینجا یکم نصیحت کنم
اولا سی دی آزمونیار رو بخرید برای من که مفید بود(تمام تست های کنکورای ریاضی و تجربی و .. آزاد و سراسری و چنتا سنجش و ... همش هم با جواب تشریحی)
بعدشم چیز مهمی که من یادگرفتم شب کنکور بود اونم اینه که همه مشاورا میگن برای یه کنکور خوب باید خواب خوب و تغذیه مفید داشته باشین ولی تنها چیزی که باید داشته باشین روحیه است
من خودم شب کنکور خیلی بد خوابیدم شاید 4 5 ساعت ولی خودم ناراحت نکردم که ای وای کم خوابیدم و سر جلسه خوابم میگره ،گفتم بیخیال. بعدشم صبح نتونستم صبحانه بخورم گلاب به روتون حالت تهوع داشتم و فقط با یه جیب پر خرما رفتم سر جلسه و همینطور تا آخر جلسه دونه دونه خرما خوردم الان هم از نتیجه ام راضی ام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)