سلام عزیز
شما مطمئنید ؟ تنظیمات را دقیقا چک کنید . شاید چیزی رو اشتباهی تغییر دادید .
اگر نشد . یک عکس بزار تا ببینم مشکل چیه ؟ ضمنا مهران جون هم کمک می کند .
موفق باشید .
سلام عزیز
شما مطمئنید ؟ تنظیمات را دقیقا چک کنید . شاید چیزی رو اشتباهی تغییر دادید .
اگر نشد . یک عکس بزار تا ببینم مشکل چیه ؟ ضمنا مهران جون هم کمک می کند .
موفق باشید .
دوست عزیز از تسک منیجر نگاه کنید چه چیزی بیشترین مقدار را داره مصرف میکنه شاید از کومودو نباشه
آقایون نمی دونم COMODO چش شده؟ به این عکس نگاه کنید.
![]()
آقا مهران من یه سری تم از اینجا دانلود کردم . تو عکس ها که تم های خوشکلی هستن ولی وقتی استفده میکنم مشکل دارن میشه بررسی کنید
من قبلا که با نورتون کار میکردم . مثلا تو گوگل هر سایتی رو که میگشتم خود نورتون یه تیک اوکی سبز رنگ نشون میداد که سایت مشکلی نداره . و اگر هم سایت مشکل داشت یه دایره طوسی رنگ نشون میداد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا کمودو اینو نداره ؟
میشه چند تا سایت آلوده بزارید
سایت های پست اول که آلوده هستن رو رفتم اما باز نمیشن
Last edited by kaivanika; 09-11-2010 at 02:40.
دوست عزیز اولن راجع به تولبار Norton هم شما میتونی از سایتش بگیری و نصب کنی هم اینکه وقتی که طوسی میشه یعنی اطلاعاتی از اون سایت نداره نه اینکه آلوده هست وقتی آلوده باشه قرمز میشه
خود کومودو هم داره شما وقتی که داره نصب میشه باید انتخابش کنی ولی به حرف مهران جان این لینک پایین را توصیه کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میشه تو کومدو تعین کرد که وقتی میخوام فول اسکن کنم یک پوشه خاصی رو اسکن نکنه؟
مثلا اون پوشه رو یه جا بهش معرفی کنم و اون هم اسکن نکنه ولی به غیر از اون همه جا رو اسکن کنه؟
ممنون
پست دوم توضیح داده شده بود حامد جان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
دوست عزیز شما سعی کردید برنامه رو پاک کنید و بعد دوباره نصب کنید؟
آیا فقط از CIS استفاده میکنید یا آنتی ویروس و برنامۀ امنیتی دیگری هم بصورت فعال استفاده میکنید؟
تمهایی که روی نسخۀ 5 کار بکنند قبلا معرفی شده و لینک دانلودش هم در پست دوم قرار داده شده.
نه از هیچ آنتی ویروسه دیگه ای استفاده نمی کنم.
ولی امروز خودش خود به خود درست شده بود نمی دونم دلیل اون علامت اخطار چی بوده؟
سلام
این کومودو حتما باید با فیبر نوری آپدیت بشه؟
با ای دی اس ال رو یه سیستم آپدیت کردم
الان اینجا هم با دایال آپ و هم با ایرانسل همش ارور فیلد میده و وسط آپدیت می مونه
اعصابمو خورد کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)